Apple Resmen 12 Eylül Dedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saruman_me

saruman_me

Üye
:tşk:

Türe

Türe

Üye
Haydi bakalım uzun bekleyiş sona ersin :eller:

15097

15097

Üye

Inşallah hac zamanına kadar Arabistan'a gelir ve fiyatıda iyi olur :eller:
Evet.S3'ü ne yapıcan? Bir de sen new iphone'da almak istiyordun değil mi :D herkesin kafalar karısık :s bende dahil olmak üzere.

avcitalip

avcitalip

Üye

belki vermem de s3 işimi rahatlıkla görüyor ve 4s e göre bence artıları çok fakat bir ios yok bir o eksik yani ama jelly bean ile ios'u aramıyacağımı umuyorum ben uygulamaya para vermek istemeyen biriyim :)

Türe

Türe

Üye

belki vermem de s3 işimi rahatlıkla görüyor ve 4s e göre bence artıları çok fakat bir ios yok bir o eksik yani ama jelly bean ile ios'u aramıyacağımı umuyorum ben uygulamaya para vermek istemeyen biriyim :)

ios da da vermezsin ki :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hadi ayfoncular gözünüz aydın ;)

15097

15097

Üye

ios'te de bedava zaten :D

avcitalip

avcitalip

Üye

ios'te de bedava zaten :D

deneme sürümlerini demiyorum tam sürümleri kastediyorum jailbreak yapılınca app store'dan istediğini bedavaya indirebiliyorsun diye biliyordum yanlış biliyormuşum bu yüzden s3 benim için halan daha 4s ten üstünlüğünü koruyor tek sorunu ios gibi stabil bir işletim sistemine sahip olmaması gerçi cihazda ona göre donanım var yani bundaki yazılımı 4s e atsan 4s açılmaz belkide :ehe

15097

15097

Üye

deneme sürümlerini demiyorum tam sürümleri kastediyorum jailbreak yapılınca app store'dan istediğini bedavaya indirebiliyorsun diye biliyordum yanlış biliyormuşum bu yüzden s3 benim için halan daha 4s ten üstünlüğünü koruyor tek sorunu ios gibi stabil bir işletim sistemine sahip olmaması gerçi cihazda ona göre donanım var yani bundaki yazılımı 4s e atsan 4s açılmaz belkide :ehe
App Store'daki uygulamaların hepsini installous'tan bedava indirebiliyoruz zaten? evet s3 donanım harikası :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt