ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

askim822

askim822

Üye
Yeni başlayan her Türk'e 10m destek primi..

Oyun hakkındaki uzun sorularınızi (bu oyunun amacı ne ? Nasıl oynanır gibi ) bu platformdan sorun chatten rahatsız etmeyin.

Şimdi size en iyi wizard skill verecem. Bazı arkadaşlar az vuruyorum diye fireball.e veriyor tüm skill point vermeyin.

Bu bilgileri başka yerde bulamazsiniz. Kimsede söylemez..

1. Skill 1
2. Skill 0-4 arası
3. Skill 1
4. Skill 30
5. Skill 0-1
6. Skill 1
7. Skill 30
8. Skill 1
9. Skill 1
10. Skill 1
11. Skill 1
12. Skill 1-30 arası ayarlayın
13. Skill 30
14. Skill 3 - 5 arası
Geri kalan skill pointleri dilediğiniz gibi atak skilllere verin.

Iyi oyunlar..

--------------- Ekleme ---------------

3 120 level car ikisi item.. petler mevcut parası bol premium en az 10 sword 4 staff 10 item obsi satılık.. 150 m pm me nick uberturk , falcon54

emre50

Üye
beyler şahane bir oyuna benziyor 5320 de oynayacağım inş ! Bu hat yüzünden avea hattımı vodafone a çevireceğim. ayrıca oyuna başlayınca wizardmı iyi warrior mu ? ayrıca askim22 dediklerin pek belli olmuyor biraz düzgün yaz kardeş

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
wilson işi ilerletmş tahir saol aga bilgi için

emre50

Üye
AYRICA ARKADAŞLAR BU oyunda pvp zevkli oluyo mu

attakkann1

Üye
bu oyun e71de nasıl oynanır sertıfıka hatası verıo bıde bu yenı surumu falan demmissiniz o nezaman cıkacak

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
cıktı ama cıncee eng beklıyoruz

attakkann1

Üye
acaba birisi çin versiyonunu indirip duzgun bir siteye upload edebilirmi kendi ana sıtesınde 2.3kbs ile inio

oguzhan468

Üye
Bende iphone 4 16gb var anrufeni apple store dan indirdim ama oyun acilmadi biri yardim ede bilirmi

palulu23

Üye
oyunu yükleyip kaydoldum oyun nasıl oynanıyor ördeklerle öküzleri öldürecekmiyiz sürekli bişey çıksın diye yoksa başka bişeyde yapıyormuyuz :s hiç oynamadım daha önce rpg oyunu ama online strateji oyunlarını çok oynadım neyse oyunda nickim palulu23 yardımcı olmak isteyen bulabiliyormusunuz beni bulabiliyorsanız bulun yardım edersiniz :D:D:D:D:D
çok güzel oyun benden söylemesi

palulu23

Üye
fghfgh

THR

THR

Üye

Call Of Champions

Anrufen online s60v5 versiyon ve Web versiyonu yayınlanmış denemek isteyenler buradan indirebilir.

Çince İndirme Sayfası

Direkt Linkler
İndirici

Tam Sürüm

Web Versiyon

Oyunun senaryosu cep telefonundaki çin versiyonuyla aynı Güzel tarafı daha gelişmiş grafik, daha etkileyici efektler ve tamamen tarayıcı tabanlı olması.
Oyuna girebilmek için hangi sürümü kullandığınız önemli değil sadece bir Anrufen hesabınız olması yeterli.
Kısaca Eski ingilizce versiyon için aldığınız üyeliklerde geçerli.

bloodsheld

Üye
peki bu yeni sürümmü yoksa symbian v5ler içinmi ?

v5 daha güzelmiş görünteleri yaw keşke bizim v3lerede 3 tane sınıf verselerdi

THR

THR

Üye
peki bu yeni sürümmü yoksa symbian v5ler içinmi ?
v5 daha güzelmiş görünteleri yaw keşke bizim v3lerede 3 tane sınıf verselerdi

Resimler Web Sürümüne ait. v5 deneme fırsatım olmadı çünkü bende s60v3 serisi telefon var :)

v3 Tam Sürüm:

v5 Tam Sürüm:

Web Sürüm:

emre50

Üye
THR : bu oyunun pvpsi zevklimi ayrıca ayrıca yeni sürümünün ingilizce versiyonu ne zaman ıkcak

THR

THR

Üye
THR : bu oyunun pvpsi zevklimi ayrıca ayrıca yeni sürümünün ingilizce versiyonu ne zaman ıkcak

Yeni versiyonda henüz pvp yapma imkanım olmadı ama eski ingilizce sürümde oynarken genelde zevkli geçiyordu.

İngilizce Versiyonların s60v3/v5 için olanlar Mart ayında çıkacakmış. Web sürümüde Şubat ortalarında demişler ama belli olmaz uzayabilir.

bloodsheld

Üye
ya thr şu preyi nasıl alıcam 47 de tıkandım kaldım xD illede kredi kartımı gerek ?

bastter

Üye
şey bu anrufeni javada oynama şansımız yok mu benim telfon samsung s5550 shark oyun s60v3 biliyorum ama internette sis dodyaları java yapan pro'lar gördüm bi işe yarar mı lütfen yardım

mdma

mdma

Üye
famillar ı çıfleştrmek nasıl oluyo bilen varsa anlatsın ..
arz ederim :)

attakkann1

Üye
ya ben yeni anrufeni indirdim s60 v3 ü telim nokia 5320xm oyun açılıyor ekran yana yatık bir şekilde sonra birsuru internetle igili seçenek gelio benım burda donuyo bağlantı npktasını seçemıom utfen yardım edın :SS

kardeş resmen sövecem ha az once yanlışlıkla v5 i indirmişim ama şimdi v3 ü indirdim oyun açılıo bağlantı noktası seçmeye geldiinde cpnet cpwap 3gnet 3g wap gpmod gibi secenekler var hangısıne tıklarsam tıklayım oyun açılmıyor

Üst Alt