Karşılaştırma Apple Müzik mi spotify mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
    Konu Sahibi
benim hem dahili hemde harici depolamam boş. ama seçenek olması daha iyi.

MaxipmaN

Üye
Spotify`da equlaizer yok mu? Gercekten gram bass yok. Ordan keşfedip vidmate ile indirip, format factory ile kalitesini artirip powearmp ile dinliyorum.

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Her müzik programı patch landi. Apple de Android için bekliyoruz ama yakındır...

Ozan

Ozan

Admin
ben güzel bir konu açtım bunun hakkında ama hala onaylanmadı @SHS @Ozan @ANIL
Muhtemelen onaylanmıştır, aksi halde bölüm yöneticileri başta olmak üzere devamında bizle özelden iletişime geçebilirsiniz her zaman.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Muhtemelen onaylanmıştır, aksi halde bölüm yöneticileri başta olmak üzere devamında bizle özelden iletişime geçebilirsiniz her zaman.

Mesajı yazdıktan @SHS hocamız tarafından onaylandı hocam tesekkur ederim

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Spotify`da equlaizer yok mu? Gercekten gram bass yok. Ordan keşfedip vidmate ile indirip, format factory ile kalitesini artirip powearmp ile dinliyorum.
Ayarlar ın içerisinde Müzik kalitesi bölümü var orda Ekolayzer seçeneği mevcut.(Android için)

karayel90

karayel90

Üye
Spotify tabikide neden derseniz modlu uygulamasımda premium özellikleri kullanabiliyorsunuz.Apple music de daha böyle bişey yok

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Spotify tabikide neden derseniz modlu uygulamasımda premium özellikleri kullanabiliyorsunuz.Apple music de daha böyle bişey yok
Spotify ın modlu uygulamasında sadece şarkı geçişi sağlayabiliyosun. Apple Music için daha androide gelmeden aylar önce Modlu uygulaması çıkmıştı. MusicAll adında ki uygulama forumda gncel olmasada mevcut(Benim çevirisini yaptığım 1.0.15 versiyonu Türkçe) linkinde 1.0.32 Versiyounu var tavsiyem daha güncel olanı indirmeniz. 1.0.15 versiyonda bazı hatalar vardı.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Ayarları bulamadim modlu olduğunda belki yoktur.
Modlu uygulama Tablet modda açtığı için muhtemelen ekrana sığmıyo. Sol uç taraftan sağa doğru kaydırınca menü açılıyor normalde. O mününün içinde ayarlar sekmesi var :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
exp_l0it

exp_l0it

Üye
audio FX :yuru

MaxipmaN

Üye
Modlu uygulama Tablet modda açtığı için muhtemelen ekrana sığmıyo. Sol uç taraftan sağa doğru kaydırınca menü açılıyor normalde. O mününün içinde ayarlar sekmesi var :)
Buldum hocam teşekkür ederim, bass ayarı pasif ama yuzde 70 civarına ayarlanmış gözüküyor ise yarar insallah

• Beğen
Tepkiler: Bilgehan94

Üst Alt