Apple bakın iOS 12'yi ne zaman tanıtacak?

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple bakın iOS 12'yi ne zaman tanıtacak?
Apple tarafından geliştirilmekte olan iOS 12 işletim sistemi güncellemesinin tanıtılacağı WWC 2018 etkinliğinin ne zaman düzenleneceği hakkındaki bilgiler sızdırıldı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teknoloji dünyasının lider ismi olarak karşımıza çıkan Cupertino merkezli Apple firması, geliştirdiği mobil işletim sistemi iOS ile birlikte gündemden düşmemeye devam ediyor. Çeşitli ürünler ile yazılımların tanıtımının gerçekleştirileceği WWDC 2018 etkinliğinin düzenleneceği tarih merak edilirken, firmaya yakın kaynaklar bu bilgiye erişti.

Her yıl olduğu üzere bu yılda geleneği bozmak istemeyen Apple firması, yeni nesil iPhone modelleriyle birlikte iOS 12 işletim sisteminin tanıtımını WWDC (Worldwide Developers Conference) olarak adlandırılan etkinlikte gerçekleştirecek. Haziran ayının ilk haftasında kapılarını ziyaretçilere açacak olan Apple'ın etkinlik tarihinin 4 ile 8 Haziran tarihi olarak belirleyeceği düşünülüyor.

Bu yıl Kaliforniya'da bulunan McEnery Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceği düşünülen WWDC 2018 etkinliğinde tanıtılacak olan işletim sistemi ile cihazlar üzerindeki çalışmaların şimdiden son aşamalara geldiği belirtiliyor.

4 Haziran Pazartesi günü ilk olarak iOS 12 işletim sisteminin karşımıza çıkması beklenilirken, macOS 10.14, watchOS 5 ve tvOS 12 yazılımlarının da aynı anda tanıtılacağı düşünülüyor. Etkinlik kapsamında Face ID'li iPad Pro'nun da tanıtılacağı düşünülürken, bunun yeni sıra yeni iPhone X serisinin çok daha şık görünüme ve muhteşem özelliklere sahip olması bekleniliyor.

Bakalım yeni işletim sistemi sürümüyle birlikte karşımıza çıkacak olan yenilikler ne seviyede olacak ve güncellenen arayüzü sayesinde nasıl bir görünüme kavuşacak. Bekleyip, göreceğiz...
 

Ekli dosyalar



Üst Alt