Haber Archos, İlk Windows Phone İşletim Sistemli Telefonunu Tanıttı

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Archos, İlk Windows Phone İşletim Sistemli Telefonunu Tanıttı

Berlin'de düzenlenen IFA 2014 konferansında Windows Phone ekosisteminin en güçlü üreticilerinden olan Nokia'nın yanı sıra birçok küçük çaplı üretici de Windows Phone ekosistemli telefonlarını tanıttı. Bunlardan birisi de Fransız kökenli bir firma olan Archos. Telefonun model adı ise " 40 Cesium ". Telefonun özelliklerinden bahsetmek gerekirse:

- 4 GB dahili hafıza
- 512 MB RAM
- Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 işlemci (1.2 Ghz)
- Adreno 302 grafik işlemci
- MicroSD kart desteği
- 5 MP ana kamera (LED Flaşlı)
- Çift SIM desteği
- 4" inç TFT ekran (480x800) (~233 ppi piksel yoğunluğu)
- VGA ön kamera
- 1950 mAh batarya
- 3 renk seçeneği, değiştirilebilir kapaklar (Sarı, Mavi, Siyah)

Nokia Lumia 530'a göre birkaç artısı bulunan telefonun bu ay içerisinde 99 Dolar'dan satışa sunulması bekleniyor.​

• Beğen
Tepkiler: beats ve saynesim

dakamon

dakamon

Üye
Şu wp sayesinde adını sanını hiç duymadığım cihaz firmaları duyuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Murat Alper ve Aybin.Kilic
csH

csH

Üye
şarjı iyi gider

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu adı duyulmamış firmalar neden donanım canavarı yada pil ömrü yüksek cihaz çıkartmazlar anlamıyorum.
Koy yüksek donanım, koy yüksek batarya piyasaya sür. Wp8 telefon sektöründe Nokia tekeline rakip ol.
Ama nedense korkuyorlar !

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu adı duyulmamış firmalar neden donanım canavarı yada pil ömrü yüksek cihaz çıkartmazlar anlamıyorum.
Koy yüksek donanım, koy yüksek batarya piyasaya sür. Wp8 telefon sektöründe Nokia tekeline rakip ol.
korkma değil bence bu firmaların hepsi anlaşmalı bence biri arttırınca diğeride arttıyor sırayla ve yüksek mah bataryalar çok küçük alanlara sığabiliyor artık onun 1-2 önce bir çok haberi izlemiştim 1 ya giden leptop bataryaları falan araştır biraz istersen ancak adamlara telefon içinde geliştiriliyor denilmişti ama ne oldu bilinmiyor bence yaptılarda piyasaya sürmüyorlar bekletiyorlar biraz daha değerlendirecekler

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şu telefonun rengine bak... ''çini mavisi'' Nokia'dan bu renkte cihaz çıkarmasını bekledim ama beceremedi..

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Tabletini kullanıyorum beş para etmez...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu firmalar as rın Windows Phone platformuna girmelerinin nedeni zaten düşük donanımla yüksek başarım elde ederek 100$ bandında başarılı cihazlar üretmeye izin vermesi. Yüksek donanımlar maliyeti de yükselteceği için tercih edilmeme riskini almak istememeleridir

serinaga

serinaga

Üye
Aynen katılıyorum Ali Kemal, ucuza yüksek teknoloji imkanı, üreticiler neden kolları sıvamasın ki ....

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam ayriyetten her telefon firmasının nokıa ile yarışabilecek gücü olmayabilir.Belkide bu firmalar küçük çaplı üreticilerdir. :)

Üst Alt