iphone4 ün şarjı sgs2 den daha uzun gidiyor çünkü çalışma frekansıda zaten 100mhz-800mhz de geziyor 100 mhz de geçişler yaptığın için ve ekran parlaklığında kısıksa çok gidiyor ben yurt dışına giderken sonuna kadar ksıyorum 3 günü geçiyor ve konuşmalar ıvır zıvır işleride yapıyorum elimden düşürmeden ,
ipad3 için farklı ekran seçenekleri ve fiyat sunacak olan apple iphone içinde donanım farkına fiyat biçip değişik model çıkartabilir en azından fazla olmasada 2 cihaz görebiliriz , bu arada iphoneun navigasyon olayı aşmış durumda tomtomu açmamla bulması bir oluyor internetsiz tavsiye ederim .
steve bir ara firmadan çıktığında işler çok fena olmuştu geri döndüğünde apple markalaşmıştı şimdi adam toptan gidici ne olacak acaba umarım çitayı dahada aşar , çünkü bu kadar stabil sistem programlar oyunlar hç bir platformda yok ,zaten iphone sahipleri tartışmaya bile girmiyorlar adam cihazı jailbreakleyip keyfi sürüyor. dün moskovadan döndüm orda apple çok popüler herkezin elin de ipad2 iphone mac book air var , moskovada çoğu yerde wifi bedava ve internet erişimi rahat ve insanlar bu markayı seviyor ayrıca androidden çok nokia tercih ediliyor öyleki her dükkanda nokia oro afişleri asılmış daha çok c7 modeli ağırlıklı gördüm.