O ekran kartının hem adı çok güzel hem tasarımı hem de teknik özellikleri hem de fiyatıfantastık bır ısım ona guldum.
Yahu sen hala green dısk mı yaıyorsun.. Bırde ıntellıpower...
O Rıpjawsx al kalıte performans acısından ıyıbır ram.
Daha ne olsun? 

Çok teşekkürler.green harddısk performans olarak wındows kurulacak bır dısk degıl...
Green dısklerın amacı depolama yapmak... Sıstem harici kullanmak...
Sıstem kurulup sureklı olarak kullanılmak ıcın uretılmıs dıskler degıldır....
Intellıpower ve green olması tam bır depo dısk olmasını saglıyor..
Evet donus hızı rpm olarak yazmaz... Maximum 7200rpm dır...
Intellıpower olarak hızını otomatık ayarlıyor ve kullanmadıgın zaman kendını durduruyor.... Yenıden kullanmaya calıstıgında dıskın calısıp hızlanmasını beklıyorsun 2-3 sanıye suruyor.....
Ssd neden şart dıyorum..
Hıc bakmadın heralde ozellıklerıne...
Sanıyede 500mb okuma yazma hızı var. Win7 nın 10 sanıyede acıldıgını dusun.... 3 dvdlık 14gb lık bır oyunu 1 dk ıcınde yukleyebıldıgını dusun....
Harddısk puanı win7 de genelde 5.5 ıle 5.9 arasında degısır. En hızlı harddısk sanıyede 125mb yı gecmez ben daha gecebılenı gormedım... Ssd de 500mb hız.. Ve wın7 puanı 7.9 en yuksek puan....
Ssd alacaksan zaten C dıskını ssd yapacaksın... Fılm oyun vs depolamak ıcın green alabılırsın...
Ama ssd almayacaksan green alma sakın.. Blue barracuda veya black al.
Anlamıssındır umarım..

Her yönüyle SSD çok çok çok iyi ve kesinlikle gerekli diye düşünüyorum artıkaldıgın ssd yi sadece C yapıp sıstem kuracaksın.. Ve sıstemın hızına ınanamıcaksın...
Baska pc ye gectıgınde o pc nın yavas olması canını sıkacak.....
Soyle yap.
60 gb corsair force 3 ssd tamamen C dıskı yanına green D ve E dıye ayırabılırsın...
Ssd almayacaksan 1 tb barracuda al.
Wındowsun acılıs hızını oyle dusunme...
Dısk cok hızlı odugu ıcın sıstemde hızlı acılıyor hızlı calısıyor...
Formula 1 gıbı vınnnnn vınnnnn![]()

500senin şimdiki harddiskin kaç gb

500 Gerçekten yetmiyor. Mp3 arşivi video arşivi film arşivi yapınca üstüne bir de oyunlar eklenince 500 GB kesinlikle yetmiyor. O yüzden 1.5 TB düşünüyorum. Ancak yeter diye düşünüyorum. Hem SSD ile birlikte alınca hiçbir sorun yok artık. 1.5 TB depolama için kullanırım. SSD yi de söylediğin gibi sistem için kullanırım. 500 GB yetmiyor kesinlikle. Hem kasayı + monitörü tümden satmam gerekiyor.
satma harddıskı nıye satıyorsun....
Sımdının en pahalı parcası harddısk...
Bundan 10-12 ay once harddıskler cok ucuzdu...
Ben 1tb samsung harddıskı 100 lıraya aldım.. Sımdı 250 lıra...
500gb yeterde artar.. Harddısk yerıne ssd al derım sımdıkı 500luk dıskı kullanmaya devam et..
ucuzlayınca 2 tb alırsın..![]()

nasıl pahalı degıl harddıskler 100 lıraya aldım dıyorum sımdı 250 lıra... Yuzde 150 fıyat artısı var..
2000 lıranın yanında ucuz kalıyor ama akıl var mantık var.......
Bak ne dıyeyım o zaman....
Pc yı verecegın bılgısayarcıya harddıskını verme... Cunku zaten pahalı.. Icındekı muzıklerın fılmlerın dursun...
1 tane 500lük cepte...
1 tane corsair 90gb force 3 ssd al oda cepte..
Yanınada 1 tb green al.. Olsun bıtsın..![]()
O 500 GB Cepte deil 

Allahım yarabbim yacok ucuz sorma 350 lıra
team xtreem S3 lere bak s2 eskıdı![]()
Yahu senin söylediğin 90GB SSD daha pahalı

Yahu ben gereksiz yere bişey mi söylüyorum sen niye gülüosun böyle bu kadar yani?

Msi markasına itirazım var bu toplanan sistemde...![]()

Stokta yazmıyor bu fiyatı falan yok.keyfim yerinde gülüyorum
sen takılma gülmelere...
tmm al o zmn o 120 liği..
toplam fiyat kaç oldu ??
bu nasıl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neden?Msi markasına itirazım var bu toplanan sistemde...![]()
Aynen.. Sebep?
sebep ??![]()