Aramada Karşı Taraf Açınca Telefonunuz Titresin (Symbian Belle)

Sponsorlu Bağlantılar

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Keşke dürüstçe Ç(alıntı) yaptığını yazsaydın.

Çalıntı derken? Bak arkadaşım, aynı dildeki kodlar hiçbir zaman farklı olmaz. Arama esnasındaki durum kodu her zaman aynıdır. Bakıyorum da o kadar eminsin ki direk hırsız damgası vurabildin. Özgüvenine sağlık

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
Çalıntı derken? Bak arkadaşım, aynı dildeki kodlar hiçbir zaman farklı olmaz. Arama esnasındaki durum kodu her zaman aynıdır. Bakıyorum da o kadar eminsin ki direk hırsız damgası vurabildin. Özgüvenine sağlık

Alıntı yaparken dosya ismi bile değiştirmemişsin ayrıca verdiğin linkteki dosyayı indirip not defterinde açıp içeriği kontrol ettim.Alıntı yaptığına şüphe yok benim üzüldüğüm nokta keşke emeğe saygı gösterip ben yaptım demek yerine benim gibi paylaşım yaptım demen daha güzel bir ahlak örneği olur.Yoksa programı yazan ben değilim amacım seni incitmek değil ama güzel paylaşımlar yapmak isteyen insanları soğutan şeylerdir bunlar...

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Alıntı yaparken dosya ismi bile değiştirmemişsin ayrıca verdiğin linkteki dosyayı indirip not defterinde açıp içeriği kontrol ettim.Alıntı yaptığına şüphe yok benim üzüldüğüm nokta keşke emeğe saygı gösterip ben yaptım demek yerine benim gibi paylaşım yaptım demen daha güzel bir ahlak örneği olur.Yoksa programı yazan ben değilim amacım seni incitmek değil ama güzel paylaşımlar yapmak isteyen insanları soğutan şeylerdir bunlar...

evet, haklısın çalıntı yaptım

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi

çalıntı yapabilirsin istersen heryerde paylaşabilirsin inan ben hiçbir şekilde dert etmem:oke: çünkü bizde bir yerlerden alıntı yaparak getirdik.

cosi

cosi

Üye
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: u_cosar
'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: u_cosar

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]yerleşik bileşen diyor ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR]

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
teşekkürler :)

tarum21

Üye
arkadaşlar link ölmüş yenilerseniz iyi olur

hacırüstem

hacırüstem

Üye
link ölü dostum yenilermisin

ONUR_345241

Üye
Link ölü , istek çok .
Linki yenileyin lütfen.

ONUR_345241

Üye
Arkadaşlar bu modu androidden biliyoruz Arama yaparken karşı taraf açınca 1 kez kapatırken 2 kez kısa titreme oluyor.Bildiğiniz gibi cep telefonları en çok radyasyonu arama başlatırken yayıyor bu yama sayesinde karşı taraf telefonu açana kadar cihazı başımızdan uzak tutarak radyasyondan büyük oranda kurtulabiliriz...

Rardan çıkardığınız dosyayı "C:\Private" klasörüne kopyalayın üstüne yazılsın mı diye sorarsa evet deyin telefonu kapatıp açın sağlıklı günlerde kullanın )

• Beğen
Tepkiler: fenicks

alemcilerim

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

huryam

Üye
link nerde

onurkumas

Üye