oyunu açtım gördüm 4 tane karakter geldi bitanesine grdim ordan sonrasını bi türlü yapamadım.Nereye id nereye sifre yazcaz.Neyse oyuna girdik diyelim görevleri nasıl yapcam.O yüzden oyun ingilizce olmadığı sürece oynanmaz
bak kardeş. Sorduklarnın btn cevabını forumda arayarak bulablrsn. Sorduklarnın hepsinin cevabı forumda var. Bu 1
2. Si; kardeş, sen hala dyorsunki eng oynanmaz. Pekala şöyle bir soru yönelteyim ; peki ben nasıl oynadım? Ben nasıl görevleri yaptım? Yada en basitinden ben nasıl 110lvl olabildim? Ôyle level atlamak kolay değil ha. İlk oynadğm sıralar sana yemin olsunki 1 yada 2 ayda anca 20lvl olablmştm. Kardeş. Bu oyunda herşey dil demek değildr. Olaya böyle bakmayn. İstedkten sonra yapamayacağn şey yoktur benden sana tavsiye. . .
- - - Eklendi - - -
Matris sen neden hic oyunda değilsin. hüradam hariç diğer karakterlerininde id ve nick verirsen sevinirim.
kardeş oyunu uzun bir süredr oynamadğm içn ıd numaralarnı hatrlamyorm. Nıck lerde şekilli olduğu içn buraya yazamyorm. Yeni bi konu açtm s60v3 oyunlar bölmünde. Herkes oraya id ve nick yazsn. Herkesi ben ekleyeceğim.