Aramada Karşı Taraf Açınca Telefonunuz Titresin (Symbian Belle)

Sponsorlu Bağlantılar

AliHadiOzturk

AliHadiOzturk

Üye
Yaw çok güzel bir program işime çok yaradı :D

hamitada

Üye
tel hackli ama hata verdi :(

koray777

koray777

Üye
dosya ismine bak "aramadaki titreşim" bu ne yaw "operadaki hayalet" gibi :D

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
e 7 yükledim veçalışmadı.çok faydalı ama kullanamadığım bu yazılımı nasıl silerim?

berkayekim16

Üye
benim tel hackli ama yine hata verdi (yüklenemiyor bu dahili bir bileşen) bu hata giderilebilir mi?

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
e 7 yükledim veçalışmadı.çok faydalı ama kullanamadığım bu yazılımı nasıl silerim?

yüklemeler aramadaki titreşim kaldır

---------- Eklendi @ 01:37:32 ---------- Yazıldı @ 01:35:16 ----------

benim tel hackli ama yine hata verdi (yüklenemiyor bu dahili bir bileşen) bu hata giderilebilir mi?

Tabiki de yardımcı olurum gönderdiğim bu dosyayı indir ve klasörlerin içindeki dosyayı c:/private/10282bc4/rules klasörünün içine kopyala http://qfs.mobi/f88793

---------- Eklendi @ 01:40:16 ---------- Yazıldı @ 01:37:32 ----------

dosya ismine bak "aramadaki titreşim" bu ne yaw "operadaki hayalet" gibi :d

:d :d :d

---------- Eklendi @ 01:41:28 ---------- Yazıldı @ 01:40:16 ----------

Yaw çok güzel bir program işime çok yaradı :D

iyi günlerde kullan

---------- Eklendi @ 01:42:22 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ----------

tel hackli ama hata verdi :(

bu dosyayı indir ve klasörlerin içindeki dosyayı c:/private/10282bc4/rules klasörünün içine kopyala http://qfs.mobi/f88793

polatangel

Üye
ya bu en son verdiğin link ölmüş yeniden yükleyebilirmisin

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
ya bu en son verdiğin link ölmüş yeniden yükleyebilirmisin

link yenilendi

---------- Eklendi @ 15:38:32 ---------- Yazıldı @ 15:37:32 ----------

yüklemeler aramadaki titreşim kaldır

---------- Eklendi @ 01:37:32 ---------- Yazıldı @ 01:35:16 ----------

Tabiki de yardımcı olurum gönderdiğim bu dosyayı indir ve klasörlerin içindeki dosyayı c:/private/10282bc4/rules klasörünün içine kopyala

---------- Eklendi @ 01:40:16 ---------- Yazıldı @ 01:37:32 ----------

:d :d :d

---------- Eklendi @ 01:41:28 ---------- Yazıldı @ 01:40:16 ----------

iyi günlerde kullan

---------- Eklendi @ 01:42:22 ---------- Yazıldı @ 01:41:28 ----------

bu dosyayı indir ve klasörlerin içindeki dosyayı c:/private/10282bc4/rules klasörünün içine kopyala
link yenilendi

writter

Üye
linkdekini indirdim dediğin klasöre attım ama yine yerleşik bileşen diyor

hsyn73

hsyn73

Üye
linkdekini indirdim dediğin klasöre attım ama yine yerleşik bileşen diyor
AYNEN BENDE DE 603 TE YERLEŞİK BİLEŞEN DİYOR. normalinde de tercih sessiz de iken titriyordu. genel ve diğer tercihlerde titemiyordu. genel ve diğğer tercihlerde titrer umuduyla denedim olmadı... Yine de Teşekkürler..

sbilen69

Üye
Nokia700 denendi: kurulum yerleşik bileşen: olmadı, dosyaları rulesin içine attım: yine sonuç olumsuz?

eyvallah tşk. olsaydı süperdi

mh.

mh.

Üye
arkadaşım valla işime çok yaradı. n8 de titreşim biraz daha fazlaydı sanki, benim 808 pureview yükledim titreşim çok az ama hiç olmamaktan daha iyidir yinede çok çok :tşk:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Nokia700 denendi: kurulum yerleşik bileşen: olmadı, dosyaları rulesin içine attım: yine sonuç olumsuz?

eyvallah tşk. olsaydı süperdi

Buyur arkadaşım. kendi yaptığım arama başlarken ve karşı taraf açarken 1 sn titreyen mod dosyası. Yalnız Telefonunun Hackli olması lazım. Linkteki dosyaları c:\Private\10282bc4\Rules\ atacaksın. Tekrar başlatabilirsin ama başlatmadan da çalışır. Sıkıntın olursa PM atarsın :oke:

kartal076

kartal076

Üye
Çok :tşk:

leqo35

leqo35

Üye
:tşk:

bekbal

Üye
Bende de aynı uyarı: "yerleşik bileşen vs." dediğiniz "indir" linki çalışmıyor...

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
Buyur arkadaşım. kendi yaptığım arama başlarken ve karşı taraf açarken 1 sn titreyen mod dosyası. Yalnız Telefonunun Hackli olması lazım. Linkteki dosyaları c:\Private\10282bc4\Rules\ atacaksın. Tekrar başlatabilirsin ama başlatmadan da çalışır. Sıkıntın olursa PM atarsın :oke:

Arkadaşlar bu modu androidden biliyoruz Arama yaparken karşı taraf açınca 1 kez kapatırken 2 kez kısa titreme oluyor.Bildiğiniz gibi cep telefonları en çok radyasyonu arama başlatırken yayıyor bu yama sayesinde karşı taraf telefonu açana kadar cihazı başımızdan uzak tutarak radyasyondan büyük oranda kurtulabiliriz...

Rardan çıkardığınız dosyayı "C:\Private" klasörüne kopyalayın üstüne yazılsın mı diye sorarsa evet deyin telefonu kapatıp açın sağlıklı günlerde kullanın :))

Mediafire:

Keşke dürüstçe Ç(alıntı) yaptığını yazsaydın.

Üst Alt