Anrufen Call of Champions s60v5 Oyunu (En İyi Online Oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman154

Üye
id:1903122 nick:trtektr Yeni charım 48lvl yeni kastım.

beatboxqwe

Üye
Beyler ben oyuna giriyorum resimler çıkıyo 4 tane ordan nasıl geçicem

-uninvited

-uninvited

Üye
denemeni tavsiye ederim dostum Symbian işletim sistemli telefonlar için yapılmış en iyi ve kaliteli oyundur Anrufen özellikle grafikler super. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Joker
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
oyun çince oynanmaz

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ıd numara olack .

- - - Eklendi - - -

hemen yorumu attın. Öyle dyorsun ama ben oyunda 110 levelm. Yani sınıra dayadım ve oyun hakkında herşeyi biliyorum. Benden sana tavsiye; hiç birşeye görmeden duymadan önyargılı karar verme. . .
oyunu açtım gördüm 4 tane karakter geldi bitanesine grdim ordan sonrasını bi türlü yapamadım.Nereye id nereye sifre yazcaz.Neyse oyuna girdik diyelim görevleri nasıl yapcam.O yüzden oyun ingilizce olmadığı sürece oynanmaz

kahraman154

Üye
Matris sen neden hic oyunda değilsin. hüradam hariç diğer karakterlerininde id ve nick verirsen sevinirim.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bugün kimler oyuna gircekse server 2 de buluşalım.

waysat

Üye
sertifika hatası verdi :( ne yapayım

mastris

mastris

Üye
oyunu açtım gördüm 4 tane karakter geldi bitanesine grdim ordan sonrasını bi türlü yapamadım.Nereye id nereye sifre yazcaz.Neyse oyuna girdik diyelim görevleri nasıl yapcam.O yüzden oyun ingilizce olmadığı sürece oynanmaz

bak kardeş. Sorduklarnın btn cevabını forumda arayarak bulablrsn. Sorduklarnın hepsinin cevabı forumda var. Bu 1
2. Si; kardeş, sen hala dyorsunki eng oynanmaz. Pekala şöyle bir soru yönelteyim ; peki ben nasıl oynadım? Ben nasıl görevleri yaptım? Yada en basitinden ben nasıl 110lvl olabildim? Ôyle level atlamak kolay değil ha. İlk oynadğm sıralar sana yemin olsunki 1 yada 2 ayda anca 20lvl olablmştm. Kardeş. Bu oyunda herşey dil demek değildr. Olaya böyle bakmayn. İstedkten sonra yapamayacağn şey yoktur benden sana tavsiye. . .

- - - Eklendi - - -

Matris sen neden hic oyunda değilsin. hüradam hariç diğer karakterlerininde id ve nick verirsen sevinirim.

kardeş oyunu uzun bir süredr oynamadğm içn ıd numaralarnı hatrlamyorm. Nıck lerde şekilli olduğu içn buraya yazamyorm. Yeni bi konu açtm s60v3 oyunlar bölmünde. Herkes oraya id ve nick yazsn. Herkesi ben ekleyeceğim.

mehmetckr58

Üye
çince oynanmaz arkadaşa katılıyorum. Oyun ingilizce olsa player sayısı eminim 2 katına çıkar

mastris

mastris

Üye
çince oynanmaz arkadaşa katılıyorum. Oyun ingilizce olsa player sayısı eminim 2 katına çıkar

arkadaşlar ikide bir oynanmaz diyp durmayın. Ya yukarda dedklerm bi kulağnızdan girip dğernden çkyor yada pek sallamıyorsunuz. . . Kardeşim. Oynayan adam nasıl oynuyor? Bunu açklayn bna. Herşeye yüzeysel bakıyorsunuz. Bende ilk başlarda oynanmaz dyordum. Byle oyun mu olur dyordum. Ama şimdi? Sıkıntıyı oyunun dilinde aramayın. Aman ben kime anlatıyorum. Bu dedklerimden bir kulaktan girip diğernden ckıcak. O yüzdn oynanmaz dyipte oynayan insanların hevesini kırmayın lütfen. Oynamıyorsanz başkalarını etkilemeyin. oynayan adam her türlü oynar. Hiç bişeyi sorun etmez. İngilizceside çıkmaz bu saatten sonra. Belki çıkarırlarsa ıphone ve android çıkarırlar. Symbian ölsen çıkmaz.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
arkadaşlar ikide bir oynanmaz diyp durmayın. Ya yukarda dedklerm bi kulağnızdan girip dğernden çkyor yada pek sallamıyorsunuz. . . Kardeşim. Oynayan adam nasıl oynuyor? Bunu açklayn bna. Herşeye yüzeysel bakıyorsunuz. Bende ilk başlarda oynanmaz dyordum. Byle oyun mu olur dyordum. Ama şimdi? Sıkıntıyı oyunun dilinde aramayın. Aman ben kime anlatıyorum. Bu dedklerimden bir kulaktan girip diğernden ckıcak. O yüzdn oynanmaz dyipte oynayan insanların hevesini kırmayın lütfen. Oynamıyorsanz başkalarını etkilemeyin. oynayan adam her türlü oynar. Hiç bişeyi sorun etmez. İngilizceside çıkmaz bu saatten sonra. Belki çıkarırlarsa ıphone ve android çıkarırlar. Symbian ölsen çıkmaz.

Katılıyorum sana kardeşim.symbiandaki en iyi oyun budur.bu kadar:)

mastris

mastris

Üye
telefonu'nu hacklemen gerek ;)

hacklemesine gerek yoktur. Sadce sertifaka süresi geçmiştr. Telefonun tarihini 01.01.2013 e al. Büyk ihtimal yüklenecektir . Yine hata verirse yine tarihle biraz oynama yap. Kesnlikle bi tarih tutacaktır. Ama yukarda verdğm tarihte kesn yüklenecektir. Oyun unsigned değildir. Ufak tarih değişikliği yaptığınzda %99 yükleme yapacaktır.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
hacklemesine gerek yoktur. Sadce sertifaka süresi geçmiştr. Telefonun tarihini 01.01.2013 e al. Büyk ihtimal yüklenecektir . Yine hata verirse yine tarihle biraz oynama yap. Kesnlikle bi tarih tutacaktır. Ama yukarda verdğm tarihte kesn yüklenecektir. Oyun unsigned değildir. Ufak tarih değişikliği yaptığınzda %99 yükleme yapacaktır.

Kardeş ben oyundayım sende girersen oyundan bana pm atarsın.

kasıks

Üye
iki kitabı yükledim ama 3wap 3net gibi şeyler çıkıyor ne yapmam gerek

Üst Alt