App: SwipeUnlock by: Alexander Fokin -*MeeGo OS-style satışa çıktı beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wratH!

wratH!

Üye
bana göre en önemli eksiği müzik açıkken saati göstermiyor sadece müzik kontrol panelini gösteriyor

cyber

cyber

Üye
idare eder

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
vay arkadaş herşeyin çözümü bulunuyor birtek spb shell 3d nin çözümü bulunmuyor. arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama lütfen yardımcı olun ya lütfen... spb3d internet hatası veriyor çözümü yokmu.?

wratH!

wratH!

Üye
mobineon bana fazla kalabalık geldi ben sadelikten yanayım swipe unlock daha güzel geldi gözüme.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
gerçeten çok basit bi uygulama. Bende satın aldım çok pişman oldum. Abi kaydırırken fps o kadar çok düşük ki Kaydırırken sanki tel çok kasılıyo gibi geliyor adama. Bende bundan nefret ederim o yüzden aldığıma o kadar pişman oldum ki anlatamam. Alacak olan ya da merak eden arkadaşlara söylüyorum sakın almayın. En azından 2 3 gün bekleyin ztn piyasaya düşer beleşe indirirsiniz.

Keşke şöyle birebir aynısını portlayabilselerdi ya da 5800 daki slide to unlock u yapsalar daha iyi walla.

Febris

Febris

Üye
Signed olarak paylaşılmaz dimi bu OFW kullanma kararı almıştım :D kurcalamıcaktım tekrar hack yapmaya değermi ?

---------- Eklendi @ 18:27:44 ---------- Yazıldı @ 18:26:32 ----------

gerçeten çok basit bi uygulama. Bende satın aldım çok pişman oldum. Abi kaydırırken fps o kadar çok düşük ki Kaydırırken sanki tel çok kasılıyo gibi geliyor adama. Bende bundan nefret ederim o yüzden aldığıma o kadar pişman oldum ki anlatamam. Alacak olan ya da merak eden arkadaşlara söylüyorum sakın almayın. En azından 2 3 gün bekleyin ztn piyasaya düşer beleşe indirirsiniz.

Keşke şöyle birebir aynısını portlayabilselerdi ya da 5800 daki slide to unlock u yapsalar daha iyi walla.
Katılıyorum oo çok güzel :)

Febris

Febris

Üye
çok fena merak ettim hacklıyorum

slant1111

slant1111

Üye
ya abartılacak bise yok bence.best screenlocker daha iyi

wratH!

wratH!

Üye

bende fps kaybı yok akıyo android ve n9 daki gibi akıco kayıyor. Paralı almaya gerek yok ama kötü
bir uygulama da değil.

TheMadness

TheMadness

Üye
Şu anda türkçeleştiriliyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beyler pro güzel ancak msj geldiginde menü tuşuna bastıgımda okunuyor bunu engelleyemiyormuyuz sadece msja girince okunsun

---------- Eklendi @ 18:56:29 ---------- Yazıldı @ 18:53:23 ----------

Şu anda türkçeleştiriliyor.
bu ne hız madnızz :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Türkçeleştirildi. Rusça dosyaları silindi. Şimdi test ediliyor.

fatih982

fatih982

Üye
bekliyoruz madness usta

TheMadness

TheMadness

Üye
Bir hata var hemen düzeltilip yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Benim anlayamadığım yükledim telefonu açtım kapadım açıldı sonra programa girdim çıktım sonra daha gelmiyor kaydırma ekranı ?

fatih982

fatih982

Üye
hemen deneyelim usta elini çabuk tut

serecans

serecans

Üye
bende çalışıyor idare eder

---------- Eklendi @ 19:37:21 ---------- Yazıldı @ 19:36:36 ----------

Madness sende olmasan halimiz harap :) Cfw ne zaman çıkıcak Madness?

evet 700 için de bir şeyler yap artık madness

ya kaydırınca alttan menü veya ana ekran gözükmüyor??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt