ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya ben yüklemişim çin annasını inanın bana yetiyor.cihazı ing.kullanmam haricinde bir sorun yok.ama aslında oda sorun değil.ama burdaki muhabbet çok zevkli o yüzden bakmadan geçemiyorum:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
destandan ziyade rezillik abidesi bence..bir güncelleme bu kadar bekletilmez ayıptır..

karasahinemre

Üye
çıksada belleyi beklesek :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:emoamca:cok skci bi bekleyis oldu artik..

karasahinemre

Üye
:stres:

hotboy_ist

Üye
Bende bikaç haftadır Anna kullanıyorum. Ama harbiden burada ki çektiğiniz işkenceye değmeyecek. Anna abartılacak gibi değil. Belle gerçekten farklı ama Anna harbiden boş beyler...

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar anna ay sonunda çıkmazsa telefonu satarım diyordum düşündüm nokia piyasa yapmış telefon ha diyince satabiliyorsun hiç android de kullanmadım sonra bu özellikleri bu fiyata androidli telefonda bulabilirmiyim tereddüt içindeyim sizce ne yapmalıyım ay sonu çıkmazsa değiştireyimmi yoksa çıkanakadar bekleyeyimmi? Şimdiden teşekkürler. Not: buraya yazmamın amacı hem forum kirliliği yaratmamak hemde en çok anna bekleyenler burada

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence 1 sene daha kullan zaten snra 3d li telefonlardan alırsın androidli falan

karasahinemre

Üye
vala ben bi 3 yıl kullanırım :D

Anußis

Anußis

Üye
n8 3 yıl götürmez ... n14 bile çıkar :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
valla son haberlerden sonra N9 alamayabilim onun için N8 de devam da olabilir SGS2 de olabilir

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
En iyisi biraz daha beklemek 2012 de piyasaya farklı özellikte telefonlar çıkacaktır..

Uruloki

Uruloki

Üye
ayın 15 ini bekliyelim Türkiye lansman zamanı bakalım bir konu var eğer öyle olursa hakkaten bence alıncak cihaz değil bu arada 64GB olanı Türkiyeye gelmiyecek

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ayın 15 ini bekliyelim Türkiye lansman zamanı bakalım bir konu var eğer öyle olursa hakkaten bence alıncak cihaz değil bu arada 64GB olanı Türkiyeye gelmiyecek

konu derken paylaşırsan sevinirim. ayrıca 64 gb olanı almayı istiyordum .s

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nokia iletişim müdürü öyle dedi 64gb olan modeli gelmeyecek dedi planlar değişmiş dediğim gibi ayın 15ni bekle lansman zamanı her şey netleşecek

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadas ne gùncellemeymş yaa wala psikolojk tedavi görmeye basladm terapiye gdyorm...agustosun sonu kesin dmi agalar??