Anrufen Online > multiplayer

Sponsorlu Bağlantılar

KiDMaN

Üye
kardeş bu 6670 de yüklemiyo geçersiz sürüm dyo neden?:allalla:

telinde wireless olması lasım cunkı ınternete baglanıp pack yuklucek yanı gecerli surumu yuklıcek wireless yoksa yada wıreless a baglanmadıysan pack yuklemeyez ve o hatayı verir

ardaaga

Üye
acaba 5800 yüklenirmi

ardaaga

Üye
oyunda bana yardımcı olabilecek varmı 7 seviyeyim ama sadece tavuk öldürerek gelisiyorum oda çok az puan veriyor görevleri nasıl yapıcaz biraz ingilizcem kötü olduğu için birde bazı adamlardan nesneler satın alabiliyoruz onları nasıl kullanıcaz yardım ederseniz çok sevinirim

masacre4588

Üye
arkadalar oyundaki adım masacre45 suan 48 lvl im
bulursanız beraber daha zevkli olur oynamak

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

haltie

haltie

Üye
tesekkürler:oke:

erdem1365

erdem1365

Üye
ya oncelikle sagol emegine saglik ama oyunda pek turk goremedim tek tuk var Oyundaki turk arkadaslar varsa irtibata gecebilirmi Adim BLaDeKiNG 35 lwl her zaman onlineyim 5 gun falan oldu baslayali Lwl iş yuksek arkadaslar item parada lwl de yardim edebilirse daha saglam oluruz Oyunda ogrendigime gore patrinler ve sartanlar olarak iki tur grup var bunlar dusman

bRy@nT

bRy@nT

Üye
bunun bide jar formatında 176*220 olanını verirmisin lütfeeeeeen

mincex

Üye
lvl 22 Mince, bide paralı haritalara parasız giriş varmı?

fearzone

fearzone

Üye
arkadaslar bende Burock 45lwl mage. Bu paralı haritalara belesten girme yolu bulabilen var mı??

aziz_21

aziz_21

Üye
oyunda kasılmak için ilaa premium almanıza gerek yok ben premiumsuz 60 lwl oldum başka yerler var kasılmak için oyunda biraz dolaşırsanız bulursunuz

--------------- Ekleme ---------------

premium işin sadece kolay yolu normal yollardan bir canavar 100 exp veriosa premiumla 200 exp olur kasılmak kolay olur

anrufen

anrufen

Üye
Arkadaslar ben bu oyunu indirdim , oynadim we hatta level 15 bile oldum. Hem gorew yapip hem diger canlilari oldurerek level gelistiriyorsunuz. Ancak 15 level olduktan snra aldigim gorewi tamamlamak icin haritadaki bi noktaya gecis yapmam gerekiyodu ama gecis yaptigim zaman " you haven't paid yet, cannot enter this map. Please log on Pay1.wistone.com to subscribe" diye bi uyari cikiyo ve oldugum yerden baska hic bi yere gecis yapamiyorum. Durum boyle oluncada oyunun butun zewki kaciyor. Uyarida belirtilen siteye girincede paypall falan filan biseyler cikio ordakileri dolduruyorum ama en sonunda 12 dolar odeme yapmam gerekli diyo. Bu konuda ne yapmaliyim bana yardimci olur musunuz? Odeme yapmadan free olarak bu oyunu oynayamazmiyim.

kardeş ben wagrant 5 120 lvl çarım var bilir oynayanlar :D pm wagrant veya fearlese atın oyunda yardımcı olurum size " you haven't paid yet, cannot enter this map. Please log on Pay1.wistone.com to subscribe" buna gelince premium plus al diyor yani vip üyelik al diyor yoksa premiumlu mapları açamazın 55 lvl geçemezsin ben 55 lvl de aldım 5 çarı 120 yaptım aynı idle giriş yapıp 5 acount açabilirsin 5 acountada premium olur ve premium süresi 3 aydır ! ayrıntılı bilgi burdan alırsın iyi forumlar ....

serverda 50 60 türk oldu ortam güzel bekleriz arkadaşlar..:bye2:

rapman

rapman

Üye
güzele benziyor teşekkürler ;)

olumeisyan

Üye
bende meşhur Cengiz (: oyunu oynayıpta beni bilmeyen yoktur (: Robin hood gibiyim ama şu aralar parasızım (: neysee ortam güzel ancak premiumsuz bişeye benzemiyo oynıcak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun

pmppmp

Üye
Beyler Oyunu Aldım Yükledim Sis Dosyasını Kırdım Tele Atttım Açmadı Telefonum Samsung İnnov8 Neden Açmıyor Kaldırması Lazım Yardım Plzz..

ekselans6767

ekselans6767

Üye
tel n73 ben turkcell hat kullanıyorum aylık 100mb internet paketi alsam bu bana yeter mi ?
konuyu hortlatmış olabilirim :) kusuruma bakmayın.. cevaplar için teşekkürler.

Kancorax

Üye
teşşekürler sitenizde nerdeyse her şey mevcut

vasor

Üye
bende başladim oyuna nickim miharbi mükemmel bir oyun

aziz_21

aziz_21

Üye
Cengiz abi nbr yha ben aziz

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
arkadaslar bnde bu oyuna basladm nickim hayta.wizardim ilerliom fln baya guzel gidiodu ama arkadaslarin dedigi gibi haritanin belirli bi yerinden snra para istio.caresi vardir mutlaka ya nolur bi yardim edin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt