ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

erhane

Üye
o zaman herkese tıp diyorum çıkmadan konuşmak yasak olsun..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:sır:

Utku

Utku

Üye
tıp mı?:vur

Barış Grc

Barış Grc

Üye
:hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
:oke: ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe

Barış Grc

Barış Grc

Üye
OoOoOoOoO :d Laf Tamam Yani Cuk :ehe:

Anußis

Anußis

Üye
Evet ben demiştim :P:

Anna çıktığı gün kaçıncı sayfada olacağımızı bilene Belle'yi de yükleyeceğiz :d:

Tahminler açıldı, buyrun bakalım.

15 Ağustos'ta çıkarsa 115'te
30 Ağustos'ta çıkarsa 130'da olacağız bence :aha:

Bu iki tarihten birinde çıkmazsa; hakkında en çok yorum yazılan konu başlığı olarak Guinness'e girme olasılığımız yüksek...
30 Ağustostan sonra oluşacak sayfalar büyük ihtimalle "Nokia'yı parlatıp kalaylama cilalama" sayfaları olacaktır....

-----------------------
Dip Edit Notu:

Nokia'nın İngiltere sitesinde Yazılım Güncelleme forumunda bir Nokia çalışanı şöyle yazmış:

"Hi everybody,

I don't know who edited what and where, but as Stephen Elop announced & I quoted some time ago, Symbian Anna will be released by the end of August. We're all working on getting it ready at the moment."

Çevirisi:

"Selam millet,

Kim neyi nerede editledi bilmiyorum, ama Stephen Elop'un duyurduğu ve benim de bir süre önce alıntı yaptığım gibi; Symbian Anna Ağustos'un sonunda çıkarılacak. Hepimiz zamanında hazır olması için çalışıyoruz."

Dip Edit'ten Çıkan Sonuç: Nokia'dan boşuna sürpriz beklemeyin, Ağustos sonundan önce Anna falan yok!

hocam türk istatistik kurumunda çalışıyon sanırım :ehe:ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dip Edit'ten Çıkan Sonuç: Nokia'dan boşuna sürpriz beklemeyin, Ağustos sonundan önce Anna falan yok!
Hangi Ağustosun acaba?bu ağustosmu:):):)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tarihin en uzun Ağustos'u bu Ağustos olsa gerek :d:
Ha gayret Anna'ya 20 gün kaldı...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
98 sayfa olmuş s elop görseydi eğer vicdanı sızlardı vede istifayı basardı herhalde:):):)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tabi tabi..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Vicdanı olsa dünyanın bütün forumlarında kullanıcılar sabırsızlıktan çatlarken, ille de Ağustos'un sonu der miydi?
İnsan o kadar kullanıcının hatrına biraz olsun öne alır yaw :d:

erhane

Üye
Adam o kadar sadist ki Eylül başı demiyor agustos sonu diyor. Bişeyin sonunu beklemek deli edici :vur:vur

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Aynen Ya . İlla Sonu Olucak . :@

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım n9 un çıkışınıda böyle sallamazlar