OttomaN TigeR
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
hayır zaten tel hack'li daha önce birileri dosyayı kopyala demiş ben de öyle yaptım ama değişen birşey olmadı.
tamam kardeş.[/SIZE][/COLOR][COLOR=""][SIZE=""]
hayır zaten tel hack'li daha önce birileri dosyayı kopyala demiş ben de öyle yaptım ama değişen birşey olmadı.
tamam kardeş.[/SIZE][/COLOR]tel hackli ama hata verdi![]()
e 7 yükledim veçalışmadı.çok faydalı ama kullanamadığım bu yazılımı nasıl silerim?
benim tel hackli ama yine hata verdi (yüklenemiyor bu dahili bir bileşen) bu hata giderilebilir mi?
dosya ismine bak "aramadaki titreşim" bu ne yaw "operadaki hayalet" gibi :d
Yaw çok güzel bir program işime çok yaradı![]()
tel hackli ama hata verdi![]()
ya bu en son verdiğin link ölmüş yeniden yükleyebilirmisin
link yenilendiyüklemeler aramadaki titreşim kaldır
---------- Eklendi @ 01:37:32 ---------- Yazıldı @ 01:35:16 ----------
Tabiki de yardımcı olurum gönderdiğim bu dosyayı indir ve klasörlerin içindeki dosyayı c:/private/10282bc4/rules klasörünün içine kopyalaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 01:40:16 ---------- Yazıldı @ 01:37:32 ----------
:d :d :d
---------- Eklendi @ 01:41:28 ---------- Yazıldı @ 01:40:16 ----------
iyi günlerde kullan
---------- Eklendi @ 01:42:22 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ----------
bu dosyayı indir ve klasörlerin içindeki dosyayı c:/private/10282bc4/rules klasörünün içine kopyalaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AYNEN BENDE DE 603 TE YERLEŞİK BİLEŞEN DİYOR. normalinde de tercih sessiz de iken titriyordu. genel ve diğer tercihlerde titemiyordu. genel ve diğğer tercihlerde titrer umuduyla denedim olmadı... Yine de Teşekkürler..linkdekini indirdim dediğin klasöre attım ama yine yerleşik bileşen diyor
Nokia700 denendi: kurulum yerleşik bileşen: olmadı, dosyaları rulesin içine attım: yine sonuç olumsuz?
eyvallah tşk. olsaydı süperdi
Nokia700 denendi: kurulum yerleşik bileşen: olmadı, dosyaları rulesin içine attım: yine sonuç olumsuz?
eyvallah tşk. olsaydı süperdi

Buyur arkadaşım. kendi yaptığım arama başlarken ve karşı taraf açarken 1 sn titreyen mod dosyası. Yalnız Telefonunun Hackli olması lazım. Linkteki dosyaları c:\Private\10282bc4\Rules\ atacaksın. Tekrar başlatabilirsin ama başlatmadan da çalışır. Sıkıntın olursa PM atarsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu modu androidden biliyoruz Arama yaparken karşı taraf açınca 1 kez kapatırken 2 kez kısa titreme oluyor.Bildiğiniz gibi cep telefonları en çok radyasyonu arama başlatırken yayıyor bu yama sayesinde karşı taraf telefonu açana kadar cihazı başımızdan uzak tutarak radyasyondan büyük oranda kurtulabiliriz...
Rardan çıkardığınız dosyayı "C:\Private" klasörüne kopyalayın üstüne yazılsın mı diye sorarsa evet deyin telefonu kapatıp açın sağlıklı günlerde kullanın)
Mediafire:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız