Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 4 telefon arasında kaldım sizce hangisi?
artık videolara baktım youtube den faln anladımki n79 benim aradıgım telefon.peki bu tel.i bu ay içinde alanlar kaç tl ye aldı? 1-2 ay sonra alsam kaç a alırım
n81 çok hoş telefon isterimde ama benim gözmüde bir eksisi var ben hiçbir zaman kızaklı sürgülü tel. kullanmadım ve kullanmak istememde biraz n79 da karar kılır gibi oldum.ama n81 i de düşüncem
n81 çok hoş telefon isterimde ama benim gözmüde bir eksisi var ben hiçbir zaman kızaklı sürgülü tel. kullanmadım ve kullanmak istememde biraz n79 da karar kılır gibi oldum.ama n81 i de düşüncem
çekilmiş olamaz bence internetten araştır.. ben yeni gördüm daha electro world astorıa'da
futbol123
Üye
n85 tabiki karizması yeter
emoloki
Üye
Konu Sahibi
daha öneri yokmu
abdurrahmanz
Üye
N85
Al veya İkinci el N96 Tavsiyem
Son olarak
Kalbinin sesini dinle
Symbianist
Üye
E71 al hız ve performans isteyene 1 numaradır. yanyana 12 program acıyorum bana misin demiyor benim hayvan ama eğer kronik arizasi olmasaydi 6710 navigator derdim.tabi dediğin fiyata ancak 2.el olur.ben pek sifir almam
TaZZzZ
Üye
her türlü n79...
n78 alacagına n79 çok daha ii onun dışında digerlerine değmez o kadar para...
enginucar
Üye
zevk senin kararda senin parada senin alırsan telefonda senin olacak buna en iyisi sen karar ver