ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
N8 i sattım ama hala burayı izliyorum ortam muhteşem diğer forumlarda bu sohbet yok
Forever symbian :yuru forever anna :yuru

altannemre

Üye
ya benim tel t9 dan yazıyorum kelimeler eksik ve karışık cikiyo format atarsam düzelir mi

altannemre

Üye
<font face="Arial Black"><font color="Black"><b><br />
<br />
Kendin ekleyeceksin dostum.</b></font></font>
<br />
<br />
yazıyorum zaten son harf siliniyo msj bölümden çıkıp tekrar giriyorum yazmış olduğum msj karışık çıkıyo harfler birbirine giriyo

altannemre

Üye
formatlik bi sorun gibi gözüküyo Çoğu program silinecek diye kararsızım bu yüzden de

altannemre

Üye
Çoğu zaman face de oluyor. Aynı sorun bende de var &lt;img src=&quot;/images/smileyler/sad.gif&quot; border=&quot;0&quot; alt=&quot;&quot; title=&quot;Üzgün&quot; smilieid=&quot;229&quot; class=&quot;inlineimg&quot; /&gt;
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
kardeşim diyo virüs girmiş diye pis pis sırıtıyo bende dedim ulan mal bu tel e virüs girmez şuan düzgün çalışıyo sizce girermi virüs:d

pRime.

pRime.

Üye
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
kardeşim diyo virüs girmiş diye pis pis sırıtıyo bende dedim ulan mal bu tel e virüs girmez şuan düzgün çalışıyo sizce girermi virüs:d

Ben daha hiç bi anti virüsün symbian 9.1 ve üstünde virüs bulduğuna şahit olmadım, olacağımı da sanmıyorum. Telefonun yavaşlaması takılması telefondaki gereksiz dosyaların aşırı birikmesi işi bence bu sorunu da net qin mobile guard, cleaner gibi programlarla halledebilirsin.

altannemre

Üye
onları nasıl Yapabilirim Bencede kendi teli virüsten geçilmediği için Akıllı telefonuma laf sokmaya çalışıyo:)

----------Eklendi @ 12:56:06 ---------- Yazıldı @ 11:36:24 ----------

bu ay içinde Ovi store güncellemesi gelmiş Ama bana gelmedi link atarmısınız aradım bulamadım da

fenoktaye

fenoktaye

Üye
SELÂMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.
Dün Nokia destek hattına ANNA güncellemesiyle ilgili mail atmıştım. Bugün beni arayan yetkili 15 AĞUSTOS itibarıyla güncellemenin ülkemize geleceğini söyledi.

RedColt

RedColt

Üye
niye kesin bi şekilde açıklayamıyolar sitelerinde şu gün şlu saat güncelleştirme var diyeç..

ahmetdemircim

Üye
SELÂMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.
Dün Nokia destek hattına ANNA güncellemesiyle ilgili mail atmıştım. Bugün beni arayan yetkili 15 AĞUSTOS itibarıyla güncellemenin ülkemize geleceğini söyledi.

as hocam. ayın 15inde gelecekse muhtemelen bir kaç güne naviye düşer

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu hafta gelmesi lazım p.tesi den itibaren..yoksa 15 i de yalandır..

altannemre

Üye
Ovi de aston Martin exploré diye Bi yardımcı program Var Onun Ne ise yaşadığını bilen varmı

anil_sz

anil_sz

Üye
arkadaşlar bende 2 gün önce destek hattıyla konuştum nokia anna ne zaman çıkıcak die onlarda bana ağustosun 1.ve 2. haftası demişlerdi bugün aklıma geldi ben telefonda sadece anna yazılımını sormuştum N8'e göre sormamıştım bugün tekrar aradım ve sordum N8 lere anna yazılım güncellemesi ne zaman yapılcak sorusuna bu soru hakkında bizimde bilgimiz yok belli değil dedi bununla ilgili nokia.com.tr takip edebilirisiniz dedi ee dedim geçen aradığımda ağustosun ilk yada ikinci haftası demiştiniz şimdi nie böle dionuz dedim siz N8 için sormamışsınızdır ozaman dediler..
Arkadaşlar beklemeye devam 15.ağustosta yalan olabilir bilginiz olsun :) ....Kelime Oyunlarınada Dikkat Edin :D

marsharun

marsharun

Üye
valla yalan olabilir ağustosun 15'i. Benim hiç umudum yok:(

altannemre

Üye
nokia da bilmiyo başka bi firma ya sorsak anna ne zaman çıkacak diye belki biliyolardır:D

----------Eklendi @ 17:29:29 ---------- Yazıldı @ 17:28:11 ----------

Kesin eylül ekim ortaları felan:)

pRime.

pRime.

Üye
nokia da bilmiyo başka bi firma ya sorsak anna ne zaman çıkacak diye belki biliyolardır:D

----------Eklendi @ 17:29:29 ---------- Yazıldı @ 17:28:11 ----------

Kesin eylül ekim ortaları felan:)

Ben seneye ağustos diyorum. :d: