App: SwipeUnlock by: Alexander Fokin -*MeeGo OS-style satışa çıktı beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
konuyu görünce dayanamadım satın aldım hemen , ilk defa marketten bişey satın aldım, beklediğim kadar iyi çıkmadı uygulama, biraz basit geldi sanki, daha profesyonel bir animasyon olabilirdi, inşallah güncellemelerle daha iyi duruma gelir, bir sorum daha olacaktı, şimdi diyelim ki bu uygulamayı kaldırdım sonradan para ödemeden yine indirebilirmiyim benim kaydım olacakmı nokiada...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
tabi indirebilirsin kardeşm. Ben de dün tema aldm kaldırdıktan sonra tekrar indirebiliyorum ücretsiz olarak. Bir defa o uygulamayı satın almış olman gerekiyor.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
neden ki iyi değil mi?
bence iyi değil...çok basit bişey yaa...ben aldım siz almayın..ama merak işte ille görmek istiyor insan değil mi..belki başka arkadaşlar sevebilir ama yokarıda linkini verdiğim uygulama bence 10 basar buna..

metyuu

metyuu

Üye
internete düşmüş bile

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
internete düşmüş bile
vay bee..:hmmm ..millet amma hızlı haa...bu elemanlar nasıl para kazanıyor ki..anında herşey internette..:bilmm

---------- Eklendi @ 15:41:41 ---------- Yazıldı @ 15:40:30 ----------

vay bee..:hmmm ..millet amma hızlı haa...bu elemanlar nasıl para kazanıyor ki..anında herşey internette..:bilmm
valla kaldırıp diğerini yükleyeceğim ben... :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
güvenilmeyen Uygulama dior

catdog136

catdog136

Üye
İndirdim, güzel olmuş.. Hassasiyetide iyi..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arkadaşlar heves edip satın almayın çok basit bi uygulama ve kullanışsız power tuşuna bastığın zaman orijinal kilit ekranı gözüküyo, illaki menü tuşuna basman lazım, ve N9 daki gibi ekrana çift tıklama yapınca kilit ekranı gözükecek sanıyodum o da yok, yani anlayacağınız gereksiz bi uygulama, daha bugün parayla almama rağmen kaldırabilirim uygulamayı...

mcalisir

Üye
ya verilen link i indirip kurdum açtım ama hiçbirşey değişmedi çalışmadı mi bende ne yapmalıydım ? C6-01 belle

cyber

cyber

Üye
bende çalıştıramadım

FastBreaker

FastBreaker

Üye
aynen linkteki program calismiyor

Uruloki

Uruloki

Üye
açıldı şu an kullanıyorum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
beyler hackleyn telefonları çalışır mutlaka...bu arada linki paylasan arkadasa cok tesekkürler :) satın alıncak bi uygulama dgl bncede |-)

---------- Eklendi @ 17:24:43 ---------- Yazıldı @ 17:22:36 ----------

ben ondan cok memnunum :yuru ama bu da yeni çıkms bi denyelm olmadı dönerz ona dostum :oke: ztn düşmüş nete 1 gün gecmeden :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
videoda güzel bişi ye bnziyordu ama biraz iyi sadece birzcık daha geliştrilmesi lazım

mcalisir

Üye
bende durup dururken çalıştı ama yandaki tuş kilidi açma tuşu de aktif yani çalışmıyor bu yüzden kaldıracağım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
evt yükledm ama cdden baya sadeyms yav

---------- Eklendi @ 17:39:14 ---------- Yazıldı @ 17:29:33 ----------

arkadaslar hiç yüklemeyn valla bn hc bgenmedm :dry:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bundan daha güzel olan Uygulama varmı arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
wratH!

wratH!

Üye
ya klasik uygulama bellenin unlock ından sıkılıp özenenler için güzel bir unlocker. Para verip almaya değmeyebilir ama kötü de bir uygulama değil işe yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt