Haber Apple iPhone 7 de bu özelliğe sahip olacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone 7 de bu özelliğe sahip olacak
Apple'ın hem iPhone 7 hem iPhone 7 Plus modeli 256GB veri kapasitesi ile sunulacak.



Bu sene Apple, yeni modelleri ile akıllı telefon pazarında mücadelesini sürdürecek ve geçtiğimiz Mart ayında firma iPhone SE adındaki cihazını sunmuştu. Tasarım olarak iPhone 5S gibi gelen cihaz, donanım açısından ise büyük oranda iPhone 6S'e benzemekte.



Firmanın asıl amiral gemisi modelleri ise Eylül ayında geliyor. Firmanın isimlendirmesine bakıldığında yeni cihazların iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile sunulacağını söyleyebilir. Ayrıca bazı iddialar iPhone 7 Pro ya da iPhone 7 Plus Premium adı ile üçüncü bir akıllı telefon da sunulabileceği şeklinde.

Bir süre önce yeni iPhone modellerine ait olduğu kaydedilen CNC kalıpları ortaya çıkmıştı ve buna göre de iPhone 7 Plus'ın çift arma kamera tasarımı le sunulabileceği görülmüştü.

Tasarım açısından büyük oranda iPhone 6 / 6S modelleri gibi geleceği iddia edilen cihazlarda arka anten çizgilerinin düz olarak değil, tasarıma göre kenarlarda yer alacağı belirtiliyor.

Donanım olarak bakacak olursak eğer, Apple'ın geliştirdiği yeni A10 yonga setinden güç alacak olan cihazların artık 16GB olarak sunulmayacağı son gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ayrıca iPhone 7 Plus'ın en üst seviye olarak 256GB dahili veri kapasitesi içereceği belirtilirken, sadece bu modelin değil, iPhone 7'nin de benzer şekilde 256GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonun geleceği iddia edilmekte. Bu bilgi pazar araştırma şirketi TrendForce üzerinden geldi.

iPhone 7 Plus'ın ayrıca 3GB sistem belleği içereceği ve iPhone 7'nin de önceki modeller gibi yine 2GB sistem belleği içereceği diğer önemli bilgiler olmakta.

Apple iPhone 7 de bu özelliğe sahip olacak
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben 808de OTG İle Kullanıyorum Neredeyse Yemişim Elma 7 yi :P:
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Müzik atılmaz, video atılmaz neyleyesin 256gb.
 


Üst Alt