ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Larismus

Larismus

Üye
100 sayfa oldu mu geldi nokianın annası :ehe:ehe

komando04

komando04

Üye
Ne gelmez bir güncelleme arkadaş ya nokia neden böylesin sen biz burada birşeyler bekliyoruz siz Ne yaşıyorsunuz Allah bilir aklınızda sadece kazandıklarınız vardır kaybettiklerinizide göz önünde bulundurun artık

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kizim olursa adini anna koycam:ehe

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
neyse...

karasahinemre

Üye
daha 22 gün var :D

vika39

Üye
Askere gitcem daha anna gelcek ah nokia ahh ailemdeki herkez s3 tercıh ettı su an cok pısmanız gercekten cok yavas calısıyor ıyısını sunmak ıstedgın ne var qwerty klavyemı bence işi bilen çalışan sayısını arttırın :d

altannemre

Üye
navi yenilenemedi diyo sizde de öylemı:)biliyorum gelmeyecek maksat atraksyon olsun istedim:D

mesut1979

Üye
navi yenilenemedi diyo sizde de öylemı:)biliyorum gelmeyecek maksat atraksyon olsun istedim:D

yok arkadas daha yeni baktim birsey yok,valla size sunu söyleyim symbian elop un umrunda bile degil butun hizlarini adamlar wp7 ye vermis,symbianada itin önüne yal atiyor gibi arada sirada aklina gelirse bir güncelleme cikaracak biz symbian kullanicilari geveleyip duracik,yok yok arkadas artik symbian devri bitti ,elop gelmeden evvel bu zamanlarda belleyi beklemekte olacaktik.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
agustosun son saniyesine kadar beklemedeyiz... Sonrasi allah kerim..:hmmm

Dampierre

Dampierre

Üye
t7 yi n8 e yüklemekten vazgeçtim çok fark var aralarında :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
oooo 102 sayfa olmuş

cardanadam

cardanadam

Üye
daha dur bu başlangıç hele birde anna çıksın beğenende yorum yapacak beğenmeyende o zaman 250 garanti tabi konu kapanmazsa

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birde anna geldikten 1 hafta falan sonra düşeriz bellenin peşine,onun içinde şöyle 150 sayfalık bir destan!yazarız artık:)

• Beğen
Tepkiler: carbon_o7
marsharun

marsharun

Üye
Biz yazarız zaten bu nokia bize ne kadar vakit kaybettiriyor zaman değerlidir. Biz gelmiş her gün burda çene patlatıyoruz adamların yüzüne. Ya da kendi hatamız bu kendimiz büyütüyoruz bilemiyorum.

karasahinemre

Üye
telefonum anna yüzü göremedi dahaa