arkadaşlar 6288 (6280,6270) ile ilgili sorunlarınlarınız warsa sorabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

relapse

Üye
videosu 640:480 çok kaliteli kamerası açık ortamda süper lof ortam da kötü
2g kadar çıkabilirsin sd kar okur şarzı 3 4 gün gider sesi gayet iyiidr şık bir tasarımı var falş var ama gece modunda yanmıyor ve videoda kulanmıyorsun ama 6300 iyidir diye düşünüyorum hiç olmassa 3g var umts 2100 şebeke

tintin0791

Üye
benim tel 6288 acaba ona 2gb hafıza kartı taksam sorun yasayabilirmiyim

faca06

Üye
6288 1 4 7 * tusları calısmıyor nedenını bılen bırı warıse cwp atabılırlermı saygılar

yunus_cisse_99

Üye
kardes cvpı bir an önce verirsen sevinirim 6288 ön kapagı nasıl açılır

manav11

Üye
6280 telefonum acılıyor kapanıyor kendi kendine ekran gidip geliyor bi cozumu yok mu 2 ay once de buna benze r bi sorundan 25 tl aldılar telefon etmicek o kadar bi cozumu varsa yardım ltfennn

manav11

Üye
6280 on kamerası sadece 3g li konusmalarda acılıyor ama nalet olası bu 6280 gene coktu 3. ye her seferinde20 tl alıyorlar satsam etmez 60 tl yazılım lazım acilll

zorros

Üye
kardeş 6280de smart movie çalısmıyormu? çalışıyorsa hangi versiyonu?

CSNONE2

Üye
bnm 6280 tel hafızası hiç birşey olmadıgı halde dolu görünüyo yardımm ede bilirmisinz :sos

Başkannn

Üye
arkadaşlar mrb benim 6280 telefonum var msj geldiğinde hafıza dolu gösteriyor veya tema yüklediğim yeterli hafıza yok diyor.bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirimm....

SkyTeam007

Üye
6288 de 3g war mı yardımcı olur musunuz telefoncuya sordum yok dedi ama intte war yasıo hangisi dogru ve sıfır fiyatı ne kadar

--------------- Ekleme ---------------

ya 6288 sıfır fiyatı ne ?????

blue_niqht22

Üye
kardeş 6288 kullanıyorum benım ses sorunum var görüşme yaptıgım zaman karşı tarafın sesi cok az gelıyor kapalı alanda zor duyuyorm dışarda hiç duymuyorum aldıgım yere goturdum mıkrofonunu degıstırdı yıne az gelıyo normal dedı baska bı telefoncuya goturdum sesi normal dedi acaba bu modellerde böle sesi azmı gelıyo yardımcı olursanız sevinirim

omererdoganneu

Üye
merhaba benım 6288 ekran bozuldu götürüdüm 60 ytl masraf cıkardılar şimdi sorum su ki orjınal film ve ekran takıp takmadığından nasıl emın olabllırım ?
soru 2 fıyat sence normal mi?
ankaradayım cevaplarsan sevınırım

barbarca

Üye
-Nokia 6280 modeli için klasör şifreleme programı arıyorum...

-Bir de güvenlik kodumu bilmiyorum,nasıl öğrenebilirim?

Cevaplarınızı bekliyorum!

cardom

Üye
kardes bende tel olarak 6280 ve d500e var bunların programı var mı?

fsmm

Üye
6280 e oyun yükleyemiyorum nasıl yapa bılkırim

--------------- Ekleme ---------------

6280 e oyun yükleyemiyorum nasıl yapa bılırim

Sessizzombi

Üye
ya benim nokıa 6280 telefonum var.Kulaklık görmüyor.Çünkü kulaklık programı yok tanıtılmamış.BU kulaklık programını nasıl atabilirim ya..Çok aradım ama bulamadım..Bi şeyler yapabilirseniz çok sevinirim...

birteksen

birteksen

Üye
bölümde ilgili tellerle ilgili birçok soru var ve cevap veren kimse yok ....başlığı açan arkadaş nerede acaba..........

unutamamseni_71

Üye
6270 e nasıl format atabiliriz ya da güvenlik kodunu nasıl ögrenebiliriz bi site vermişsiniz ıme yazdım gelen şifreye yanlış olmuyor yardımcı olur musunuz bu telefonun blueetoth u acılmıyor ondan dolayı format atmak istiyorum

batuhanacıkalın

Üye
ya 6288 e nasıl format atılır yardm edin format kodu felan yokmu (( güvenLik koDunu Kaybettim )) :O

Üst Alt