ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

6730c

Üye
nikc: gkadasdasd itemler +9kdp 34 ort +4,+8sersemliğe karşı bağışıklıklı şahin ,+9 abanoz,+9 gümüş,2000 hpli anka kuşu ayakkabı ,+6 500hpli çelik,+1 KİN(artı basmıycam),+9 et,+7 partizan +3, +8 savaş tırpanı ,ve 4 tane ruh taşı war ,lewel:69

6730c

Üye
yuhh beeeeeeeeeeeeeeee anrufen yerine metin2 yazmışım
anrufende level 30 elimde coordinator var 120 levellik adamları yatırıyorum

fearles32

fearles32

Üye
120 yok zaten beta sürüm bu.alfa lazm tam sürüm yani

kardeş ben 85 lvl adamları gördüm adam tüm ekrana tek bir atışlık meteor yagdırıyo ve tüm yaratıkları aynı anada birden kesiyor adamlar sayfaları açıyolar ama hepsi çinli telefonum çince karakter desteklemediği için kare olarak görünüyo yoksa cümle çevirici steler var onları nasıl açtıklarını sorucam ama olmuyo :'(

quad4core

quad4core

Üye
skilleri nasıl açıyor 23 level'in dördüncü skill'i açamadim

last321

Üye
tahir hep sana soruyorm ama senin bilgin vardır bu konularda.bu oyunları açıp dil öğelerini değiştirecek program varsa bulabilirmisin ben de arayacam bulrsam paylaşırım

mastek96

mastek96

Üye
Benim 2 tane sorum olacak en önemlisi ben sorcerer die bir program indirdim atakları ayarlayabiliyormuşuz onu yapamadı bide 23 lw skiline puan veriom ama shortscut olmuo kullanamıom bu iki soruma cevap burdan veya oyundan verebilirsiniz Adım:Pargali ve AhmeTR.Bilen varsa sorcerer i atsın :D:hmmm

THR

THR

Üye
tahir hep sana soruyorm ama senin bilgin vardır bu konularda.bu oyunları açıp dil öğelerini değiştirecek program varsa bulabilirmisin ben de arayacam bulrsam paylaşırım

Demek istediğini anladım fakat bu konuda pek bilgim yok ayrıca bu tarz oyunların çevirisi kolay değil. Bence Orjinal olanı bekleyin tabi çıkarsa :)

Benim 2 tane sorum olacak en önemlisi ben sorcerer die bir program indirdim atakları ayarlayabiliyormuşuz onu yapamadı bide 23 lw skiline puan veriom ama shortscut olmuo kullanamıom bu iki soruma cevap burdan veya oyundan verebilirsiniz Adım:Pargali ve AhmeTR.Bilen varsa sorcerer i atsın :D:hmmm

Socerer ile oyun verileri değiştiriliyor ancak ben hiç uğraşmadım. Birincisi online oyunlarda uzun süreli işlemiyor mesela can yükseltme var ama hareket edersen iptal oluyor. İkincisi socererde dikkat etmen gereken nokta etrafında fazla kişi yokken dene biri görür ve ihbar ederse ban yiyebilirsin.

mastek96

mastek96

Üye
Demek istediğini anladım fakat bu konuda pek bilgim yok ayrıca bu tarz oyunların çevirisi kolay değil. Bence Orjinal olanı bekleyin tabi çıkarsa :)

Socerer ile oyun verileri değiştiriliyor ancak ben hiç uğraşmadım. Birincisi online oyunlarda uzun süreli işlemiyor mesela can yükseltme var ama hareket edersen iptal oluyor. İkincisi socererde dikkat etmen gereken nokta etrafında fazla kişi yokken dene biri görür ve ihbar ederse ban yiyebilirsin.
Saol arkadasım ama ben kimse yokken yapıyorum zaten .Bana sorcererde yapılabilecek numaralar lazım (premiumlu haritalara girme tek atma vs..)

mastris

mastris

Üye
arkadaşlar ben sorcerer ile hile yapmasını biliyorum isterseniz açıklayabilirim. . .(h)

reaurora

reaurora

Üye
s.a. anrufen da 60 lvl çarım var birde 57 lvl snowman petim nickim Cetoo çarını kastırmak isteyen olursa buyursun

6730c

Üye
cetoo ben kuvvet 53 levelim

gs_lee_emre

gs_lee_emre

Üye
yüklerken sertifika hatası veriyor yükleyemiyorum :(

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Saol arkadasım ama ben kimse yokken yapıyorum zaten .Bana sorcererde yapılabilecek numaralar lazım (premiumlu haritalara girme tek atma vs..)

Haha tek atma mı .:D Ôyle bi şey yok arkadaşım.Premlu haritalarada giremezsin hileyle.. :naughty: Oyunun eskilerindenim ben :D 4 tane 120 lvl çarım var.Yapacak bişey kalmadığı için oyunu bıraktım.Hile kullanmadım.Kullananıda pek sevmezler :D

----------Eklendi @ 04:38:46 ---------- Yazıldı @ 04:35:13 ----------

bu beta zaten belki ondandır:ehe çinceye alışın eng. Zor gelcek

Uğur benim çara giriyomusun.Prem bitmesi lazımdı 7 mayısta.Ama bitmemiş.Amerikalı çocuk 3 aylık prem aldım demişti.inanmamıştım :D Sanırım doğru söylemiş :naughty:

last321

Üye
almış adam galiba.amerikalı ama dürüst çoçuk :D ayrıca ben hileleri biliorum sevmeyen denk gelmedi :ehe

serkanacar25

serkanacar25

Üye
almış adam galiba.amerikalı ama dürüst çoçuk :D ayrıca ben hileleri biliorum sevmeyen denk gelmedi :ehe

Para hilesi falan tamamda şu hp hilesi yapanları falan sevmiyorum ki seninde sevdiğini sanmıyorum :D :box

ebuzeyd

Üye
arkadaşlar nasıl hile yapılıyor anlatabilirmisiniz

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Sertifikalandırmayı denediniz mi? Ben sertifikalandırıp yükledim bir sorun çıkmadı. :heyo:

----------Eklendi @ 15:52:08 ---------- Yazıldı @ 15:48:20 ----------

Hileleri paylaşırsan çok makbule geçer :heyo:

m.box hilesi için premium olması lazım. :) İtem giydirmeyi uğur söylesin.

6730c

Üye
dostlar şu soucerer hilesini bi anlatırsanız sevinirim ona 111level staff veririm

last321

Üye
serkan ben de biliorum hp hilesini ama oyunun suyu cıktı.anrufen boykot :bann::ehe :bigstar:

Üst Alt