Aramızda Samsung Galaxy Note III Almayı Kimler Planlıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Aramızda Samsung Galaxy Note III Almayı Kimler Planlıyor ?
4 Eylül 2013'te çıkması bekleniyor IFA 2013'te tanıtılacak gibi görünüyor internetteki bilgilere göre,bende daha önce forumdaki arkadaşlar bilir s3 vardı ram yetmemezliği gibi bazı sebeplerden dolayı kendisini satmıştım şimdi de yeni Amiral gemisi tercihimi note 3'ten yana kullanmayı düşünüyorum benim gibi düşünenler kimler ?

bu arada hTC'den de hTC One Max adında Note sınıfında bir cihaz bekleniyor sizce hangisi daha iyi çıkar ?

şu anda benim gözümde hTC One'ın s4'e göre tek üstünlüğü her zamanki gibi beats audio sizce bu farklar One Max ile note 3 arasında nasıl olur ?

Bu tasarıma bayılıyorum​

serkanxrap

serkanxrap

Üye
resim ölü kardeş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekranı fazla büyütmemeliler bence megayı 6.3 yaptılar kimse almıyor. 6 yapsınlar en fazla ama 6 yapacaklarsa da çerçeve küçük olmalı telefon sırf ekran olmalı.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
furkann20

furkann20

Üye
S III bende bi hayal kırıklığı yarattı ram konusunda... Abi androide 3 gb bile yetmez her iddaya girerim..

Android tarafına pek sıcak bakmadığım için almayı planlamıyorum ben.

aleranol

aleranol

Üye
Bence note3 daha iyi olacaktır. Gecen gün kalemi parçaladım ve içine baktığımda adamlar harbi yapıyor dedim. Note2deki kalemin ekrandaki elektriksel alan ile şarj olarak mükemmel hassasiyet sunması vs. mutlaka ilerletilecektir. Ve 1080p rgb dizilmde amoled ekranın da çok daha gerçek görüntü vereceğini unutmamak gerekir. Bence tercihin kesinlikle not3 olmalı

LimePie

LimePie

Üye
fiyatı uygun olursa Allah'ın izniyle bende alabilirim.

- - - Eklendi - - -

gpu kötüymüş yaw mali 450 8 çekirdekliymiş ama mali t serisine open gl 3 geliyor yani bu telefonda alamayacak

blackaid

blackaid

Üye
ekran büyüklüğü nasıl olacak acaba

fk555897

fk555897

Üye
Phablet segmentindeki en iyi telefon Samsung Galaxy Note III ve Sony Xperia Z Ultra.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ben Sony Xperia Honami bekliyorum :)
Bu iki cihaz aynı günde(4 eylül) cikmasi bekleniyor. Bakalım hangisi daha iyi olacak :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
resim ölü kardeş

güncelledim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Ekranı fazla büyütmemeliler bence megayı 6.3 yaptılar kimse almıyor. 6 yapsınlar en fazla ama 6 yapacaklarsa da çerçeve küçük olmalı telefon sırf ekran olmalı.

aynen ekranın boyutundan çok telefonun boyutu önemli bencede :evet:

- - - Eklendi - - -

S III bende bi hayal kırıklığı yarattı ram konusunda... Abi androide 3 gb bile yetmez her iddaya girerim..

Android tarafına pek sıcak bakmadığım için almayı planlamıyorum ben.

s3 benide hayal kırıklığına uğrattı ancak şimdi note 2 kullansaydım pekte uğratmış olmazdı :evet: görürsün s4'e şu anda o ram çok rahat yetiyor ancak samsung 3GB ram düşünmüşse bir bildiği vardır yakında 2 GB't ta yetmeyecek demektir ben bu görüşteyim aslında android cihazların fiyatları hızla düştüğü için(1 yılda yarı yarıya) bende sıcak bakmıyorum ancak ios gibi işletim sistemleri de bana ters o yüzden alacağım ve ne olursa olsun satmayacağım şu anda elinde 3310'la gezen amcalar gibi olunca anca o zaman bırakacağım (tabi bir sorun yaşamazsam,s3'ü de öyle almıştım ram sorunu çıktı)

- - - Eklendi - - -

Bence note3 daha iyi olacaktır. Gecen gün kalemi parçaladım ve içine baktığımda adamlar harbi yapıyor dedim. Note2deki kalemin ekrandaki elektriksel alan ile şarj olarak mükemmel hassasiyet sunması vs. mutlaka ilerletilecektir. Ve 1080p rgb dizilmde amoled ekranın da çok daha gerçek görüntü vereceğini unutmamak gerekir. Bence tercihin kesinlikle not3 olmalı

abi birde bak ekrana s4'te yakından bakıyorsun s3'te baya bir gözüken note 2'de azalmış olan pixel sayılma olayı s4'te yok gibi var ama çok çok dikkatli bakılması gerekiyor yani iş görür :eller: şarj olarak Note 3'te 3600 mAh'ı göreceğimizi düşünüyorum(bitmez be mübarek :D) tek sorun Amoled'in soluk oluşu bence...

- - - Eklendi - - -

fiyatı uygun olursa Allah'ın izniyle bende alabilirim.

- - - Eklendi - - -

gpu kötüymüş yaw mali 450 8 çekirdekliymiş ama mali t serisine open gl 3 geliyor yani bu telefonda alamayacak

s5'i mi beklesek acaba ?:naughty:ben o kadarda problem etmiyorum donanımı aslında,herşeyi açan telefon benim gözümde çok pahalı değilse candır :)

- - - Eklendi - - -

ekran büyüklüğü nasıl olacak acaba

5.7 inç olacak bence ve boyutlar note 2 gibi kalacak ekran s4 teki gibi büyüyecek :)

- - - Eklendi - - -

Phablet segmentindeki en iyi telefon Samsung Galaxy Note III ve Sony Xperia Z Ultra.
Z ultra çok büyük be o yüzden alınmaz yoksa fena değil sanki snap 800 falan :)

- - - Eklendi - - -

Ben Sony Xperia Honami bekliyorum :)
Bu iki cihaz aynı günde(4 eylül) cikmasi bekleniyor. Bakalım hangisi daha iyi olacak :D

bakalım :eller:

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar ben nasıl olsa yurtdışından alacağım için(Arabistan'dan) oraya 2 versiyonda veriliyordu sanırsam Snapdragon 800'lü versiyonu alacağım ki yarın birgün 4G geldiğinde sap gibi kalmayayım :) ama güncelleme olayı beni biraz düşündürüyor acaba exynos lular mı snapdragonlular mı daha önce alıyor :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Yeni Octa 5420 ile donanım konusunda en iyi cihaz olacak. Benim için 5 inçten fazlası telefon olmaktan çıkar yani kullanım açısından sıkıntı yaşarım. O yüzden S4 tercih ettim ve memnunum. Boyutun 5.5-5.9 arası olacağını düşünüyorum. 6.3 ile Mega cidden çok büyük arkadaşlar. Telefon hissini vermiyor. Note 3, S4 gibi ekranı büyütüp kasayı küçültmeyi başarırsa güzel olur. Tabi Note serisinin özelliğinin büyük ekran olduğunu unutmamak gerek :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Octa 5420 ile donanım konusunda en iyi cihaz olacak. Benim için 5 inçten fazlası telefon olmaktan çıkar yani kullanım açısından sıkıntı yaşarım. O yüzden S4 tercih ettim ve memnunum. Boyutun 5.5-5.9 arası olacağını düşünüyorum. 6.3 ile Mega cidden çok büyük arkadaşlar. Telefon hissini vermiyor. Note 3, S4 gibi ekranı büyütüp kasayı küçültmeyi başarırsa güzel olur. Tabi Note serisinin özelliğinin büyük ekran olduğunu unutmamak gerek :D

bence note serisi abartıldığı gibi değil tamam biraz belki taşınması v.s sorun olacaktır ama bir açtınmı mesela oyun oynarken v.s neredeyse bir netbook'a dönüşecek :evet: s te film izlemek var note da izlemek var gibi :) donanım dediğin gibi iyi olacak ancak 4G desteğinin koyulmaması bence çok üzücü yarın birgün geldiğinde sap gibi kalınacak :(

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar rakipten bir haber var,3GB ram ile gelirse kusura bakmayın ben komşuya geçiyorum :)

HTC'nin One adlı amiral gemi modelinden sonra tasarım anlayışını hiç bozmadan One Mini ve One Max gibi modeller ile pazara katkı yapmaya devam edeceği biliniyor. Firmanın One Mini modeli kısa süre önce resmen lanse edilmişti. Sıradaki model ise One Max olacak.

Pazarda Snapdragon 800 trendine dahil olacak HTC One Max, Tayvanlı perakende sitesi ePrice tarafından kameralara yakalandı. Sitenin gelecek ay ki IFA 2013 fuarında tanıtılacağını belirttiği HTC One Max, 5.9 inçlik HD ekranı ile One ailesinin çıtasını yükseltiyor.

2.3GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 işlemcisinin yanında 3200mAh batarya, BoomSound ses teknolojisi, BlinkFeed ana ekran uygulaması, Beats Audio, HTC Zoe, UltraPixel kamera şeklinde beklenen özellikler mevcut. Modelin Çin versiyonunun çift SIM kart destekli olacağı söyleniyor. Görsellerde dikkat çeken ayrıntı ise bu modelin alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip olmaması ihtimali. Bu konu şu an için resmi olarak doğrulanmış değil.

HTC One Max pazara çıktığında elbette yalnız olmayacak. Sony Xperia Z Ultra, Galaxy Note 3, LG G2 gibi rakipler bu modeli beklerken, HTC One modelinde yaşanan üretim sıkıntıları tekerrür etmezse, firmanın yılı iyi bir gelirle kapatmasına yardımcı olabilir.

Kaynak : ePrice > DH

Kore'ce bilenlere :

LimePie

LimePie

Üye
aslında anıl kardeşimin de dediği gibi ekranı büyütüp kasa aynı kalırsa dadından yinmez :D çünkü büyük ekranda çok sorun çıkarır gibi çünkü cep telefonu bu cebinde taşıyacaksın. Donanımına söz yok zaten snapdragon 800 ona laf yok ama gpuyu mali t ailesinden seçseydiler daha iyi olurdu.Tabi bu oyun oynacaklar olan arkadaşlar için geçerli

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
aslında anıl kardeşimin de dediği gibi ekranı büyütüp kasa aynı kalırsa dadından yinmez :D çünkü büyük ekranda çok sorun çıkarır gibi çünkü cep telefonu bu cebinde taşıyacaksın. Donanımına söz yok zaten snapdragon 800 ona laf yok ama gpuyu mali t ailesinden seçseydiler daha iyi olurdu.Tabi bu oyun oynacaklar olan arkadaşlar için geçerli

oyun oynamayacak film seyretmeyecek adam niye note alır ki zaten :hmmm

LimePie

LimePie

Üye
yok ben o anlamda demedim oyun gene oynarsın filmde izlersin ama open gl 3 desteğini alamazsın sadece geri kalan her şeyi rahatlıklar yaparsın bilgisayar gibi telefon zaten oyun oynarsın ama adreno 320 gibi görüntü kalitesi alamazsın.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yok ben o anlamda demedim oyun gene oynarsın filmde izlersin ama open gl 3 desteğini alamazsın sadece geri kalan her şeyi rahatlıklar yaparsın bilgisayar gibi telefon zaten oyun oynarsın ama adreno 320 gibi görüntü kalitesi alamazsın.

ama open gl 3.0 desteği içinde o kadar beklemenin anlamı yok 3.0'ı tahminimce 2014 cihazlarında görürüz belkide göremeyiz :evet:

birde open gl 3.0 destekli oyunları beklemekte var :evet:

open gl 3.0 hangi oyunları destekliyor ? :)

ANIL

ANIL

Admin

bence note serisi abartıldığı gibi değil tamam biraz belki taşınması v.s sorun olacaktır ama bir açtınmı mesela oyun oynarken v.s neredeyse bir netbook'a dönüşecek :evet: s te film izlemek var note da izlemek var gibi :) donanım dediğin gibi iyi olacak ancak 4G desteğinin koyulmaması bence çok üzücü yarın birgün geldiğinde sap gibi kalınacak :(

5 inç bir ekranda oyun oynarken ve film izlerken oldukça tatmin edici. Cihaz çok hafif olduğu için taşıma problemi yok. Herkesin kullanım amacı, zevkleri farklıdır tabi. Telefona ihtiyacım vardı o zaman benim için en ideal olan S4 oldu. 32 GB için 1-1.5 ay bekledim zaten :D

4G'nin ülkemizde 2015 yılında yaygınlaşması bekleniyor :oke: Çift taşıyıcı ile şuan hızlar iyi bence.

Note 3'ün Exynos Octa 5420 ile gelmesi bekleniyor.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/yeni-exynos-5-octa-5420-tanitildi-823521.html

ama open gl 3.0 desteği içinde o kadar beklemenin anlamı yok 3.0'ı tahminimce 2014 cihazlarında görürüz belkide göremeyiz :evet:

birde open gl 3.0 destekli oyunları beklemekte var :evet:

open gl 3.0 hangi oyunları destekliyor ? :)

Asphalt 8 destekliyor. Tabi ilk önce Android 4.3 lazım :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

5 inç bir ekranda oyun oynarken ve film izlerken oldukça tatmin edici. Cihaz çok hafif olduğu için taşıma problemi yok. Herkesin kullanım amacı, zevkleri farklıdır tabi. Telefona ihtiyacım vardı o zaman benim için en ideal olan S4 oldu. 32 GB için 1-1.5 ay bekledim zaten :D

4G'nin ülkemizde 2015 yılında yaygınlaşması bekleniyor :oke: Çift taşıyıcı ile şuan hızlar iyi bence.

Note 3'ün Exynos Octa 5420 ile gelmesi bekleniyor.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/yeni-exynos-5-octa-5420-tanitildi-823521.html

Asphalt 8 destekliyor. Tabi ilk önce Android 4.3 lazım :D
tabiki s4'te ekran boyutu v.s tam yerinde ancak donanımsal yüzü beni üzüyor işte birde note serisi daha büyük ekranlı olduğu için bence daha iyi oluyor her zaman :) sonra exynos'lu versiyonu istemememin sebebi 4G desteklememesidir ben bu telefonu yıllarca kullanmayı düşünüyorum dc ile 3G tamam tatmin edici ancak 4G de baya bi hızlı 3G'den 2015'te yaygınlaşmaya başlayacak diyelim 1,5 yıl var ortalama ben bu telefonu en az 3 yıl gibi bir süre kullanmayı düşünüyorum bu yüzden snapdragonlu versiyondan yana olacağım sanırım birde optimizasyon olarak snapdragon daha yaygın exynos sadece samsungda var snapdragon herkeste var :evet: samsung bence exynos işlemcilerle biraz maliyeti azaltıp karını arttırmaya çalışıyor çünkü exynos kendi işlemcisi :evet: biraz da bu yüzden almak istemiyorum birde snapdragon 800'e olan hayranlığım :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
S4'te olduğu gibi ülkemize gelmeyebilir bakalım umarım istediğin modeli alırsın :oke: Bende uzun süre kullanmayı düşünüyorum teknolojiye yetişemeyiz değiştirdiğimde yine günün üst modellerinden birini alırım. S7 filan :ehe

Buğra

Buğra

Admin
daha discovery alalı bir ay oldu ama note 3 almam yavekran çok büyük olacaktır onu cebe atamazsın

Üst Alt