Reset Atma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Reset Atma Sorunu
Ben yaklaşık 2 aydır bu reset sorununu çözemedim. Önceden mobil veriye geçince oluyordu reset atması şimdi bazen wifide de reset atmaya başladı. recovery den tüm wipe işlemlerini falan yaptım. format system, format data, format cache hepsini yaptım hafıza kartını temizledim ve tertemiz yeni rom kurdum hatta stock rom bile kurdum ancak sorun devam ediyor. Ve reset attıktan sonra açılırken çoğu zaman led ışığı yanıp sönüyor açıldığında bazen batarya yarıya düşmüş oluyor bazen %15in altına inmiş oluyor birden. Ve bazende resetten sonra açılırken kilit ekranı hiç gelmiyor açılmaya başlarken tekrar tekrar reset atıyor. Bataryadan şüphelenmeye başladım herhangi bir şişmesi falan yok bataryanın ama sorun nerede olabilir?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Reset Sorunu:
1- Cihazınızda Reset için ayrılmış küçük bir delik olup olmadığını kontrol edin. Varsa içine birşey sıkışıp sıkışmadığına dikkat edin.
2-Cihaza önce delik varsa delikten reset, yoksa veya yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa normal format eğer hala devam ediyorsa recovery'i yapınız.
3- Yazılımı yeniden atın,farklı romlar deneyin.
4- Müşteri Hizmetleri ile veya yetkili kişilerle iletişime geçin hala yardım alamadıysanız 5'e geçin.
5- Servise yollayınız.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Reset Sorunu:
1- Cihazınızda Reset için ayrılmış küçük bir delik olup olmadığını kontrol edin. Varsa içine birşey sıkışıp sıkışmadığına dikkat edin.
2-Cihaza önce delik varsa delikten reset, yoksa veya yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa normal format eğer hala devam ediyorsa recovery'i yapınız.
3- Yazılımı yeniden atın,farklı romlar deneyin.
4- Müşteri Hizmetleri ile veya yetkili kişilerle iletişime geçin hala yardım alamadıysanız 5'e geçin.
5- Servise yollayınız.

Telefonda herhangi bir delik falan yok reset için. Zaten telefona hiç donumasam bile reset atıyor bazen. Bataryadan kaynaklanıyor olamazmı yani genelde resetten sonra led ışığı yanıp sönüyor sanki batarya %15in altına indiğinde yanıp söndüğü gibi ve açıldığında batarya oranı aniden düşmüş oluyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Batarya durduk yere boşalıyor ise reset atmaz kapanır bilmiyorum adım 4 ve 5 :oke:

NEXUS

NEXUS

Üye
Yüklediğin Rom Sorunlu Olmasın :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Romla alakalı bir sorun olabilir.