iphone 4 ile nokia c7nin dayanıklılık testi var ikiside 1m gibi bir yükseklikten bırakılıyor c7 de çizik bile olmazken iphone 4 paramparça oluyor ekran kırılıyor vs bilginiz olsun diye söylüyorum ama sistem olarak iphone 4 iyi gerçekten.düşürmüceksin ağa , arabanı gidip çarpıyormusun ,camdan üretilmiş sonuçta gorilla glassda olsa cam, verdiğin görsellerde ciddi noktalardan düşen cihazlar youtubeda testleri var 1.5 metreden bile atıyor hiçbirşey olmuyor voltaj testine sokuyorlar birşey olmuyor adam biraya sokuyor çıkartıyor .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
olabilir çünkü iphone4 cam kaplama yere atmak çok saçma zaten düşürmemen gerekn bir cihaz .iphone 4 ile nokia c7nin dayanıklılık testi var ikiside 1m gibi bir yükseklikten bırakılıyor c7 de çizik bile olmazken iphone 4 paramparça oluyor ekran kırılıyor vs bilginiz olsun diye söylüyorum ama sistem olarak iphone 4 iyi gerçekten.
evet o videodan bahsediyorum 1 metre demiştim 2 metre olsun ne farkeder sonuçta telefonlarını balkondan bile düşüren oluyor iki telefonda 2 metreden atılıyor sadece iphone 2 metreden atılıp c7 1metreden atılsa neyse..diğer video da paylaşıldı ve o videonun okadar açığı varki inanamazsın ancak 4 tonluk arabanın geçmesinde hiçbir açık bulunamıyor çünkü kamera önünde direk gerçekleşen bir durum ancak ötekinde telefon asfalta konulmuş ayrıca arabanın süratı çok fazla ki yinede telefonun yanlış hatırlamıyorsam sadece ekranında hasar oluyor kasa vs sapasağlam yine.4ton videosundaki adamlarla bu adamalr aynı kişiler değil bunlar turistik amaçlı gittikleri bir yerde yaptıkları test.olabilir çünkü iphone4 cam kaplama yere atmak çok saçma zaten düşürmemen gerekn bir cihaz .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızeralde üstteki videodan bahsediyorsunuz ,, videonun altında yazıyorki 7 feetden atılıyor siz hesaplayın 3feet=1 metre yani 7 feet=2 metre , kim 2 metreden telefonunu taşa atar ? hemde cam telefonu ? ayrıca cihazıda göstermiyor, iphone u göstermiyor atmadan önce belki kırdılar vurup ekranı çünkü nokia taraflı bir video çekimi olmuş aynı kişiler yanlış hatırlamıyorsam bu gruptan adamlar c7 yi nin üstünden 4 tonluk araba geçirip birşey olmadı diyenler halbuki başka testte dandik bir araba geçmesi ile telefon paramparça oluyor , bu testler çoksaçma bence işe yarar değil.
----------Eklendi @ 08:38:46 ---------- Yazıldı @ 08:36:40 ----------
tüm telefonlar için diyorum
evet o videodan bahsediyorum 1 metre demiştim 2 metre olsun ne farkeder sonuçta telefonlarını balkondan bile düşüren oluyor iki telefonda 2 metreden atılıyor sadece iphone 2 metreden atılıp c7 1metreden atılsa neyse..diğer video da paylaşıldı ve o videonun okadar açığı varki inanamazsın ancak 4 tonluk arabanın geçmesinde hiçbir açık bulunamıyor çünkü kamera önünde direk gerçekleşen bir durum ancak ötekinde telefon asfalta konulmuş ayrıca arabanın süratı çok fazla ki yinede telefonun yanlış hatırlamıyorsam sadece ekranında hasar oluyor kasa vs sapasağlam yine.4ton videosundaki adamlarla bu adamalr aynı kişiler değil bunlar turistik amaçlı gittikleri bir yerde yaptıkları test.

Öyle ya süper şeyler yapılabiliyor, bi mod vardı menü ikonlarına basılı tutunca yerçekimi varmış gibi yere düşüyolardı yığılıyolardı ekran içinde bi mod var menüde yan sayfaya kaydırınca ikonlar teker gibi dönerek geçiyodu, daha çok örnek var.onu diyorum yani kişiselleştirilemediği büyük bir yalan yani onları gördüm oha dedim yok böyle bir olay