Apple Sacmalamaya Devam Ediyor..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Apple Sacmalamaya Devam Ediyor..!
Rakibi Samsung'u sürekli patentlerini ihlal etmekle suçlayan Apple, sonunda firmanın ürünleri ne şekilde yaparsa patentleriyle çakışmayacağını tanımlayan bir liste hazırladı.

Apple'ın Samsung'a yaptığı öneriler o kadar gülünç ki, listedeki ibareleri okurken Zaytung okuduğunuzu sanıyorsunuz.Nisan ayında Apple, iPhone ile iPad'i körü körüne kopyalamakla suçladığı Samsung'a dava açmış ve patentlerini ihlal ettiğini dile getirmişti. Samsung ise Galaxy Tab ve Galaxy S gibi cihazlar yapmak için pek de farklı yöntemler olmadığını getirerek kendini savunmuştu.

Anlaşılan Apple böyle düşünmüyor. Samsung'un farklı tasarım seçenekleri olduğuna dair iddiasını doğrulamak isteyen firma, mahkemeye bu alternatifleri de sundu.

İşte gülünç alternatifler:

* Siyah veya açık olmayan ön yüzeyler,
* Dikdörtgen, düz ve yuvarlak köşeleri olmayan ön yüzeyler,
* Dikdörtgenden daha ziyade yuvarlak olan hatta hiç dikdörtgen olmayan ekranlar,
* Telefona ortalanmamış ve kalın kenar çizgileri belli olan ekranlar,
* Yatay ve yuvarlak köşeli olmayan ve aynı zamanda ekranın üstünde ortalanmamış hoparlör çıkışları,
* Ön yüzeyleri bezeli ekranlar,
* Hiç ızgarası olmayan telefonlar veya ızgaraları ince, yekpare ve içe dönük olmayan telefonlar.

Apple'ın önerdiği tablet alternatifleri ise şu şekilde:

* Dört adet düz kenarı veya dört adet yuvarlak köşesi olmayan ve dikdörtgene benzemeyen şekiller,
* Tamamen düz olmayan ve tamamen açık olmayan, bezeli ekranlar,
* Ön yüzeyin çevresinde ince kaplamanın aksine kalın çerçeveler,
* İnce olmayan profiller
* Karıştırılmış bir görünüm

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
:ehe

pRime.

pRime.

Üye
Hiç de gülünç değil, tasarımdan, kutuya, kutu içeriğinden arayüze kadar apple kopyası telefonlar ve tabletler yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Hiç de gülünç değil, tasarımdan, kutuya, kutu içeriğinden arayüze kadar apple kopyası telefonlar ve tabletler yapıyor.

4 köşeli ve yuvarlatılmış köşe,ince olmayan tasarım , ön yüzey rengi gibi şeyler var.Bunlar komik değil öyle mi? Yuvarlak telefon mu yapsın bunlar :kop2:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ne içiyor bunlar anlamadım ki.
Sorsam söylerler mi acaba?:pro:
17 yıllık içiciyim böyle kafa bulamadım! :aha:

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
william75

william75

Üye
onlar bir prototip çıkarsınlar, diğer markalar ona göre yapsınlar en iyi o:ehe

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Ne içiyor bunlar anlamadım ki.
Sorsam söylerler mi acaba?:pro:
17 yıllık içiciyim böyle kafa bulamadım! :aha:

HIc sorma hocam bende anlamıs degılım.. Bi insan saçmalar onu anlarımda bunların ki daha ötesi..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Apple zaten başlı başına saçma bir firma.

lcax31

Üye
apple saçma bir firma ? bravo baya anlıyomuşsun bu işlerden

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon ve Amaru Shady
pRime.

pRime.

Üye

4 köşeli ve yuvarlatılmış köşe,ince olmayan tasarım , ön yüzey rengi gibi şeyler var.Bunlar komik değil öyle mi? Yuvarlak telefon mu yapsın bunlar :kop2:

wave'in tasarımı güzel mesela, neden iphone'un birebir kopyasını yapıyorlar böyle bir tasarım dururken?

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

wave'in tasarımı güzel mesela, neden iphone'un birebir kopyasını yapıyorlar böyle bir tasarım dururken?

Bu Apple onada bi kulp bulur kardesım merak etme :) O yuzden hıc tınlamayacaksın bunların sacmalıklarını

recep er

recep er

Üye
apple gibi şirket bulunmuyor samsungdan az çekmedik :ah

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yav tamamda adam ne yapcak daha. Üçgen telefonmu yapcak. Dokunmatik yaparsan tasarım bellidir işte. O zaman her dokunmatik telefon çakma olur. Ki ben iphonea 2000 tl bayılcama samsungun çakma galaxy s inden 2 tane alırım daha iyi..

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
LEVİS506

LEVİS506

Üye
:))))))))))))))))))))))))))))))

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Nokia 3300 o zaman iyi para yapar :D

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
HaqperesT

HaqperesT

Üye
Allahtan samsung var yoksa iphone 5bin tl falan olurdu. Samsung kullanmak daha nasib olmadı ama helal olsun samsunga.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Onu hıc sorma zaten hocam Apple'ın pıyasadaki tek marka oldugunu dusunmek bıle ıstemıyorum acaba nasıl fıyatlarla cıkarlardı karsımıza..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt