Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaApple Müzik mi spotify mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
zencibitc
Üye
Konu Sahibi
benim hem dahili hemde harici depolamam boş. ama seçenek olması daha iyi.
MaxipmaN
Üye
Spotify`da equlaizer yok mu? Gercekten gram bass yok. Ordan keşfedip vidmate ile indirip, format factory ile kalitesini artirip powearmp ile dinliyorum.
ExSeLANS
Üye
Her müzik programı patch landi. Apple de Android için bekliyoruz ama yakındır...
Spotify`da equlaizer yok mu? Gercekten gram bass yok. Ordan keşfedip vidmate ile indirip, format factory ile kalitesini artirip powearmp ile dinliyorum.
Spotify ın modlu uygulamasında sadece şarkı geçişi sağlayabiliyosun. Apple Music için daha androide gelmeden aylar önce Modlu uygulaması çıkmıştı. MusicAll adında ki uygulama forumda gncel olmasada mevcut(Benim çevirisini yaptığım 1.0.15 versiyonu Türkçe)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkinde 1.0.32 Versiyounu var tavsiyem daha güncel olanı indirmeniz. 1.0.15 versiyonda bazı hatalar vardı.
Modlu uygulama Tablet modda açtığı için muhtemelen ekrana sığmıyo. Sol uç taraftan sağa doğru kaydırınca menü açılıyor normalde. O mününün içinde ayarlar sekmesi var
Modlu uygulama Tablet modda açtığı için muhtemelen ekrana sığmıyo. Sol uç taraftan sağa doğru kaydırınca menü açılıyor normalde. O mününün içinde ayarlar sekmesi var