ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

erhane

Üye
:aha::aha::aha:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
:hmmm

erhane

Üye
Konu ismini değiştirin pls ilk hafta doldu :kop:

erhane

Üye
Bence Şöyle: Anna Çıkmaz ayın son çarşambasını perşembeye bağlayan gece dünyada, perşembesini cumaya bağlayan gece bizde :vur:vur

• Beğen
Tepkiler: 02samsat
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar nokia yoksa annanın çıkış tarihini 30 şubat olarak vermiş olmasın:)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Anna 30 Ağustos Da Bizde . :D

aydnzara

Üye
Anna 30 ağustos zafer bayramında zafer bizimdir arkadaşlar:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nema problema gencler...

mesut1979

Üye
slm,bu anna anca yil sonunda cikar böyle gidisle.

erhane

Üye
nessune problema olmasın o :ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
fark yazmaz dostum :D

marsharun

marsharun

Üye
Bir arkadaş anna çıkana kadar 100 sayfaya ulaşırız diyordu. 96 sayfa olmuş:alkis Hedef 150 olsun artık:ehe

erhane

Üye
:off:

altannemre

Üye
arkadaşlar naviyi açıp yükleyin annayi hadi!tabi geldiyse:D:D

karasahinemre

Üye
sen gelmez oldun sen gelmez oldun sen gelmez olduun

Barış Grc

Barış Grc

Üye
:ehe: :ehe: Geçen Psikoloğa Gittim . Kapıyı Çaldım, Girdim. Adam Anna Anna Diyip Sallanıyordu. :ehe:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve Esendağlı
fatih982

fatih982

Üye
NOKİAAAAAAA :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir arkadaş anna çıkana kadar 100 sayfaya ulaşırız diyordu. 96 sayfa olmuş:alkis Hedef 150 olsun artık:ehe

Evet ben demiştim :P:

Anna çıktığı gün kaçıncı sayfada olacağımızı bilene Belle'yi de yükleyeceğiz :d:

Tahminler açıldı, buyrun bakalım.

15 Ağustos'ta çıkarsa 115'te
30 Ağustos'ta çıkarsa 130'da olacağız bence :aha:

Bu iki tarihten birinde çıkmazsa; hakkında en çok yorum yazılan konu başlığı olarak Guinness'e girme olasılığımız yüksek...
30 Ağustostan sonra oluşacak sayfalar büyük ihtimalle "Nokia'yı parlatıp kalaylama cilalama" sayfaları olacaktır....

-----------------------
Dip Edit Notu:

Nokia'nın İngiltere sitesinde Yazılım Güncelleme forumunda bir Nokia çalışanı şöyle yazmış:

"Hi everybody,

I don't know who edited what and where, but as Stephen Elop announced & I quoted some time ago, Symbian Anna will be released by the end of August. We're all working on getting it ready at the moment."

Çevirisi:

"Selam millet,

Kim neyi nerede editledi bilmiyorum, ama Stephen Elop'un duyurduğu ve benim de bir süre önce alıntı yaptığım gibi; Symbian Anna Ağustos'un sonunda çıkarılacak. Hepimiz zamanında hazır olması için çalışıyoruz."

Dip Edit'ten Çıkan Sonuç: Nokia'dan boşuna sürpriz beklemeyin, Ağustos sonundan önce Anna falan yok!