arkadaşlar 5800 uygulamadan atma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 uygulamadan atma sorunu
evet arkadaşlar yeni bir tema yaptığımda ovi veya sbp tvye girdğimde ana menüye atıyor temayla ilgili bir şey yok çünkü hem oviden yüklüom hemde bazen sound waves yani original temasında da oluyor lütfen yardım edin he birde telefonu hackledim bir çok dosya dosyları siliyim yoksa gerek var mı cevapları bekliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim Ram Yetmezliğinden olabilir uygulama fazla Ram yerse atabilir al bunu yükle temizle ve sonra bir daha dene.

Ramblow : Tıkla ve İndir

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
bu ne yapıor format falan atıyorsa olmaz

- - - Eklendi - - -

whatss apdan dır büyük olasılıkla

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yok bu program Ram temizliği yapar 5800 için en faydalı program budur öyle bir artniyetim yok bunu bugün söyleyen 2.kişisin ben yardım etmeye çalışıyorum şevkim kırılıyor.

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
yani dosya falan silmez saol emin olmak istedim üzme çok onlinesin ve işime yarıyor yaptıkların sen olmasan sıradan bir 5800 kullanıcısıydım

- - - Eklendi - - -

3 seçenek çıktı 1 wiew license 2 wiew features 3 wiew relase notes hepsini işaretleyerek tmm diyorum

- - - Eklendi - - -

napçam şimdi açtım uygulamayı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
yani dosya falan silmez saol emin olmak istedim üzme çok onlinesin ve işime yarıyor yaptıkların sen olmasan sıradan bir 5800 kullanıcısıydım

- - - Eklendi - - -

3 seçenek çıktı 1 wiew license 2 wiew features 3 wiew relase notes hepsini işaretleyerek tmm diyorum

- - - Eklendi - - -

napçam şimdi açtım uygulamayı

Bekle ss koyuyorum .

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
tamam

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
sonra ne oluyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ram temizleniyor ve telefon rahatlıyor daha iyi çalışıyor ve hata payını düşürüyor.

- - - Eklendi - - -

Al birde bunu yükle bu da silmez sistem dosyalarını temizler zaten bu 2 program her 5800'da olması gereken programdır.

Mobile Cleaner : Tıkla ve İndir

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
sbp mobile shell diye bir program var tema gibi bir şey o da yer mi ki mağaza şimdi aç.ılmıyorda ya da sen söle bir temada biz yükleyek şöyle iphone gibi bir tema

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
sbp mobile shell diye bir program var tema gibi bir şey o da yer mi ki mağaza şimdi aç.ılmıyorda ya da sen söle bir temada biz yükleyek şöyle iphone gibi bir tema

Kardeşim Shell çok fazla ram ve şarj yer telefonun zaten ram'i çok düşük telefonu yavaşlatır ve çoğu programı açamazsın he ille de tema tarzı birşey yüklemek istiyorsan Ndesk yükle kullanışlıdır şarj ve ram yemez.

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
link verirmisin kaymalı olsun

- - - Eklendi - - -

sildim ovi açıldı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Al bunu yükle kişiselleştirilebilir bir görsel program

Ndesk : Tıkla ve İndir

- - - Eklendi - - -

Evet kaymalı ekran istersen herhangi bir ikonun üyesi basılı tut titremeye başlayınca yer değiştirebilirsin.

EmReRoĞlU

Üye
    Konu Sahibi
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt