ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
çin annasının türkçesini aramaya devaam :D

altannemre

Üye
c601 için olanı yokmu ya

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Malesef yok .s Ama suan problemin yoksa beklemelisin zaten olsa bile. Bende bekleyecektim ama benim alfanumerik klavyede donma sorunları ysıyordum annayı yükledim geçti :)

altannemre

Üye
benim tel de yavaşladı çok msj yazarken biraz donuyo format atsam düzelir biliyorum Ama gerek yok şimdilik idare ediyorum anna 2 Hafta sonra gelecek onu beklicez artık

karasahinemre

Üye
ovi store açılmıyor mesajlar 1500 den sonra kasıyor şarj 1 gün gidiyor anna gelsede flashlasam :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ya o degilde elin iphone lusu catir catir yaziyor ben yazarken kasma yapiyor insana agir koyuyor :dry:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
çin annasında da çatır çatır yazılıyor :D

karasahinemre

Üye
nokia nın özelliği o kasmayan tel mi olur :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ya aslinda annada iyiydi ama babam yuzunden geri donus yaptim ogrenmeseydi sknti olmazdi :-)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
babanla ne alakası var çinlilere karşı mi kendisi :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
garanti konusunda aşırı takıntılı :)

erhane

Üye
garantiye yollayacagında eskiye dönerdin zaten garantilik neyi olabilirki koy yokuştaki tırın altına en iyi takoz :ehe

den1905

den1905

Üye
Biraz önce destek hattı ile konuştum farklı bir konu için anna tarihinide sordum her telefon için farklı tarihlerde çıkacağını bunun sebebinin ise yoğunluktan doğabilecek sorunları engellemek için olduğunu söylediler. N8 için ise belli bir tarih almakta zorlandım ama en sonunda 20'sinden sonra N8 için çıkması bekleniyor şeklinde bir ifade kullandı.

Sizlerle paylaşayım dedim..:oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o ne oyle be bi 15 bi 20.. Ben arasam 30 derler kesin.. Ne ayak bu nokia anlamadim..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Evettttt, Navifirm'den ilk 22.14 versiyon E6 icin yayinlandi. Ancak sadece Fransizca versiyonu. Bu da demek oluyor ki gelecek versiyon buyuk ihtimalle 22.14.

karasahinemre

Üye
onu yayınlayalı 2 gün oldu navi ama n8 de çıt yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
oo habire farklı birşey söylüyor bu çağrı merkezi de..safi atmasyon :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
E6 için yayınladıysa yakındır en geç 2 haftaya türkiye de :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
inşallah artık şafak sayar gibi anna gelişini sayıyoruz

newkral

Üye
symbian anna dediğiniz yeni sürüm nokıa c5-03 ede gelecekmı