Arkadaşlar telaşa kapılmaya lüzum yok.
Yabancı güvenilir ve saygın sitelerin pek çoğunda da Anna güncellemesinin kesin ama kesin olarak Ağustos ayı içinde (en geç Ağustos sonuna kadar) yayınlanacağı teyit edildi.
Yani artık ertelenmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Hatta bir yerde temmuz ayı sonlarında hazır olacağı ancak kullanıcıların Ağustos ayından itibaren indirmeye başlayabilecekleri yazıyordu.
ben konuştuğum adama verdim veriştirdim nokia kan kaybediyor farkındamısınız bilmiyorum bu kadar kullanıcı mağdur oluyor dedim bu benim kendi fikrim dedim adam görüşleriniz için teşekkür ederiz dedi işte windows phone konusundan bahsetti falan öyle işte...
"slm,arkadas valla bu zamana kadar öyle zamanlar söylendi ki artik hicbir tarihe inanasi gelmiyor insanin.
beyler sürekli sallandık durduk nokiada eşek değilse bunn farkındaır ve eminim ki büyük forum sitelerinde bile kesinlikle elemanları vardır ki etüt çalışmaları yapıyordur insanların nabzını tutuyordur,bunlarda illa kulaklarına gidiyordur ve umarım annada yapılan bu hata bir daha tekrarlanmzda kan kaybından ölmezz bir çok pazarda liderliği kaptırdığı gibi iyiden iyiye aşağılara çekiyor kendini..

nokia bence en kalitelisi fakat adamlar çok geride kaldı akıllı telefon piyasasında
nokia bence en kalitelisi fakat adamlar çok geride kaldı akıllı telefon piyasasında