Apple iphone 5 ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lite iphone 4 falan söylentiler vardı ama 1-2 ay içinde iphone 5 duyurulursa lite iphone 4 çıkarmanın bir manası kalmaz.
Olursa iphone 5 lite olsun da isme uygun olsun.

Lenneth

Üye
Dual Core bir iPhone olmazsa bayağı hayal kırıklığı yaratacak bence.Apple A4'ü 1 ghz'e çıkartıp koyarlarsa iPhone 4'ten pek bir farkı olmaz..

Ayrıca şöyle de bir düşüncem var, iPhone 5 eğer dual core olursa iPhone 4 ile arasında büyük bir uçurum olacak. iOs 5 bir zaman sonra iPhone 4'te yavaş çalışmaya başlayacak.. iPhone 3g'nin güncellemelerle aşırı yavaşlaması gibi.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
dual core androidler çıktı diğerleri arasında dağlsr kadar uçurum mu var bence 3GS benzer olabilir olay güncelleme alır ama oyunlarda sorun yapabilir

Lenneth

Üye
dual core androidler çıktı diğerleri arasında dağlsr kadar uçurum mu var bence 3GS benzer olabilir olay güncelleme alır ama oyunlarda sorun yapabilir

O zaman iPhone 3G sahipleri niye güncellemelerden sonra yavaşlığından şikayet ediyor ? Google Android'i her donanımda düzgün çalışacak şekilde uyarlıyor ama Apple sadece en iyi telefonu için optimizasyon yapıyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dual Core bir iPhone olmazsa bayağı hayal kırıklığı yaratacak bence.Apple A4'ü 1 ghz'e çıkartıp koyarlarsa iPhone 4'ten pek bir farkı olmaz..

Ayrıca şöyle de bir düşüncem var, iPhone 5 eğer dual core olursa iPhone 4 ile arasında büyük bir uçurum olacak. iOs 5 bir zaman sonra iPhone 4'te yavaş çalışmaya başlayacak.. iPhone 3g'nin güncellemelerle aşırı yavaşlaması gibi.

İphone 5 donanım olarak çok abartılı olursa iphone 4'ün akıbeti ne olur bilinmez?
Apple iphone 5'de a5 kullanırsa iphone 4 satıslarını unutsun bence ki çünkü iphone 4 ucuz bir cihaz degil.

Elimizde baska seçenek yok konusmak için a5 çipsetinden baska alternatifler firmanın a4'ü var ama eski olarak nitelendirilirse satıs kaybı olabilir ve a5 kullanılırsa iphone 4 satısaları çürür.Birinden birini göze almak durumunda apple.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
her telefon için uyarlıyor demek ne saçmalık acaba yahu ikinci model 3g de sadece 3g özelliği eklendi ne saçmalıyorsun o zamanın androidlerine göre bin basar sonra şu an onun çok daha yüksek donanımlı olan htc desire rezaletinide biliyoruz ve dolu cihaz var hala güncellenmemiş yani üç senelik cihaz güncelleme alıcak diye bir kaide yok bak 3GS hala uçuyor ios 5 ona da gelicek videolarıda var gayet hızlıda bence yani bazen aşırı saçmalıyorsun dostum bana göstersene iki senedir en son sistem güncellemelerini alan bir android telefon gösterebilir misin ki ekran farkından dolayı çoğu kullanıcı fellik fellik uyumlu oyun uygulama ararken apple müşterileri sadece app store dan indiriyor ve sorunla karşılaşmıyor yani biraz doğru dürüst salla yazdıklarını

• Beğen
Tepkiler: brk38

Lenneth

Üye
her telefon için uyarlıyor demek ne saçmalık acaba yahu ikinci model 3g de sadece 3g özelliği eklendi ne saçmalıyorsun o zamanın androidlerine göre bin basar sonra şu an onun çok daha yüksek donanımlı olan htc desire rezaletinide biliyoruz ve dolu cihaz var hala güncellenmemiş yani üç senelik cihaz güncelleme alıcak diye bir kaide yok bak 3GS hala uçuyor ios 5 ona da gelicek videolarıda var gayet hızlıda bence yani bazen aşırı saçmalıyorsun dostum bana göstersene iki senedir en son sistem güncellemelerini alan bir android telefon gösterebilir misin ki ekran farkından dolayı çoğu kullanıcı fellik fellik uyumlu oyun uygulama ararken apple müşterileri sadece app store dan indiriyor ve sorunla karşılaşmıyor yani biraz doğru dürüst salla yazdıklarını

Android o zaman piyasada mı vardı ? :ehe bin basacak diyor

Sadece AppStore'dan mı indiriyor :zuhaha: bu lafına bu ifadedeki adamlar güler :) Millet jailbreak yapıp jailbreak sonucu gelen marketle indiriyor uygulamalarını.

3GS hala uçuyormuş görürüm ben onu seneye uçuyor mu :) iPhone 5 çıkınca 3GS'e destek kesilir en fazla 2-3 ay içerisinde.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yahu 2007 den bahsediyoruz google ne zaman başladı çok değil bir sene sonra t-mobile g1 çıktı merak etme sadece app store dan indiren mac delileri dolu etraf ki sizin dediğiniz havacı yüzdesi bir tr de fazla var başka ülkelerde yok o kadar ki öyle jb yöntemleri var ki app store da tüm uygulamalar bedeva oluyor ayrıca 3GS ile 5 farklı sistem mi kullanıyor yani dediğim gibi çift çekirdek oyunlarını açmaz o kadar

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
bu ıphone 5 olayı bence tamamen hıkaye hocam ya reklam ıcın sardılar mılletın dılıne dolanıp duruyor.. sacma gelıyor yanı 4 yenı cıktı hemen 5 falan

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ama hacı her sene çıkarıyorlar yani yeni sayılmaz ayrıca bir sitede gördüm ekran koruyucusu iphone 4 den bile büyük

----------Eklendi @ 18:36:20 ---------- Yazıldı @ 17:36:00 ----------

ahada link geçnler hayvan kadar jelatin

Lenneth

Üye
Dual Core gelmezse büyük ihtimalle Apple A4'ü 1 Ghz'e overclock edip sunacaklar gibi, bir ihtimal 1.2 ghz olabilir.

Ekranıda 3.8 inç olabilir, en iyi ele oturan değer bir smartphone için. O değerdeki Ideos X5 çok güzel oturuyor ele.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla şu durumda çift çekirdek gelmezse saçma olur ve bazıları gpusu filan çok güçlü olucak diyor bence iki model çıkacak gibi bir 4S birde 5

• Beğen

Lenneth

Üye
valla şu durumda çift çekirdek gelmezse saçma olur ve bazıları gpusu filan çok güçlü olucak diyor bence iki model çıkacak gibi bir 4S birde 5

Valla Çift çekirdekli telefonlar henüz tam stabil değiller, Steve amca çift çekirdek olayını bir sene erteletmiş olabilir.

----------Eklendi @ 19:45:57 ---------- Yazıldı @ 19:45:06 ----------

iPhone'nun zaten şarjı çok çabuk bitiyor, bir de çift çekirdek olursa herhalde aküyle gezmek gerekir :)) Galaxy S2 10-15 saat dayanıyormuş..

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yalanını yiyim lenneth nere şarjı çabuk bitiyor iphone 4 aynı N8 gibi ayrıca stabilite diyorsun ios u karıştıma androidle ipad 2 ye bak istersen birde android 3.2 li tabletleri

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4 ün şarjı sgs2 den daha uzun gidiyor çünkü çalışma frekansıda zaten 100mhz-800mhz de geziyor 100 mhz de geçişler yaptığın için ve ekran parlaklığında kısıksa çok gidiyor ben yurt dışına giderken sonuna kadar ksıyorum 3 günü geçiyor ve konuşmalar ıvır zıvır işleride yapıyorum elimden düşürmeden ,
ipad3 için farklı ekran seçenekleri ve fiyat sunacak olan apple iphone içinde donanım farkına fiyat biçip değişik model çıkartabilir en azından fazla olmasada 2 cihaz görebiliriz , bu arada iphoneun navigasyon olayı aşmış durumda tomtomu açmamla bulması bir oluyor internetsiz tavsiye ederim .

steve bir ara firmadan çıktığında işler çok fena olmuştu geri döndüğünde apple markalaşmıştı şimdi adam toptan gidici ne olacak acaba umarım çitayı dahada aşar , çünkü bu kadar stabil sistem programlar oyunlar hç bir platformda yok ,zaten iphone sahipleri tartışmaya bile girmiyorlar adam cihazı jailbreakleyip keyfi sürüyor. dün moskovadan döndüm orda apple çok popüler herkezin elin de ipad2 iphone mac book air var , moskovada çoğu yerde wifi bedava ve internet erişimi rahat ve insanlar bu markayı seviyor ayrıca androidden çok nokia tercih ediliyor öyleki her dükkanda nokia oro afişleri asılmış daha çok c7 modeli ağırlıklı gördüm.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
he bu arada bencede steve jobs iyi bir yönetici idi bakalım ne olcak ama iphone5 için o liderlik etmiştir çünkü cihaz(lar) çoktan bitti eğer iki model yapıp düşük fiyatlı bir seçenek sunarsa o zaman apple fena bir zıplama örneği gösterir bu arada rusyada tech geek dedikleri adamlardan çok var ondan symbianı oyuncak kabul edip onunla oynuyorlar

Lenneth

Üye
Ekran parlaklığını en düşüğe alırsanız uzun süre gitmesi doğaldır tabi ki.

Orta ekran parlaklığında GS+ ile 2 gün kullanım alabiliyorsam en sona kıssam herhalde kaç gün gider.. Ama o zamanda o ekranın ne anlamı kalır ki ?

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
u da ios kişiselleştirilemiyor diyenlere gelsin bence sadece 3.5 dolar

Lenneth

Üye
u da ios kişiselleştirilemiyor diyenlere gelsin bence sadece 3.5 dolar

Jailbreak'li iPhone'lar için :ehe

----------Eklendi @ 22:51:35 ---------- Yazıldı @ 22:51:04 ----------

Android'in standart olarak sunduğu şeylere ayfoncular ulaşabilmek için telefonu garantiden çıkarmaları gerekiyor :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
haha konuya bakmamışsın bile jb lafı bile geçmiyor nato mermer nato kafa işte sabit fikir ne olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt