Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef yok .s Ama suan problemin yoksa beklemelisin zaten olsa bile. Bende bekleyecektim ama benim alfanumerik klavyede donma sorunları ysıyordum annayı yükledim geçti
altannemre
Üye
benim tel de yavaşladı çok msj yazarken biraz donuyo format atsam düzelir biliyorum Ama gerek yok şimdilik idare ediyorum anna 2 Hafta sonra gelecek onu beklicez artık
karasahinemre
Üye
ovi store açılmıyor mesajlar 1500 den sonra kasıyor şarj 1 gün gidiyor anna gelsede flashlasam
Cruzer_Contour
Üye
Ya o degilde elin iphone lusu catir catir yaziyor ben yazarken kasma yapiyor insana agir koyuyor
gokturk_prensi
Üye
çin annasında da çatır çatır yazılıyor
karasahinemre
Üye
nokia nın özelliği o kasmayan tel mi olur
Cruzer_Contour
Üye
Ya aslinda annada iyiydi ama babam yuzunden geri donus yaptim ogrenmeseydi sknti olmazdi :-)
Makale_Helvetia
Üye
babanla ne alakası var çinlilere karşı mi kendisi
Cruzer_Contour
Üye
garanti konusunda aşırı takıntılı
erhane
Üye
garantiye yollayacagında eskiye dönerdin zaten garantilik neyi olabilirki koy yokuştaki tırın altına en iyi takoz
den1905
Üye
Biraz önce destek hattı ile konuştum farklı bir konu için anna tarihinide sordum her telefon için farklı tarihlerde çıkacağını bunun sebebinin ise yoğunluktan doğabilecek sorunları engellemek için olduğunu söylediler. N8 için ise belli bir tarih almakta zorlandım ama en sonunda 20'sinden sonra N8 için çıkması bekleniyor şeklinde bir ifade kullandı.
Sizlerle paylaşayım dedim..
mcnpl4
Üye
o ne oyle be bi 15 bi 20.. Ben arasam 30 derler kesin.. Ne ayak bu nokia anlamadim..
FlighTAiR
Üye
Evettttt, Navifirm'den ilk 22.14 versiyon E6 icin yayinlandi. Ancak sadece Fransizca versiyonu. Bu da demek oluyor ki gelecek versiyon buyuk ihtimalle 22.14.
karasahinemre
Üye
onu yayınlayalı 2 gün oldu navi ama n8 de çıt yok
Makale_Helvetia
Üye
oo habire farklı birşey söylüyor bu çağrı merkezi de..safi atmasyon
Recep Özmen
Üye
E6 için yayınladıysa yakındır en geç 2 haftaya türkiye de
Makale_Helvetia
Üye
inşallah artık şafak sayar gibi anna gelişini sayıyoruz