ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bende bugün aradım n8 için belli değil diyorlar.:)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
artık bıktırdı yani koca nokia aylar sonra hala bi tarih veremiyosa bitmiştir

OğuzcanAbi

Üye
Bir 5800 faciası olmasında...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nokia bitmistir

OzGuRKnowN

Üye
Nokia Artık Benim içinde Bitmiştir.. Bu Kadar Savsak ve uyuşuk insanlar topluluğundan oluşan Bir Nokia işte..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar telaşa kapılmaya lüzum yok.

Yabancı güvenilir ve saygın sitelerin pek çoğunda da Anna güncellemesinin kesin ama kesin olarak Ağustos ayı içinde (en geç Ağustos sonuna kadar) yayınlanacağı teyit edildi.

Yani artık ertelenmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Hatta bir yerde temmuz ayı sonlarında hazır olacağı ancak kullanıcıların Ağustos ayından itibaren indirmeye başlayabilecekleri yazıyordu.

Sözün özü: Pazartesiyle birlikte Ovi başında nöbet başlıyor ;)

mesut1979

Üye
Arkadaşlar telaşa kapılmaya lüzum yok.

Yabancı güvenilir ve saygın sitelerin pek çoğunda da Anna güncellemesinin kesin ama kesin olarak Ağustos ayı içinde (en geç Ağustos sonuna kadar) yayınlanacağı teyit edildi.

Yani artık ertelenmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Hatta bir yerde temmuz ayı sonlarında hazır olacağı ancak kullanıcıların Ağustos ayından itibaren indirmeye başlayabilecekleri yazıyordu.

slm,arkadas valla bu zamana kadar öyle zamanlar söylendi ki artik hicbir tarihe inanasi gelmiyor insanin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
temmuzun sonuna kadar hazirlik yaptilarsa ins. Bizim cin annasina gore kayda deger farklari vardir..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ben konuştuğum adama verdim veriştirdim nokia kan kaybediyor farkındamısınız bilmiyorum bu kadar kullanıcı mağdur oluyor dedim bu benim kendi fikrim dedim adam görüşleriniz için teşekkür ederiz dedi işte windows phone konusundan bahsetti falan öyle işte...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben konuştuğum adama verdim veriştirdim nokia kan kaybediyor farkındamısınız bilmiyorum bu kadar kullanıcı mağdur oluyor dedim bu benim kendi fikrim dedim adam görüşleriniz için teşekkür ederiz dedi işte windows phone konusundan bahsetti falan öyle işte...

bana ne windows tan sanki bnm n8 ime gelcek. Sacma..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yarın bir daha aramayı düşünüyorum bu sefer daha farklı şeyler söylerim ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone7 ile ilgili videoları incelemiştim nette. Şuan mevcut olduğu telefonlarla ilgili ilk inceleme ve değerlendirmelere göre Windows Phone7'nin pek çok kusuru ve eksiği var.
Nokialarla entegre gelecek olan sistemlerde o eksiklikleri giderirler mi bilinmez?
Aslında Symbian^3'lü telefon almak yerine biraz bekleyip Wp7'li nokialar çıktığında onlardan alacaktım ama incelemeleri görünce kendi kendime dedim ki: "hem bir sürü eksiği olacak, hem pahalı olacak. Amaaaan ver elini C6-01 :)"

Sonuç: Anna'yı beklediğimize değecek bence.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler sürekli sallandık durduk nokiada eşek değilse bunn farkındaır ve eminim ki büyük forum sitelerinde bile kesinlikle elemanları vardır ki etüt çalışmaları yapıyordur insanların nabzını tutuyordur,bunlarda illa kulaklarına gidiyordur ve umarım annada yapılan bu hata bir daha tekrarlanmzda kan kaybından ölmezz bir çok pazarda liderliği kaptırdığı gibi iyiden iyiye aşağılara çekiyor kendini..

karasahinemre

Üye
anna annasına kadar gitmiş yakında gelir :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
beyler sürekli sallandık durduk nokiada eşek değilse bunn farkındaır ve eminim ki büyük forum sitelerinde bile kesinlikle elemanları vardır ki etüt çalışmaları yapıyordur insanların nabzını tutuyordur,bunlarda illa kulaklarına gidiyordur ve umarım annada yapılan bu hata bir daha tekrarlanmzda kan kaybından ölmezz bir çok pazarda liderliği kaptırdığı gibi iyiden iyiye aşağılara çekiyor kendini..

Benim bildiğim nokia' da kadrolaşma olmuş, adamlar eş dost kimi bulurlarsa işe koymuşlar. Şimdi de bu yüzden bir adım ileri gidemiyorlar. Nokia' da çalışanlar bile güncellemeyi bir türlü çıkaramadıkları içi android' e iphone' a filan dönmüşler diye duydum:d::d::d:

marsharun

marsharun

Üye
nokia bence en kalitelisi fakat adamlar çok geride kaldı akıllı telefon piyasasında

altannemre

Üye
nokia daha Akıllı davranıyo olamaz mı?rakipleri hızlı giriş yaptı Ama android kullanıcılar da yeni güncelleme beklicek nokia ufak Ama emin adımlar atıyo olabilir biraz empati kurdum:)