Aramızda Samsung Galaxy Note III Almayı Kimler Planlıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
S4'te olduğu gibi ülkemize gelmeyebilir bakalım umarım istediğin modeli alırsın :oke: Bende uzun süre kullanmayı düşünüyorum teknolojiye yetişemeyiz değiştirdiğimde yine günün üst modellerinden birini alırım. S7 filan :ehe

Zaten bende Türkiye'den almayı düşünmüyorum :naughty: Suudi Arabistan'dan babama aldıracağım inşallah fiyatları v.s daha uygun oluyor + s4'ün 2 versiyonuda orada sunulmuştu note 3'te sunulur diye düşünüyorum inşallah istediğim modeli alabilirim sende s7 falan demişsin yuh s7 çıkmaz bence s serisi bakalım kaça kadar gidecek :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Buğra

Buğra

Admin

Zaten bende Türkiye'den almayı düşünmüyorum :naughty: Suudi Arabistan'dan babama aldıracağım inşallah fiyatları v.s daha uygun oluyor + s4'ün 2 versiyonuda orada sunulmuştu note 3'te sunulur diye düşünüyorum inşallah istediğim modeli alabilirim sende s7 falan demişsin yuh s7 çıkmaz bence s serisi bakalım kaça kadar gidecek :)
İphone serisi kaça kadar gidiyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
daha discovery alalı bir ay oldu ama note 3 almam yavekran çok büyük olacaktır onu cebe atamazsın

tamamen ön yargı,bahse girerim gm discovery'yi almadan önce 4.7 nin çok büyük olacağını düşünmüşsündür :)

- - - Eklendi - - -

İphone serisi kaça kadar gidiyor :ehe

en son 5 çıktı 5s geliyor işte,:apple: hiç yoktan sayıları idareli kullanıyor samsung diret atlıyor bir üst rakama :ehe 5 sonra 5s belki 5 GS de çıkar :D

LimePie

LimePie

Üye
şimdi note 3 te mali t628mi var eğer varsa çok iyi olur ama talip arkadaşında dediği gibi snapdragon 800 kullansaydı daha iyi olurdu .Çünkü o kadar para vereceğiz verdiğimiz parayı haketmeli her ay telefon çıkıyor almaya kalkışsak batarız kendi adıma konuşuyorum yanlış anlamayın :)

- - - Eklendi - - -

acaba Türkiye ye ne zaman gelir çok bekletmese bari

Buğra

Buğra

Admin

tamamen ön yargı,bahse girerim gm discovery'yi almadan önce 4.7 nin çok büyük olacağını düşünmüşsündür :)

- - - Eklendi - - -

en son 5 çıktı 5s geliyor işte,:apple: hiç yoktan sayıları idareli kullanıyor samsung diret atlıyor bir üst rakama :ehe 5 sonra 5s belki 5 GS de çıkar :D
İşin açıkcası bent10'dan discovery geçtim siz düşünün artık şimdi t10 elime aldığımda çok çok küçük geliyor

ANIL

ANIL

Admin
şimdi note 3 te mali t628mi var eğer varsa çok iyi olur ama talip arkadaşında dediği gibi snapdragon 800 kullansaydı daha iyi olurdu .Çünkü o kadar para vereceğiz verdiğimiz parayı haketmeli her ay telefon çıkıyor almaya kalkışsak batarız kendi adıma konuşuyorum yanlış anlamayın :)

- - - Eklendi - - -

Yeni Octa işlem gücünde S4'e göre %20 daha hızlı asıl fark gpu konusunda 6 çekirdek ile 2 kat daha fazla performans vericek. Tanıtıldıktan sonra detaylı testler gelmeye başlar.

Ekim ayı içerisinde gelir diye tahmin ediyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Invoke

Invoke

Üye
S III bende bi hayal kırıklığı yarattı ram konusunda... Abi androide 3 gb bile yetmez her iddaya girerim..

Android tarafına pek sıcak bakmadığım için almayı planlamıyorum ben.

Fazla bile :D

LimePie

LimePie

Üye
beklemedeyiz kardeşim :) bakalım ne olacak eylül ayında baya bir telefon tanıtılacak zaten

- - - Eklendi - - -

mesela yarın saat 18.00 da lg g2 tanıtılacakmış. Bir sitede okudum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Türkiye ye 1 ay ıcınde gelır buyuk ıhtımalle ama ben snapdragonlu almak ıstıyorum cunku 4g var ısın ıcınde dedıgın gıbı sureklı telefon degıstırırsek batarı

- - - Eklendi - - -

İşin açıkcası bent10'dan discovery geçtim siz düşünün artık şimdi t10 elime aldığımda çok çok küçük geliyor

Zamanla alısılır normal gelmeye baslar

- - - Eklendi - - -

Yeni Octa işlem gücünde S4'e göre %20 daha hızlı asıl fark gpu konusunda 6 çekirdek ile 2 kat daha fazla performans vericek. Tanıtıldıktan sonra detaylı testler gelmeye başlar.

Ekim ayı içerisinde gelir diye tahmin ediyorum :oke:

Exynos ta 4g yongası olsa exynoslu alacagım ama yok ıste :(

- - - Eklendi - - -

beklemedeyiz kardeşim :) bakalım ne olacak eylül ayında baya bir telefon tanıtılacak zaten

- - - Eklendi - - -

mesela yarın saat 18.00 da lg g2 tanıtılacakmış. Bir sitede okudum

Lg almam ya adamlar donanımı bol kepce koyuyorlar ama yazılım tarafı sıfır bırde kalıte...

LimePie

LimePie

Üye
lg yazılım bakımından çok geride güncelleme vermeye korkuyor sanki samsung güncellemelerde 10 numara belli değil ya zaten ben inşallah eylül ayında alacam bakacaz o zaman.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
lg yazılım bakımından çok geride güncelleme vermeye korkuyor sanki samsung güncellemelerde 10 numara belli değil ya zaten ben inşallah eylül ayında alacam bakacaz o zaman.

samsung'da çok iyi değil,çok geç veriyor eski telefonlarına :evet:

OğuzcanAbi

Üye
Üni hayatına atıldığimda paralar dusundugum gibi olursa note 3 olabilir bakıcaz tabi one max felan çıksın

xmustx

xmustx

Üye
Konu hort ama note 3 mü aldın.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aslında not 2 ile pek bir lüx yok . Note 4 görelim birde . Çünkü durumu olmayan gerçekten not 2 fazla bile çünkü halen amiral gemiler bile 2gb ram

MaxipmaN

Üye
Aslında not 2 ile pek bir lüx yok . Note 4 görelim birde . Çünkü durumu olmayan gerçekten not 2 fazla bile çünkü halen amiral gemiler bile 2gb ram
note2 her ihtiyacimı goruyor baya kullanıcam

fk555897

fk555897

Üye
Bana şimdilik Note 2 ve iPhone 5 yetiyor. Note 4 çıksın onu düşüneceğim.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nasıl bir hortlatmadır çok mu aradınız?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bırak ya note3 eskide telefon millet 2.5 ghz geçti 2.7 3.0 ghz gözleri note 3 1.9 daha birde exynos geliyor snpadragonlada değil ramına lafım yok eyvallah ama hem büyük hemde işlemcisi çok vasat o zaten fiyatıda 2000 tl 100 tl daha kat z2,g3 al note 3 10 basar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
bırak ya note3 eskide telefon millet 2.5 ghz geçti 2.7 3.0 ghz gözleri note 3 1.9 daha birde exynos geliyor snpadragonlada değil ramına lafım yok eyvallah ama hem büyük hemde işlemcisi çok vasat o zaten fiyatıda 2000 tl 100 tl daha kat z2,g3 al note 3 10 basar
Değerli insan not serisi farklı bir zevk . Olgun ve iş ofis yetenek çizim note demek .

Üst Alt