Arkadashlar yardim. Telefon alicam. secim karshisinda kaldim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadashlar yardim. Telefon alicam. secim karshisinda kaldim..
Iyi gunler her kese. symbian^3 (E7) kullanicisiyim. telefonu degismek istiyorum. Samsung Galaxy S2 dushunuyorum. ne dersiniz? ha bi de S2 HD LTE var. onu piyasada bulamadim. ne yapa bilirim? Note ise cok buyuk gibime geldi sanki..

PriZm

PriZm

Üye
Bence hiç durma al S2'yi:)

denizci535

denizci535

Üye
optimus 3d

yakamoz1319

Üye
Önce Düzgün konusmayı öğren kardesim.

Arkadashhlar,secim karshisinda kaldim, Galaxy S2 dushunuyorum.. Bu ne kardeşim ya. Sen Türksün, Bu da Türkçen mi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadashhlar,secim karshisinda kaldim, Galaxy S2 dushunuyorum.. Bu ne kardeşim ya. Sen Türksün, Bu da Türkçen mi ?
Bende kızmıştım ama sonra yurtdışından yazmış olduğunu dikkate alarak ve bilerek yapmadığını düşünerek yorum yazmadım.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi

He qardash turkem. Azeri turkuyem. nedir lehcemi beyenmedin?! sehvim varsa adam dilinde denen! bu terzde danismaq mene gore deyil! movzu telefondur. movzu dil deyil. sehv axtarma. bir iki kelme sehv eledimse turk olmadigim demek deyil bu. Azeri turkuyem, Turkiyede ise ele danisiram ki hec kim Azerbaycandan geldiyimi anlamir. sen sehv tutma mende ok!

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
SH yi kasdediyorsan biz alisdik Ş yerine sh, Ç yerine ch yazmaya!

senam38

Üye
çok terbiyesizsiniz ya adamın suçu ne yabancı adammış türkçe yazmaya zorlanıyor belliki ama sizin yaptığınız çok ayıp adamı aşağlıyorsunuz resmen adam olun insan olun biraz

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
william75

william75

Üye
Dediğin gibi Note çok büyük. S2 ya da yukarıda başka bir arkadaşın da söylediği gibi Optimus 3D alabilirsin.

y n s c n

y n s c n

Üye
çok terbiyesizsiniz ya adamın suçu ne yabancı adammış türkçe yazmaya zorlanıyor belliki ama sizin yaptığınız çok ayıp adamı aşağlıyorsunuz resmen adam olun insan olun biraz

Tamam kardeşim sen aldırış etme onlara seni tam türk sandılar. Ben seni başa düştüm merak etme.
Benim sana tavsiyem SGS2 olurdu ;)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Adam istediği dilde konuşur size mi kalmış?
Abicim benim de tavsiyem çoğu arkadaşımız gibi Galaxy S2 bizzat kullanıyorum ve çok memnunum. Zaten memnun olmamam için de bir neden yok..
Ama eğer sabredebilirsen Nexus'u bekle derim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...