arkadaşlar 6288 (6280,6270) ile ilgili sorunlarınlarınız warsa sorabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kral0038

Üye
benim 6280 aniden kapandı ve açılmıyo.YAZILIMINI NASIL YÜKLERİM.TEŞEKÜRLER

serefozel34

serefozel34

Üye
bu telefon ıçın mpeg-avi-wmw vs dosyaları acabılecek bir video programı warmıdr acep yau?:hmmm

noreply1

Üye
S.a Arkadaslar yha 6280 telefonuma format atamıyorum yardımcı olur musunuz güvenlik kodunu da bilmıorum sorun cıkıyor ya :S lütfen bi yardım eden olsun acil Şimdien Allah RAZı OLsNn!

salla85

Üye
6288 için numara engelleme proğramı lazım açil olan warsa göndersin lütfen

mustiliferhat

Üye
kardes ya 6280 tel kilit kodu nası bulcaz bi yardmcı ol şimdiden saolasın

camuammer

Üye
slm kardeş bende 6288 nokia var fakat ne resim cekebiliyom donuyo ne video oynatabiliyom ekran kapanıp geri geliyo ne yapmam gerekiyo şimdiden tşkr

nurullah2493

Üye
usta bu telin bi kötü yanı var oda video sarmıo buna bi çare !!!!!!!!!

camuammer

Üye
kardeş benim 6288 telefonumun kamerası ve video oynatıcı hata veriyo açılmıyo bi yardımcı olabilirmisin yazılım attım düzelmedi

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende yazılımı var msn mi ekle sana yollarım

ahmet6334

Üye
arkadaşlar nasıl format atılır

nasıl tuş kilidi kırılı

ikisinden birini söyleyin

erdem3494

Üye
arkdaşlar lutfen yardımcı olun tema program ve oyun arıyorum ama bi türlü bulamadım yardım PLSSSSSSSSSSSSSSSS

seco_ruh

Üye
kardeşim bende 6288 var ama 6280 yazılımı atmışlar ve bazı özellikleri yok telefonumun buna nasıl 6288 yazılımı atabiliriz yada nasıl eski haline getire biliriz özellikleri geri getirebiliriz acaba yardımcı olurmusunuz teşekkürler örnek olarak ben etkin beklemem özelligini kullanıyordum ama 6280 oldugundan bu özellik yok lütfen yardımcı olun şimdiden saol

yusuf_2010

Üye
arkadaşım bende 6288 kullanıcıyım ama kamera çalışmıyor onu nasıl yapabilirim işlem başarısız diyor

cezam_20

Üye
nokıa 6280 telefonuma bluetooth dan muzık aktrırken telefonum kendılıgınden kapandı tekrar telefonu açtıgımda kendılıgınden tekrar kapanıyor bunun sebebı nedır

muzyy_1987

Üye
6288 için saatli tema çalışmıyor aynı tema 5300 da çalışıyor yardımcı olursan sevinirim

gokhandert

Üye
kardeş bn 6280 kullancısıyım telefonuma yazılım yüklettirmiş babam hafıza sorunu nedeniyle şuan ise telefonda müzik çalar bulunmuyor bu durumda canımı çok sıkıyor lütfen yardımcı olurmusun​

osmanlıyız biz

osmanlıyız biz

Üye
selamün aleyküm arkadaşlar nokıa 6280 telfonuma virüs bulaştı açılıp kapanıyor(*+3+yes +an/off tuşlarına aynı anda basarak hard format atmaya çalıştım atamadım yadım ederseniz sevinirim......

isombabi

Üye
nokıa 6280 telefonuma bluetooth dan muzık aktrırken telefonum kendılıgınden kapandı tekrar telefonu açtıgımda kendılıgınden tekrar kapanıyor bunun sebebı nedır

byadr

Üye
ben kullanıyorum bi sorun yok

unfeatiful_12

Üye
ya benim 6280 var ama bi süre sonra arama yapamazsınız diyo ne yapmam lazım şimdiden tşk

EYÜP1

Üye
Merhaba Arkadaş. 6280 'im var. güvenlik kilidini proğram indirmeden nasıl kırabilirim. ya da eski şifresini nasıl bulabilirim?

Üst Alt