Sen neden OYUN için AMD sistem düşünmüyorsun ?
Ben de AMD düşünüyorum zaten de bizim burda hiç araştırma yapmayan arkadaşlar dostlar var. Her ne olursa olsun İNTEL ve ASUS en iyisidir diyorlar da..amd daha mantıklı tabıkı...ucuz olur.. Ekran kartına para kalır..
Ama ıntel olsun dıyecektır.![]()

Gösterdiğin ekran kartı en çok almak istediğim ekran kartı çok iyi performans sağlıyor hertürlü.. Ayrıca çok güzel bir tasarımı da var sence ne yapmalıyım? AMD li sistem mi? Benim son gösterdiğim İntel mi kendin alsaydın eğer hangi sistemi tercih ederdin?sonuç ne ?
Listede ne var

kafamı karıstırdın.
Ufak bı lıste halınde yaz bakam bı![]()

Aslında ben de tam onu düşünüyordum. Benim neden 2000 TL 2100 TL den daha fazla istediğim bu konuda işte.1 kere daha yazıcam daha yazmıcam.....
Oyun oynayacaksan oynun sıstem uzerındekı dagılımı soyledır....
P ekran kartı
0 ıslemcı.
ram
harddısk..
Sen 550 lıraya ıslemcı alıyorsun 250 lıraya ekran kartı..
Yaptıgının hıc bır mantıgı yok...
Islemcıyı dusurup ekran kartını yukselt.... Cok sacma bır sıstem olmus ıntel sıstemın.....
SSD almayacaksan green harddısk alınmaz dedım okumadın yıne heralde.....
Hey Allah ım......
Arkadasım lafımızı dınlemıceksen ugrasmayalım surda...
550 ti ekran kartı arkadsında var ıyı ıyı dıye ınandırmış senı...
1920x1080 cozunurlukte o ekran kartı yenı oynlardan hıc bır oyunu yuksek ayarda açamaz...
560 ti sınek gıbı ezıp gecer...
Pısman olacagın seyler yapmaman ıcın dıl dokuyorum burda....
Bırazdan fıyatı uygun sıstem yazıcam oylece al kurtul...
Bunlar tamda istediğim gibi ama o ramleri hiç duymamıştım..bak şimdi aşagıdaki parçalar en pahalı haliyle 2000 lira tutuyor..
monitör ve kasayı sen seç
power bunu al 500watt yetmez
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

4 kanal v12 koymuşlar.
Açıkçası kasa içi montajı falan bilmiyorumdireksiyonla joystic önemli degil bendede var direksiyon joystc felan ama kullanmıyorum... klavye en iyisi
dediğim ramler kalitelidir alabilirsin...
power olarak ekran kartı 220 watt a yakın kullanıyor.
500 watt sıkıntı çıkarabilir....
ancak sixth elementin powerında kabloları baglarken v12 kanallerını ayarlamak lazım..
ama kasa karizma
kolay iş4 kanal v12 koymuşlar.
işlemci ve normal olarak anakartı ve harddiski besleyen 2 tane v12 kanalı dışındaki 2 kanalı ekran kartına takacaksın
monitör olarak HDMI olsun fark etmez.
----------Eklendi @ 22:39:20 ---------- Yazıldı @ 22:36:52 ----------
bence sen 2 hafta bekle vatan bilgisayardan bu sistemi ve 420 liralık led monitörü al yuzde25 indirimle 500 lira kar edersin.
kasayıda teknobiyotikten alırsın
Yani dediğinden bişey anlamadım 

Elbet bi tanesinde karar vermek zorundayım..hdmı olmazsa
f u l l hd fılmın bır anlamı yok...
Bırtek hdmı gırıslı monıtor gercek olarak HD goruntu verır.... Enıyısıdır.
Ekran kartında ıse fark etmez bence. Cunku 2 sınınde sogutması kalıtesı 1 numara... Ucuzu hangısıyse onu al
oyle artis kasalar cok ılgı cekıyor guzel ama resımde oyle...
Elıne gectımı oyuncak gıbı duruyor.... bır yerde okumustum. Oyuncak gıbı duruyor plastık felan ayak carpsa kırılacak gıbı duruyor dıye yazmıslardı....
Alacagın powerın tek kanal v12 olması cok ıyı olur 600watt tan aşagı alma...80 plus power olsun
Kasada sade ve şık bırsey begen derım.. duz olsun... Yada ızgaralı olsun.... Oyle cok fazla fan gırısı olması kasa ıcındekı fan sesını felan dısarı daha cok verıyor.
bunu araştır.. Begendıgın kasanın forumlarda ıncelemesını oku....
Indırım kaçmıyor sureklı olarak 2-3 haftada bır % ındırım yapıyor vatan bılgısayar...