Ben 4S i 7 ay once ciddeden distirbutorden aldim 2700 riyal 1350 tl en ucuz ve en guvnli oyle alirsin
Aynen kardom meraklı bekleyişHaydi bakalım uzun bekleyiş sona ersin![]()

Haydi bakalım uzun bekleyiş sona ersin![]()

Talip ahaha
Inşallah hac zamanına kadar Arabistan'a gelir ve fiyatıda iyi olur![]()
Yahu ne yapacan hac zamanı felan s3 ü yeni aldın keyfini sür 
Talip ahahaYahu ne yapacan hac zamanı felan s3 ü yeni aldın keyfini sür
![]()

Evet.S3'ü ne yapıcan? Bir de sen new iphone'da almak istiyordun değil mi
Inşallah hac zamanına kadar Arabistan'a gelir ve fiyatıda iyi olur![]()
herkesin kafalar karısık
bende dahil olmak üzere.
Evet.S3'ü ne yapıcan? Bir de sen new iphone'da almak istiyordun değil miherkesin kafalar karısık
bende dahil olmak üzere.

Hadi bakalım
Anneme verecem![]()

Hadi bakalım![]()

belki vermem de s3 işimi rahatlıkla görüyor ve 4s e göre bence artıları çok fakat bir ios yok bir o eksik yani ama jelly bean ile ios'u aramıyacağımı umuyorum ben uygulamaya para vermek istemeyen biriyim![]()

ios'te de bedava zaten
belki vermem de s3 işimi rahatlıkla görüyor ve 4s e göre bence artıları çok fakat bir ios yok bir o eksik yani ama jelly bean ile ios'u aramıyacağımı umuyorum ben uygulamaya para vermek istemeyen biriyim![]()

ios'te de bedava zaten![]()

App Store'daki uygulamaların hepsini installous'tan bedava indirebiliyoruz zaten? evet s3 donanım harikası
deneme sürümlerini demiyorum tam sürümleri kastediyorum jailbreak yapılınca app store'dan istediğini bedavaya indirebiliyorsun diye biliyordum yanlış biliyormuşum bu yüzden s3 benim için halan daha 4s ten üstünlüğünü koruyor tek sorunu ios gibi stabil bir işletim sistemine sahip olmaması gerçi cihazda ona göre donanım var yani bundaki yazılımı 4s e atsan 4s açılmaz belkide![]()

App Store'daki uygulamaların hepsini installous'tan bedava indirebiliyoruz zaten? evet s3 donanım harikası![]()