MasteLaa
Üye
Gel Maraş'a sosyalleş kardiş
zaten asosyalim ben burda takılacak ne ortam nede tanıdık var
- - - Eklendi - - -
aman yaa hiç heves etmedim zaten![]()
![]()

Gel Maraş'a sosyalleş kardiş
zaten asosyalim ben burda takılacak ne ortam nede tanıdık var
- - - Eklendi - - -
aman yaa hiç heves etmedim zaten![]()
![]()

maraşta bulundum burdan farksız en güzel ankara geçen sene yazın ordaydım vuuuu
Gel Maraş'a sosyalleş kardiş![]()
neyse konu güme gitmesin 
maraşta bulundum burdan farksız en güzel ankara geçen sene yazın ordaydım vuuuuneyse konu güme gitmesin
![]()

Vouv
İstanbula uğra sana ortam yaparız![]()
İyi düşün Kardişim 
Vouvİyi düşün Kardişim
![]()

Fiyat artsa bile apple kazansın ohne samsungun aklı başına gelsin
- - - Eklendi - - -
Fiyat artsa bile apple kazansın ohne samsungun aklı başına gelsin

Bencil bi bakış açısı.Ayrıca symbian'ın 3-5 tane daha çok satması durumu değiştirmez ki Symbian telefonların rakipleri f/p olayından dolayı genelde Samsung değil Sony telefonlar oluyorZaten Galaxy SII 1300 yerine 1400 liraya satılsa da durum değişmiyor.Galaxy W 700 yerine 800 liraya satılsada 700 liraya Xperia Neo V var.Yani bu sana ya da başkasına yaramaz sadece yeni telefon alacak insanların zararına olur.

Donanımı yetersizse elindeki telefona oyun da çıksa kaldırmaz ki zaten
ya ben telefonların pahalanmasını da istemiyorum. tek istediğim symbian'a da androiddeki oyunlar uygulamalar çıksın![]()
![]()
Yeni gelecek Nokia lar büyük ihtimal dediklerini yapacak zaten
Donanımı yetersizse elindeki telefona oyun da çıksa kaldırmaz ki zatenYeni gelecek Nokia lar büyük ihtimal dediklerini yapacak zaten
![]()
Wp8 evet
wp'li olanlar mı
Bak az önce konuda yazdım bunları diğer konuda
..İnternet tarayıcısı da bildiğimiz gibi mobil platformlarda çok önem taşıyor..Wp8 Explorer 10 ile gelecek bunu da ekleme yapayım..Bunu nereden mi tahmin ettim hemen söyleyeyim Wp8 deki Explorer kodu Wp deki kod ile aynı..Ayrıca tarayıcıda veri kullanımı tasarruflu olacak sıkıştırma sistemi ile bunu da eklemek isterim..HTML5 performansı da zaten Wp8 in gayet iyi veya Wp7 ye göre daha iyi..Navigasyon ve haritalar konusunu zaten biliyoruz bu haritalar Nokia Maps olarak gelecek 
Wp8 evetBak az önce konuda yazdım bunları diğer konuda
Bildiğimiz gibi Wp8 ile gelecek yeniliklerin bana göre en önemlisi Microsoft'un çekirdekleri ortak kullanacak olması.Bu ne anlama geliyor Windows 8 var bir tarafta diğer tarafta Wp8 aynı çekirdek.Aynı çekirdek olmasının avantajları da medya,uygulama vb. her şeyi ile veya çoğu şeyi ile Windows 8 ile aynı oluyor.Wp8 bir yandan da çok çekirdeği destekliyor ki bana göre çok önemli bir gelişme.
Ayrıca Wp8 de geliştiriciler için de avantajları bulunuyor.Bunu nereden mi söylüyorum geliştiricilerin önemli platform sanırım Core CLR üzerinden olacak ve bizim elimizin altındaki uygulama vb. araçlar telefonlara da port edilebilecek..Bunları zamanla yani çıktıktan sonra geliştiricilerin yapacağını düşünüyorum..Bildiğim kadarı ile 100.000 veya 110.000 küsür uygulamaya sahip Wp bunun yanında Wp8 de bunlardan yararlanabilecek ki bu da büyük bir avantaj.Wp8'e güvenimi kaybettim dedim ama güvenimde yer alan özelliklerden bir tanesi budur.Bilindiği gibi Wp8 C++ dan da faydalanabilecek bu da geliştiriciler için büyük bir önem arz ediyor.Sadece C++ da değil C den de faydalanabilecekler..Bu demek ki Wp8'in yine büyük bir avantajı var ve multimedya cihazının yanında Performans cihazı da olabilir ki büyük ihtimal çok çekirdek desteklemesi ile birlikte olacak da..Oyunlar da bu C++ ve C den faydalanıldığı için kısa sürede ve çok şekilde port edilebilir kanımca..Wp8 in en beğenilen yeri bildiğimiz gibi arayüzü bu arayüz bildiğimiz Metro Arayüzünden alıntı gibi bir şey kırpılmış yamanmış gibi..Bunu elbette ekrana uyarlayacaklar ve sanırım 3 uyarlama seçeneği olacak..Bilindiği gibi uygulamaların boyutlarını değiştirebiliyor ( arayüzde ) aynı ekrana sığdırabiliyoruz..Wp8 de bir diğer özellik aslında nadir telefonlarda bulunan ama Türkiye'de pek yaygınlaşmayan NFC teknolojisi veya NFC özelliği bir diğer deyiş ile..Bu sadece yazılımsal olarak da değil ki yazılımsal olarak gelirse sanırım tam olarak bilmiyorum ama bir işe yaramaz yazılımın yanında donanımsal olarak da destekliyor..Tab+ özelliği de NFC gibi ama bir farkı var veri alışverişi telefon arasında olabiliyor..İnternet tarayıcısı da bildiğimiz gibi mobil platformlarda çok önem taşıyor..Wp8 Explorer 10 ile gelecek bunu da ekleme yapayım..Bunu nereden mi tahmin ettim hemen söyleyeyim Wp8 deki Explorer kodu Wp deki kod ile aynı..Ayrıca tarayıcıda veri kullanımı tasarruflu olacak sıkıştırma sistemi ile bunu da eklemek isterim..HTML5 performansı da zaten Wp8 in gayet iyi veya Wp7 ye göre daha iyi..Navigasyon ve haritalar konusunu zaten biliyoruz bu haritalar Nokia Maps olarak gelecek
cihazların yonga seti tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal Qualcomm Snapdragon ile gelecek..S3 işlemci kullanacaklarını hiç düşünmüyorum büyük ihtimal S4 kullanacaklar ki bence doğru yaparlar s3 ün ne olacağı henüz belli değil..Kısacası Wp8 bir çok avantaja sahip olacak bana göre ama umarım ki kullanıcıların beklentilerinden aşağı özellikler ile çıkmaz..Dediğin gibi bana göre de Wp7.5 tanıtım gibi çıktı ama bir çok şey vaadediyor..Wp8 çok daha iyi olacak hem Çekirdek hem çekirdek üstü özellikleri ile..Ama dediğim gibi Elop'un işi hiç belli olmuyor tabii bu benim görüşüm..Menfaat peşinde birinden çok bir şey beklememek lazım bu da benim görüşüm..İnşallah başarılı olurlar Lumialar zaten bilindiği üzere çok sattı bunun satışlarını merak ediyorum ve böylece sözümü bitiriyorum
![]()

Hani dedin ya symbiana da android deki oyunlar ciksin diye ben de diyorum ki zaten 603 un donanimi o oyunlara yetmez ciksa dahi.wp8 de olur demistim ve sadece yukarida wp8 i yazdim sadece bilgi icin o kadar
iyi de ben 603 kullanıcısıyım bana ne yararı olacak bunun![]()

Hani dedin ya symbiana da android deki oyunlar ciksin diye ben de diyorum ki zaten 603 un donanimi o oyunlara yetmez ciksa dahi.wp8 de olur demistim ve sadece yukarida wp8 i yazdim sadece bilgi icin o kadar![]()
tamam 603un performansı yetmez ama en azından asphalt 6 yi kaldırdığı kalitede oyunlar çıkarsınlar ki bu bizim dememizLe malesef olmuyor.