Arkadaşlar 5800 v52 cfw ler ne zmn çıkacak ve bir kaç soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 v52 cfw ler ne zmn çıkacak ve bir kaç soru?
Arkadaşlar 5800 için v52 cfw ne zaman çıkacak ya bi bilgi verirseniz çok sevinirim:)Ya Şimdi Bu cfw Olayını yapınca wifi ben otomatik giriyom tekrar şifre yazmama gerek kalmıyo Cfw yükledikten sonra wifi şifresini tekrardan girecekmiyim yani kayıtlı bilgiler silinecekmi wifi şifresini bilmiyomda :(

mıttık

Üye
bütün kayıtlı bilgiler silinir tel üzerindeki ama telde şifre kayıtlı old. göre illaki bi yerinde yazıyodur bunu bilen biride vardır fw edit işleriyle uğraşanlara bi pm at onlar bakar...

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
saoll

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim ayarlar bağlantı hedefler internetten ağ adı seçenekler düzenle wlan güvenlik ayarlarında şifre girme bölümü war orada kayıtlı duruyor ama değiştiremiyorsun düzenleyince yeni şifre istiyor. aynı cfw kullanacaksan eğer dosya yöneticisinden ayarları yedeklersen format falan attığında geri yüklersin fakat bütün ayarlar yedekleniyor ve örn 5800 da yaptığın yedek c6 fw de çalışmyor öyle bir sıkıntı war

maholine

maholine

Üye
arkadaşım telefonunun ayarlarını yedekle hafıza kartına sonra yeni cfw yükleyince ayarları hafıza karttan geri yükle. ayarlarda kayıtlı kalıyor çünkü. ben öyle kullanıyorum. wifi şifreleri silinmiyor. rehberi de yedekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt