Apple Resmen 12 Eylül Dedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

15097

15097

Üye
Nasıl ya! Şuan stoklarda olan son model ipod touch normalde 5.nesil mi :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yoo 4.nesil :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
5. nesile niye 4s dedi o zaman |-)

barış36197

barış36197

Üye
ya o değilde yarında nokia nın tanıtımı var 12 sindede apple onayladı bu cihazlar piyasaya aynı zaman aralıklarında sürülecek daha gelmeden karşılaştırmalar başlıcak bakalım yeni kral kim olucak :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
The New IPhone ..

15097

15097

Üye
4'ün devamı anlamındaydı o sadece Siri eklenmişti ve grafikler 7 kat daha hızlıydı o yüzden olabilir :oke:

barış36197

barış36197

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
avcitalip

avcitalip

Üye
Bakalım s3ün tahtını alabilecekmi ..

bence alır 4s bile s3 ü sallıyor aslına bakarsak :oke:

- - - Eklendi - - -

onlar giderler ipad mini'yi tanıtırlar iphone 5 i tanıtmalarını beklerken nasıl 4s i tanıttıyalar bunuda böyle yapabilirler :ağlarım: ama iphone 5 gelirse benim için çok iyi olur babama hacdan iphone 5 getirmesini isterim :ehe :eller:

- - - Eklendi - - -

yani bişey yapmamışlardı sadece 7 kat daha hızlı :D

tabi canım o neki yahu 7 kat hızlı sadece :ehe ben 16 kat daha güçlü diye biliyordum :ehe

- - - Eklendi - - -

ya o değilde yarında nokia nın tanıtımı var 12 sindede apple onayladı bu cihazlar piyasaya aynı zaman aralıklarında sürülecek daha gelmeden karşılaştırmalar başlıcak bakalım yeni kral kim olucak :)

tabiki iphone 5,nokia daha gelişmedi bile :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bekliyoruz :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

bence alır 4s bile s3 ü sallıyor aslına bakarsak :oke:

- - - Eklendi - - -

onlar giderler ipad mini'yi tanıtırlar iphone 5 i tanıtmalarını beklerken nasıl 4s i tanıttıyalar bunuda böyle yapabilirler :ağlarım: ama iphone 5 gelirse benim için çok iyi olur babama hacdan iphone 5 getirmesini isterim :ehe :eller:

- - - Eklendi - - -

tabi canım o neki yahu 7 kat hızlı sadece :ehe ben 16 kat daha güçlü diye biliyordum :ehe

- - - Eklendi - - -

tabiki iphone 5,nokia daha gelişmedi bile :oke:

dikkat et çakma olmasın:ehe

TheCower

TheCower

Üye
S3deki gibi yazılım desteği sunulursa o zaman iphone kullanıcılarının keyfine diyecek yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olaylar olaylar piyasa karışacak :kıskıs:

avcitalip

avcitalip

Üye

dikkat et çakma olmasın:ehe

yok yok onun orada Türkmenistan'lı bir büfeci arkadaşı varmış ona aldıracakmış birde Cidde'den alıcaz bu sefer orada avmler var dedi babam orada sahte olması biraz zordur dedi hadi hayırlısı bakalım :)

- - - Eklendi - - -

S3deki gibi yazılım desteği sunulursa o zaman iphone kullanıcılarının keyfine diyecek yok

o göz tanıma özelliğini falan koyamazlar bu sefer samsung onlara dava açar :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben 4S i 7 ay once ciddeden distirbutorden aldim 2700 riyal 1350 tl en ucuz ve en guvnli oyle alirsin

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hadi bakalım

Jomolocco

Jomolocco

Üye
s3 ün tahtta oldugunu kim söylediki bakarsanız suan xperia v xperia t ve note 2 s3 ve one x ten cok daha iyi :D

MrExpert

MrExpert

Üye
4s in salladığı tahtı 5 çok rahat alacaktır :)

15097

15097

Üye
:stres: 6.nesil iPhone'un ismini kendinden daha çok merak etmeye başladım :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt