Alacağım Oyun PC'si

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
PowerSupply i Ne kadar güçlü ve kaliteli alırsan. İlerde sistemde update edeceğin zaman sıkıntı yaşamazsın. Psu Sistemin Kalbidir. Kalp sağlam çalışmazsa diğer parçalar zarar görür. Bir keresinde Psu nun bir pc yi tamamen kullanılamaz hale getirdiğini hatırlıyorum. Oyüzden dikkat et. Ayrıca Monitörü begenmedım. Monitor alacaksan ve sağlam guzel oyunları ful detay oynatacaksın. Bu oyunlarda güzel bir monitörde iyi olur ancak. Daha kaiteli bir monitör Seçmeni öneririm. MAdem bir miktar çıkarmışsın fiyat. Artık biraz daha çıkarmalısın. İlerde pişman olmaman için. Ayrıca işletim sisteminede para verme..
Saol zaten psu'yu yükselteceğim monitör konusunda ben de farkındayım kötü olduğunu çünkü hdmi çıkışı yok :P İşletim sisteminden vaz geçtim zaten kendim indireceğim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Saol zaten psu'yu yükselteceğim monitör konusunda ben de farkındayım kötü olduğunu çünkü hdmi çıkışı yok :P İşletim sisteminden vaz geçtim zaten kendim indireceğim
HDMI modenitörler 400 den başlıyor..
butce yeterse bende HDMI taraftarıyım tabiki...

• Beğen
Tepkiler: orkunakbal
orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir şey soracağım.İnternette ps3 ve xbox incelemelerini izledim oyunları gayet güzel ve akıcı oynatabiliyorlardı.Ayrıca ailemle toplama pc konusunu görüştüm.Toplama pc doğum günü hediyesi olarak alınacaktı doğum günüm 18Temmuz forumdaki doğum günüm sizi yanıltmasın salladım :) Ailem bütçe konusunda biraz takıldılar ve bu sistemi alacakları konusunda tam garanti vermediler.Ama bütçenin düşük olması şartıyla alabileceklerini söylediler(1200-1300 TL gibi).Ben de araştırmaya başladım ve bu fiyata oyun konsollarının daha hesaplı olduğu sonucuna vardım.Bunun üzerine Bursa'daki inegöl elektronikçiler çarşısına gittik.Baya bi çeşit vardı.Bir tane mağaza gözüme takıldı.Mağazanın her yerinde ps ve psp kutuları vardı tabelasında bile üçgen kare daire x tuşları vardı.Satıcıya ps3 konusunu sordum satıcı ps3 slim 160 gb modeli yanında kol,15 oyun ve kırdırmayı 750 TL'ye saydı.Xbox satan yerler de vardı ama oralara bakmadım.Televizyonumuz var çözünürlüğü 1366x768,tepki süresi 5 ms 50 hz ve bu aynı model bir arkadaşımda vardı.Arkadaşda xbox var ve sık sık evlerine gidip xbox oynuyorum.Grafikler çok net ve etkileyici geldi.Sanırım 1200 TL'ye güzel oyun pc'leri gelmiyor monitör ile.Bu doğrultuda ya oyun konsolunu televizyonuma bağlayacağım,ya 1300 TL'ye yeni televizyon alıp oyun konsolu bağlayacağım,ya da 1300 TL'ye pc toplayacağım.Evet ne yapmalıyım?Evet sizi de şok ettim özellikle de L-Lumiere arkadaşımı sanki alacakmış gibi davrandım ama son anda aksilik çıktı şansıma :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
vallahı ben keyfın bılır dıyeyım...
Pc konusuna sadece oyun anlamında bakma....
Pc de fılm de ızlenır. Internete gırıp ıstedıgınıde yaparsın pc de yapamıyacagın ıs yoktur...

Konsolda oyun oynarsın o kadar..
Sadece oyun amaçlı bakma..
Daha genıs dusun...

Konsol zevktır... pc ıhtıyactır

orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
vallahı ben keyfın bılır dıyeyım...
Pc konusuna sadece oyun anlamında bakma....
Pc de fılm de ızlenır. Internete gırıp ıstedıgınıde yaparsın pc de yapamıyacagın ıs yoktur...

Konsolda oyun oynarsın o kadar..
Sadece oyun amaçlı bakma..
Daha genıs dusun...

Konsol zevktır... pc ıhtıyactır
Benim pc'm var zaten oyun için yenilemeyi düşünüyordum ama son anda aksilik çıktı.Şu anki bilgisayarımda crysis2,skyrim gibi güncel oyunları medium çözünürlükte oynuyorum internete gireceğim zaman ya bilgisayarımı ya da netbook'umu kullanıyorum bilgisayarımın özellikleri idarelik
Core 2 Duo 2.2 GHz
Gigabyte(İntel 945 Chipset)
Sapphire 4550
2gb ddr2 667 mhz ram
Monitör 22" 1600x1050 çözünürlük
Şu anki bilgisayarımla internete giriyorum,oyun oynuyorum yeterli yani.Oyun için ps3 seçimim olacak herhalde.1300 TL'ye pc önerin var mı?

Polymath

Polymath

Üye
1300 tl ye ortalama bir sistem dizebilirsin aslında. Ama şuan bulunan pcyi de satıp üstüne eklersen. Monitöründe varmış. Bence bir sistem rahatca dizilir. Benim Core2quad q9400 - Ati HD6850 ekran kartlı bir pc var. HEr oyunu hemen hemen ful grafıkte oynuyorum. Tabi sen işlemcisi i5 alırsın. ekran kartınıda hd6850 gibi bir orta seviye kart alırsan oyunları rahatça oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt