Arakadaşlar E7'imdeki Sorunu Çözemedim. Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arakadaşlar E7'imdeki Sorunu Çözemedim. Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben belle refresh kullanıyordum bir baktımki klavyeyi açmadığım halde aradan baktığımda klavyenin ışıkları kendi yanıp sönüyor.Sonra downgrade yapıp symbian anna ya geçtim problem gitti sonra belle ye geçtim bu sorun tekrar başladı ne yapmalıyım?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben belle refresh kullanıyordum bir baktımki klavyeyi açmadığım halde aradan baktığımda klavyenin ışıkları kendi yanıp sönüyor.Sonra downgrade yapıp symbian anna ya geçtim problem gitti sonra belle ye geçtim bu sorun tekrar başladı ne yapmalıyım?

:allalla: ilginç benim E7'de öyle bi sorun yoktu ama sorun devam ediyorsa Nokia Care servisine verebilirsiniz, ama cidden ilginç bi durum ilk defa böyle bi sorunla karşılaşıyorum :)

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arada sırada oluyor ekranı yatay yaptığımda klvye ışıkları bazen yanıyor bir sende dene .

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Benim E7 serviste :D :d: alınca denerim :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Servise ver

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Benim E7 serviste :D :d: alınca denerim :)

Neden servise verdin?

- - - Eklendi - - -

Bence bir keresinde benim cihazda sorun yok anna pr 1.1'denedim o yazılımlarda olmuyor belle ve belle refresh le gliyor hata sizde arada bir kontrol edin hemen tuş kilidini açınca olmuor.Bİraz internette gezinin 5,6 dakika veya sanal klavyeyi açın yatay pozisyona getirin öyle sorun oluyor ve klavye ışıkları yanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...