Arkadaşlar Yüksek Model Bi Telefon Alacağım Yardım Ederimisin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ApsTerLeaDer

ApsTerLeaDer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yüksek Model Bi Telefon Alacağım Yardım Ederimisin?
Arkadaşlar Ben nokia 700 Aldım ve Onu satacağım Kafamda Düşündüğüm iki model var Nokia Lumia 920 veya İphone 4s Sizce Hangisini almalıyım hangisi daha iyi kaliteli. diğer telefonlar arasından hoşuma giden olmadı. bu iki cihaz arasında kaldım.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Hiçbiri bi halta yaramaz samsung varken not 2 ye s3 veyahut s4 bekleyebilirsin.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
i4s yada i5

MrExpert

MrExpert

Üye
L920 olabilir.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Senin bu iki seçeneğinden Lumia920 daha iyi.

Türk-X

Türk-X

Üye
İhtiyaçlarına bağlı ama wp8 in arayüzü düzelene kadar iphone 4s öneririm

Kerim.

Kerim.

Üye
İ4s veya s3

gkcll

gkcll

Üye
lumia 920 kesinlikle almalısın ben lumia 620 kullanıyorum windows phone çok zevkli insanı hiç sıkmıyor ve inanılmaz nokia hizmetleri var ve gelmeye devam ediyor
bir teknoloji sitesinde nokia yazılım geliştirmesi yapıyor yani windows phone yi özelleştirme seçeneği hazırlıyor ve sistem çok stabil wp8 benim tahminlerimin üzerinde çıktı
diğer basit sistem ler gibi değil çok mükemmel bir iç dünyası var
mağza da da sürekli yeni uygulama ve oyun ları yayınlıyor
ve nokia da lumia lara özel oyun uygulama yayınlıyor

pckobat_78

Üye
2 ürün arasında L920 bencede daha iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye
Lumia920 alirsan cok buyuk oyun sıkıntısı cekersin.alcaksan bunu bilerek al.

fk555897

fk555897

Üye
Bu linkte iki telefonun karşılaştırması var.

Ben iPhone 4S kullanıyordum. Güzel bir telefon. Ancak şu anda elimde iPhone 5 var. İkisini de alma derim git iPhone 5 al. Güzel bir telefon. Bütçen yetmezse 4S al. Kamerası çok iyi.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
lumia nin nesini oneriliyor 4s varken uygulama yok arkadas ha uygulama cikar belli bir kalitede ozaman gidip lumia soylersin

restmod

restmod

Üye
Kamera ve multimedia diyosan l920 oyun uygulama diyosan 4s al derim

Seglopsi

Seglopsi

Üye
en iyi fiyat/performans icin bence en iyi telefon LG Nexus4.

ApsTerLeaDer

ApsTerLeaDer

Üye
    Konu Sahibi
Lumia920 alirsan cok buyuk oyun sıkıntısı cekersin.alcaksan bunu bilerek al.

Oyun için değil. özellik kalite bakımdan hangisini alacağımı bilmiyorum karasızım. iki telefon arasındayım şuanda.

lordufuk

lordufuk

Üye
iki ürün arasında şüphesizki lumia 920 hhem performans hem kamera hem müzik hemde tasarım olarak çok daha iyi tasarım şahsi konu elbette :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 ile 4S in kamerasını karşılaştırmıştım. 4S in kamerası daha güzel çekiyor.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Bu soruyu youtube'da baya tanılır bir mobil video paylaşımcısına sormuştum. Cevaplar cumartesiye geliyor.Sana da atarım linkini :D

• Beğen
Tepkiler: ApsTerLeaDer
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
tabiki L920 bazıları arayüz oyun felan diye kafanı karıştırabilir ama dinleme bence çünkü uygulama desteği daha çok artacaktır çünkü yeni tanımlanan bi işletim sistemi i4 de ne var ki bi uygulama diğerlerini bilmiyorum ama l920 de uygulama artıyor kamerası da iyi geceleride sağlam lığıda iyi. Öyle yere düşünce kolay kolay kırılmaz :) nokianın özel uyguamalarıyla telefonunu daha çok seversin . Birde telefonda en çok neleri yaparsın söylersen daha iyi yardımcı olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt