App: SwipeUnlock by: Alexander Fokin -*MeeGo OS-style satışa çıktı beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
App: SwipeUnlock by: Alexander Fokin -*MeeGo OS-style satışa çıktı beyler
[video=youtube;O-OVFOqzkrQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O-OVFOqzkrQ[/video]

arkadaslar N9 ekran koruyucusu belle içn satışa çıkmış durumda hayrlı olsun :)

kaynak :

• Beğen
Tepkiler: atakan25

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Birisi indirsinde bizede versn ya.d

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

Uqur5445

Üye
satısa cıktı evet bi arkadas indırmıs fakat kilitlıydı bız acamadık

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkürler arkadaşım

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
ona gerek yok hacklenir 1-2 güne :ehe

---------- Eklendi @ 12:05:45 ---------- Yazıldı @ 12:05:29 ----------

:hmmm

erollcelik

erollcelik

Üye
Valla ben satın aldım kullanıyorum.

• Beğen
ravenas

ravenas

Üye
Satın alan arkadaşlar şu foruma da bir katkı sağlayıp paylaşsalar güzel olur aslında :) Ama genede onlara kalmış bir şey :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum ona gerek yok bak en fazla 2 günü var pazartesi gel bak forumda olur :oke:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dosya forumda paylaşıldı ama kilitli. Kiliti açabilirseniz paylaşalım lütfen ben bu gün internet cafede uğraşcam olursa paylaşırım

buyrun link (konunun linkini vercektim ama bulamadım konuyu geçmişten indirme linkini verdim o yüzden) :)

tarxhn

tarxhn

Üye
sunun kilidini kırmayı bir deneyim olursa koyarım foruma

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar satın aldım çok güzel olmuş ekrandaki resmi ve tuş kilidi sürükleme yönünü seçebiliyoruz dikey veye yatay olarak benxe imkanı olanlar satın alsın olmayanlara zaten birkaç güne maxicepte yayınlanır

alp047

alp047

Üye
ilk başta bunu yükle Süper Python v.2.30 s60v3-s60v5 Disk E ' ye Yükleniyor - Sayfa 7 - MaxiCep
sonra bu linktekini

www.maxicep.com/symbian-s60v5-seris...5-symbianos9-x-unsigned-ingilizce-566676.html
sonra bunu

SmartSIS v2.3.0 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOs9.x EN - MaxiCep
hepsinin kurulumunu tamamla sonra unpack2 uygulamasını aç oradan swipe uygulamasını bul sonra topla topladıktan sonra uygulamadan çık smartsisi aç direk paketlemeye geç uygulama kilidi kalkacak ama unsigned olacak inşallah başarırsın ben birkaç uygulamayı öyle yaptım

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hmm abim ben mobil bağlanıyorum ya o kadar şeyi indirirsem kota daynmaz wala sen bi yapsanda paylaşsan arkadaşm olmazmı?

benighted

benighted

Üye
mağazadan uygulama satın alırken illa kredi kartı mı olması gerekiyor yoksa nakit kartlar var onlarla da alabiliirmiyiz

denedim olmuyormuş arkadaşlar.

alp047

alp047

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
bir kaç güne açarlar kilidini :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
hem de bi denemiş olurum alım nasıl olur diyerekten ilk defa mağazadan bişey aldım :) ..

---------- Eklendi @ 15:08:19 ---------- Yazıldı @ 15:06:18 ----------

hem de bi denemiş olurum alım nasıl olur diyerekten ilk defa mağazadan bişey aldım :) ..
şu an yüklüyrum.. bu kilit işinden anlasam valla yollarım foruma ama bu işlerden bişey anlamıyorum..:hmmm

alp047

alp047

Üye

---------- Eklendi @ 15:08:19 ---------- Yazıldı @ 15:06:18 ----------

şu an yüklüyrum.. bu kilit işinden anlasam valla yollarım foruma ama bu işlerden bişey anlamıyorum..:hmmm

kardeş istersen senin hesabından girip indirim kilidinide kaldırim ama şifreni değiştir 000000 veya 123456 yaparsın tabiki kabul edersen sonra şifreni tekrar değiştirirsib

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt