[Alexander Fokin] SwipeUnlock v1.03(0) Symbian^3 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Alexander Fokin] SwipeUnlock v1.03(0) Symbian^3 Unsigned
MeeGo cihazlar gibi parmağınızı yukarıdan aşağıya veya yandan kaydırarak tuşları açabileceğiniz uygulamadır.

Yenilikler:
- Bugs fixed, added more features.

[video=youtube;O-OVFOqzkrQ]http://www.youtube.com/watch?v=O-OVFOqzkrQ&feature=player_embedded[/video]​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Violonist ve polluxea♪

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
teşekkürler

kuralsiz9

Üye
:tşk: Sensation.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
teşekküler

full force

full force

Üye
Çok teşekkürler önceki sürüm bende tam çalışmıyordu kilidi açmıyordu bunda o sorunlar çözülmüş

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Mesaj sorunu çözülmüş mü bilgin var mı?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

ozcangoral

Üye
Buyrun buda Türkçe'si. çeviri tamamen bana aittir. güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: seyfipasa ve Violonist
efeler12

efeler12

Üye
Şu programı 2. nesilere uygun hale getirmek bu kadar mı zor gene siyah ekran :(

benighted

benighted

Üye
aslinda bu proyu cok seviyorum ancak bunu yukledigimde yandaki kilit mandali gec tepki veriyor onun icin kullanmiyorum.yinede tesekkurler.

laplace06

laplace06

Üye
programın içindeki application 1 filan yazan yerler ne işe yarıyo çözemedi de ben

Violonist

Üye
hakkaten ya bu uygulama 1 2 yazan yerler ne işe yarıyor çözen bilen varsa yazsın lütfen
buldum arkadaşlar. parmağınızı ekrana dokundurup yukarı kaydırdığınızda ve parmağınızı bırakmadan beklediğinizde önceden belirlemiş olduğunuz 5 uygulamanın kısayol simgeleri ekranın altında beliriyor.(sadece dikey kaydırma modunda çalışıyor. Yani sadece yatay kaydır seçeneğini seçerseniz o program kısayolları çıkmaz bilginize) Iyi kullanımlar..

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
teşekkürler

Violonist

Üye
Buyrun buda
Türkçe
'si. çeviri tamamen bana aittir. güle güle kullanın
Teşekkürler dostum benden önce davranmışssın.:naughty:

laplace06

laplace06

Üye
hakkaten ya bu uygulama 1 2 yazan yerler ne işe yarıyor çözen bilen varsa yazsın lütfen
buldum arkadaşlar. parmağınızı ekrana dokundurup yukarı kaydırdığınızda ve parmağınızı bırakmadan beklediğinizde önceden belirlemiş olduğunuz 5 uygulamanın kısayol simgeleri ekranın altında beliriyor.(sadece dikey kaydırma modunda çalışıyor. Yani sadece yatay kaydır seçeneğini seçerseniz o program kısayolları çıkmaz bilginize) Iyi kullanımlar..

eyvallah kardeşim sağolasın

• Beğen
Tepkiler: Violonist

zenci2323

Üye
Kaydırıyorum ekranı açılmıyo ekran kalıyo öyle sonra ekran koruyucu devreye giriyo

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu sürüm sorunlu arkadaslar..ekran da 5 adet sectiğiniz uygulama görünmek zorun da ama görünmüyo bu 1..2 bazen acıyo bazen acmyo ya da gec tepki veriyo..tavsiyem V4 ckana kdr V2 den devam etmeniz :good: :kotu:

Violonist

Üye
bu sürüm sorunlu arkadaslar..ekran da 5 adet sectiğiniz uygulama görünmek zorun da ama görünmüyo bu 1..2 bazen acıyo bazen acmyo ya da gec tepki veriyo..tavsiyem V4 ckana kdr V2 den devam etmeniz :good: :kotu:

o seçilen uygulamalar ekranda devamlı durmuyor zaten hafif yukarı kaydırıca ve bekleyince açılıyor. bende gayet iyi çalışıyor. Hatta otomatik başlatma seçeneği önceki versiyonlarda çalışmıyordu bunda düzeltmişler.

ID68

Üye
program güzel de yeni nokıa belle FP2 ile artık bu programa gerek kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt