ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

risqkrt

risqkrt

Üye
+uck the system

erhane

Üye
You mention Anna :ehe

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ağustosta biterr gelmez yaa :D :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hala erteleniyorsa onemli bi gelisimi vardir elbet yoksa carsi karisir.. Walla babamla telefon konusu acildi bugun.. Benm telefonu ablama verip baska alma gibi bi plan gecti ama bem kabul etmedim.. Ay sonu duzgun bisey gelmesin hemen birakirim nokiayi..

yilan53

Üye
bu anna yüzünden sürekli buraya bakıyorum acaba geldi mı diye ama ne gelen var ne giden deli olmamak elde değil

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
hala erteleniyorsa onemli bi gelisimi vardir elbet yoksa carsi karisir.. Walla babamla telefon konusu acildi bugun.. Benm telefonu ablama verip baska alma gibi bi plan gecti ama bem kabul etmedim.. Ay sonu duzgun bisey gelmesin hemen birakirim nokiayi..

Keşke kabul etseymişsin :)

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar son aldığım habere göre anna ya yazılımın yanında donanım eklemişler ama bunu sanal ortamdan nasıl ileteceklerini bilmedikleri için düşünüyorlarmış heralde ışınlanma icat edilince gelir bizim anna :d::kop:

----------Eklendi @ 03:52:57 ---------- Yazıldı @ 03:51:44 ----------

kafayı yedik ya bir güncelleme yüzüne

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar bu habere gore bu hafta icinde belcikaya anna geliyor anladigim kadariyla ben belcikada kaliyorum bakalim insallah gelir.

kaynak:

cardanadam

cardanadam

Üye
Symbian Belle - S^4 Firmware Running on Nokia N8 bu yazıda s^4 dikkatimi çekti

cardanadam

cardanadam

Üye
yani desene maxicep symbian^3 varken birde 4 yapacak yada o 3 4olarak değişir artık

ozggurr

ozggurr

Üye
Dikkatini ceken seyin uzerinde cok durma cunku Symbian Anna ile birlikte guncellemelere bayan isimleri vermeye basladi. ^4 kavrami eski bir kavram. Belle Symbian^4 denilen isletim sistemi iste aslinda. Anaekrandaki widgetlarin hepsi maemodaki gibi istenen yere koyulabiliyor, farki menu tasarimi vs vs... Bir yil oncesinden belliydi bunlar sadece Nokia bakti guncellemeleri cikartamiyorum, bir atraksiyon yapayim da millet oyalansin dedi Anna, Belle ismi verdi, Anna, Belle konusuldu olay bu... Urun farklilastirmasi mi dersin halkla iliskiler calismasi mi dersin ne dersen de artik adina... Ancak ben musaadenizle boyle calismanin Allah belasini versin diyorum artik... Sabir, sabir bir yere kadar...

• Beğen
Tepkiler: CnFk ve ahmetdemircim
cardanadam

cardanadam

Üye
herkez artık iyice doldu allah sonumuzu hayır etsin yok benim anlamadığım neden bukadar uzun sürsün bu iş bari arada sırada ufak ufak güncelleme gönderde millet bir şeyler yapıyor sansın

serinaga

serinaga

Üye
Yaw ne traji komik bi durum oldu şu anna'mızı belle'yen nokia hali :(

• Beğen
Tepkiler: xelat
emreipekci

emreipekci

Üye
bu başlıkta da 100 sayfayı gördük.
allah daha göstermesin :vur:vur:vur

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bence tüm üyeler toplanalım finlandiyada nokianın ana binasının önünde oturma eylemi yapalım :d:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
artık herzamankinden daha fazla bekliyorum annayı..Dün telefonun kendi web tarayıcısı ile gezerken normal facebook ta biraz dolastim flashli versiyonda.tam geçmişi sil dedim pat reset attı.artık 1.2nın suyu çıktı anlaşılan..ayrıca aylardır kullandığım translator programı da işlememeye başladı..

marsharun

marsharun

Üye
Vay 100 olmuşuz:-) anna gelene kadar 150 hedef hadi arkadaşlar asılın...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker