Anrufen Call of Champions s60v5 Oyunu (En İyi Online Oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman154

Üye
Ben davet etmedn herkes gelyo. Ben o grme işlerni öğrennce yazarm burayj

semihgr

semihgr

Üye
tm aga

beatboxqwe

Üye
Beyler ben oyunun sayfasından yükledim dosya bozuk dedi bana çalışan link vercek olan var mı?

eftelya07

Üye
Arkadaslar iPhone yükledim ama sadece bir server var ondada 5 kişi anca var iphondan oynayan varmi

qwet00

Üye
ingilizce link verecek varmı

-uninvited

-uninvited

Üye
Beyler ben oyunun sayfasından yükledim dosya bozuk dedi bana çalışan link vercek olan var mı?

buyur kards önce aşağıdaki linkte verdiğim oyun sitesine gir girdikten sonra solda en üstte download butonu olacak ona tıkla tıkladıktan sonra "Symbian V5" yazan yerdeki 500 kb olan dosyayi indir.. indirme bittikten sonra kur ve aç açtıktan sonra karşına gelen herşeyi onayla otomatik yükleme başlıyacak.. dosya boyutu 37mb beklemende fayda var diyebilirm.. uyelik almada vs. sorunlar olursa sorabilirsin. Link: http://qy.wistone com

- - - Eklendi - - -

ingilizcesi çıkmamış büyük bi ihtimalde çıkmayacakmış herhalde bikaç kişi öyle dedi ingilizceye çevirme yöntemi var

-uninvited

-uninvited

Üye
ama oyunun her tarafı ingilizce olmuyor

prensali

Üye
oyun Nasıl indirilir

-uninvited

-uninvited

Üye
yukardaki linki görmedinmi kards ordan indirebilirsin :)

-uninvited

-uninvited

Üye
up.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
buyur kards önce aşağıdaki linkte verdiğim oyun sitesine gir girdikten sonra solda en üstte download butonu olacak ona tıkla tıkladıktan sonra "Symbian V5" yazan yerdeki 500 kb olan dosyayi indir.. indirme bittikten sonra kur ve aç açtıktan sonra karşına gelen herşeyi onayla otomatik yükleme başlıyacak.. dosya boyutu 37mb beklemende fayda var diyebilirm.. uyelik almada vs. sorunlar olursa sorabilirsin. Link: http://qy.wistone com

- - - Eklendi - - -

ingilizcesi çıkmamış büyük bi ihtimalde çıkmayacakmış herhalde bikaç kişi öyle dedi ingilizceye çevirme yöntemi var

Teşekkürler :)

-uninvited

-uninvited

Üye
rica ederim

-uninvited

-uninvited

Üye
up.

-uninvited

-uninvited

Üye
gl...

AntiLopp

AntiLopp

Üye
Teşekkürler..

mastris

mastris

Üye
arkadaşlar, oyunu oynayanlar bu mesajdan sonra id ve nick lerini mesaj atsınlar. Kişi sayısına göre oyunun (bildiklerim kadarıyla) tam çözümünü ve yapılması gerekenleri bir konu altında toplayıp sizlere sunacağım. Şimdi oynayan kişi sayısını göreyim?

-uninvited

-uninvited

Üye
bn :D

-uninvited

-uninvited

Üye
pardon yanlış anlaşılma :hmmm ID: qLoXy_33 2.ID: -LoqiTech :D

Joker

Joker

Emekli Yönetici
online oyunlar pek ilgimi çekmez ama bunu deniycem :tşk: