ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

tahablack

tahablack

Üye
haydi bakalım bu güncellemeyle sertifika hatasına çözüm bulunur umarım...:aha:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tamam Anladık Kardeşim Yani Navi Yi Beklemeye Gerek Yok .. Ha Ovi Ha Navi . :D

• Beğen
Tepkiler: erhane
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
hala haber yok sanırım yoksa tüm dünyaya aynı anda mı sunacaklar ki öyle olsun artık :)

siego and bp

siego and bp

Üye
bu sıralar kontrol edin bu pazartesi olmadı en geç haftaya pazartesi anna elimizde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
selam, ben stephen elop,
sizi sinir krizine sokmaktan zevk aliyorum. Ve sirf ben bu sirketin basinda oldugum surece annayi degil anca babayi alirsiniz diyebilmek icin arkadasinizdan maxicep uyeligini odunc aldim..
saygilar...

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen ve mesut1979
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Çok Tehlikeli Bu Davranışlar . :ehe: :ehe:

erhane

Üye
selam, ben stephen elop,
sizi sinir krizine sokmaktan zevk aliyorum. Ve sirf ben bu sirketin basinda oldugum surece annayi degil anca babayi alirsiniz diyebilmek icin arkadasinizdan maxicep uyeligini odunc aldim..
saygilar...

Ben de psikoloji profesörü stephano eldroppo, bu hareketleriniz cinnet belirtisi olarak görülmekte ..:kop:

altannemre

Üye
kesin gelecek mı acaba su anna ya

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Film Çekicem Arkadaşlar . Adı Anna Olucak . Tür; Dram . Konu Bir Nokia Seveninin Anna Yı Beklerken Yaşadığı Hüzün Dolu Anları Konu Alıyor. :)

cardanadam

cardanadam

Üye
ben kararımı verdim bu ay sonuna kadar anna geldi geldi gelmedi artık nokia benim için bittiği andır androidi çok met ettiler birde onu kullanırım peki bana sağlam ve kullanışlı anroidli telefon önerebilecek varmı samsung olmasın lütfen

Dampierre

Dampierre

Üye
dayanamadım tekrar çin annasına geçtim :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaslar aranizda normal kalmayi basarabilen var mi?:ehe kafayi yiyomusuz gibi geldi bana:d:

----------Eklendi @ 23:08:16 ---------- Yazıldı @ 23:07:31 ----------

yorumlara bakiyorum da herkes baska alemlere gitmis..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kimse başka alemlere gitmesin bence herkes kafasına göre bir tarih yumurtlarsa olacağı bu...

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ben kararımı verdim bu ay sonuna kadar anna geldi geldi gelmedi artık nokia benim için bittiği andır androidi çok met ettiler birde onu kullanırım peki bana sağlam ve kullanışlı anroidli telefon önerebilecek varmı samsung olmasın lütfen
En geç ay sonunda gelecek. Androidli telefon önerisi ise htc sensation veya evo 3d olabilir..

karasahinemre

Üye
ben daha hiç kullanmadım anna dayanacağıııııııım :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cin annasi cikali ne kadar oldu?:D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Emre Yok Mu , Bir Haber . :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
valla anna yüzünden site bile sıktı varya giresim gelmiyo artık symbian^3 e o kadar bıktırdıki anna konuları pofff :( bide belle ortaya çıkınca anna hikaye oldu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia cok bozdu...:hmmm bende skldm bu bolumden..

pRime.

pRime.

Üye

Htc al hocam diğerlerine para vermem ben.