Apple Samsung'tan 30$ Lisans Ücreti talep etmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Symbian'daki Asphalt 6'da Asphalt 6 değil açıkçası.Ne biçim kırpılmış o öyle.İlk zamanlardaki XBOX360-PS3 oyunlarındaki grafik farkı gibi fark var.

orası öyle de sadece oyunun içeriği alıcı değil yoksa yarış yaparken falan güzel. Ne yapacaksın ışte bizde bunlarla yetiniyoruz :ehe

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

valla öyle :kıskıs: bizim telefonlarda en güzel yarış oyunu tartışmasız asphalt 6 dir. güzelde oynanır. Fakat 1 tane video izlemiştim iphone 4 ile oynuyordu bi oyun öyle mi akıcı olur ya gerçekten hayran kaldım. Babamda var iphone 4 (iphone 5 çıkınca onu alabilir :eller: ) ele alındığı an zaten insan o akıcılığı farkediyor. Acaba neden bu kadar akıcı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve kullanıcıadları
MasteLaa

MasteLaa

Üye

valla öyle :kıskıs: bizim telefonlarda en güzel yarış oyunu tartışmasız asphalt 6 dir. güzelde oynanır. Fakat 1 tane video izlemiştim iphone 4 ile oynuyordu bi oyun öyle mi akıcı olur ya gerçekten hayran kaldım. Babamda var iphone 4 (iphone 5 çıkınca onu alabilir :eller: ) ele alındığı an zaten insan o akıcılığı farkediyor. Acaba neden bu kadar akıcı :hmmm
Benim babamda benim telefondan iyi telefon olsun 1 sn bırakmam :ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

:ehe benim öyle bi şansım yok. Sadece kurcalıyorum.
Bizim apartman da galeri gibi onlarla yetiniyorum :ehe Dün birine 4.0.4 yükledim One X ine yarın incelemeyi düşünüyorum :D Biri de N9 alacakmış :D Xperia S'i olan vardı o da satmış :s S3'ü olan var :eller: İncelemek için önümde büyük bir meyve var açıkçası :eller: Apartman genç olunca :D

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bizim apartman da galeri gibi onlarla yetiniyorum :ehe Dün birine 4.0.4 yükledim One X ine yarın incelemeyi düşünüyorum :D Biri de N9 alacakmış :D Xperia S'i olan vardı o da satmış :s S3'ü olan var :eller: İncelemek için önümde büyük bir meyve var açıkçası :eller: Apartman genç olunca :D

iyiymiş o ya :) bide millet güncelleme falan bilmiyorsa oh kebap :ehe hepsi sana getirir telefonu :eller:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

iyiymiş o ya :) bide millet güncelleme falan bilmiyorsa oh kebap :ehe hepsi sana getirir telefonu :eller:
Zaten alırken bana soruyorlar :ehe Beceremiyorlar pek bana getiriyorlar :D o telefonların çoğunu ben aldırdım benim işime de yarıyor :ehe N9,One X ve iPhone 4'ü ben aldırmıştım da 4'ü olan bir 4s alsa daha güzel inceleme fırsatı olacak :eller:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Zaten alırken bana soruyorlar :ehe Beceremiyorlar pek bana getiriyorlar :D o telefonların çoğunu ben aldırdım benim işime de yarıyor :ehe N9,One X ve iPhone 4'ü ben aldırmıştım da 4'ü olan bir 4s alsa daha güzel inceleme fırsatı olacak :eller:

aynen :ehe dev telefonların incelemelerini yapardın. Ben de diyorum mastelaa neden bu kadar çok bilgili bu konularda :ehe meğersem telefon cennetinde yaşıyormuş.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt