5800 Cfw Hakkında Bi Kaç Sorum Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
5800 Cfw Hakkında Bi Kaç Sorum Olacak
Arkadaşlar 5800 v52 kullanıyorum .

Öncellikle Cfw yükledikten sonra orjinal yazılıma geçmek istediğimde sorun çıkar mı yada geçebilir miyim ?

2. olarakda sorunsuz cfw var mı v52 için ?
(Telefonu kasmayan , hızlı , hataları olmayan vs..)
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

cvitae

Üye
birkaçtane c6 fw kullandım şahsen memnun kalmadım(şarj tuş ışıkları sorunu)şimdi v52 pirated kullanıyorum hız performans gayet iyi,c6 fw sinden v52 ye istediğin zaman dönebilirsin.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
istediğn zaman original v52 ye geri dönebilirsin

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
v52 ye dönüşlerde sorun çıkartmaz değil mi flash yakma felan .. Ondan korkuyorum aslında (:

cvitae

Üye
flash yakma bir risktir kesinlikle olmaz diyemeyiz ama ama fw yi paylaşan arkadaşların dediklerini aynen uygularsan bir sorun çıkacağını sanmıyorum.(elektrik kesintisi bilgisayar hatası dışında tabi)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
format hangi aşamada kalırsa kalsın jaf ile tekrar yazılım atıp kurtara bilirsin.flash yakma gibi bir durum yok flash yanma olayı eski tıp anakartlı symbian telefonlarda kaldı.(siemens sx1 6630 vs)

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim arkadaşlar (:

cesur24

cesur24

Üye
sorun olmaz dikkat etmen gereken v52 kullanıyosun sakın ha v51 v50 veya senin versiyonundan düşük bi cfw bulup jaflamaya çalışma telefon kabul etmez (kendimden biliyorum :D ) v52 cfw olmasına dikkat et flash atarken adım adım dikkatli ve herşeyi tam yaptığından emin ol v52 ye geri dönme ihtimalin herzaman var ondan korkma flash yanması çok zor bişi uğraşman lazım :D o sadece telefonun versiyonunu düşürmede yani v52 ye güncelledin memnun değilsin v51 e dönmek istiyosun gibi bi durumda v51 dosyasını jaflamaya kalkarsan yanar ancak flash versiyon düşürme kabul etmiyor telefon ne yazıkki neyse sen korkma istediğin bi v52 cfw yi dikkatlice flashla eğer bi problemle hatayla falan karşılaşırsan bize danışabilirsin

ferwasd

ferwasd

Üye
v51 kabul etmez diyorsunuz benim bir arkadaşım v51 e düşürdü.şimdi takır takır kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt